İrkilerek uyanmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Eskiden sık sık rüyamda yüksek bir yerden düşüp tam yere çarpıcakken irkilerek veya titriyerek uyanırdım. Size garip gelebilir ama uykum bölünse bile istemsizce zıplayarak , irkilerek uyanmak bana ınanılmaz zevk veriyordu. Son 2 3 yıldır bu tarz rüyalar hiç görmüyorum ama görmek istiyorum bi yolu var mı böyle rüyalar görmenin ? Kendi rüyamı kontrol edebilir miyim ?

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Eskiden sık sık rüyamda yüksek bir yerden düşüp tam yere çarpıcakken irkilerek veya titriyerek uyanırdım. Size garip gelebilir ama uykum bölünse bile istemsizce zıplayarak , irkilerek uyanmak bana ınanılmaz zevk veriyordu. Son 2 3 yıldır bu tarz rüyalar hiç görmüyorum ama görmek istiyorum bi yolu var mı böyle rüyalar görmenin ? Kendi rüyamı kontrol edebilir miyim ?
evet lucid dream diye bir olay var youtube lucid rüya yaz oradaki teknikleri uygulayarak rüyalarını kontrol edebilirsin bir çok youtuberin bununla ilgili bir videosu var mesela barış özcan bununla ilgili bir video çekmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olayı yaşamıştım ama nasıl yaptım bilmiyorum.

Duvarların içinden geçip uçabiliyordum çok iyiydi.
evet gerçekten rüyalarını kontrol edebilirsin oxford üniversitesinde yapılan bir deneyde bu kanıtlandı bu lucid rüya bazen kendi kendine olur bazen de lucid rüya görmek için bazı tekniklerin uygulanması gerek

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
evet lucid dream diye bir olay var youtube lucid rüya yaz oradaki teknikleri uygulayarak rüyalarını kontrol edebilirsin bir çok youtuberin bununla ilgili bir videosu var mesela barış özcan bununla ilgili bir video çekmişti
Lucid rüyayı araştiriyim o zaman th

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
lucid rüyanın herhangi bir zararı yok ama eğer hergün lucid rüya görürsen artık gerçekle rüyayı ayırt edemez olursun ama haftada 1 kere yada 2 kere yaparsan çok güzel oluyor çok zevkli birşey

ve senin lucid rüyada yüksek bir yere çıkıp atlarsan yere çakılmadan uyanırsın tam senin istediğin gibi

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
lucid rüyanın herhangi bir zararı yok ama eğer hergün lucid rüya görürsen artık gerçekle rüyayı ayırt edemez olursun ama haftada 1 kere yada 2 kere yaparsan çok güzel oluyor çok zevkli birşey
Bende tam onu düşünüyordum ya karıştırırsam diye , amacım yüksek bir yerden düşmek olduğu için birazcik minicik bi korktum

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Bende tam onu düşünüyordum ya karıştırırsam diye , amacım yüksek bir yerden düşmek olduğu için birazcik minicik bi korktum
lucid rüya aynı gerçek hayat gibi sadece sen rüyadayken rüyada olduğunun farkına varıyorsun ve rüyalarını kontrol edebiliyorsun yapmak istediğin her şeyi yapıyorsun sürekli lucid rüya görmeye çalışorsan ve sürekli lucid rüya görürsen psikololik sıkıntılar ortaya çıkablir ama haftada bir kere yada 2 haftada bir kere yaparsan sorun olmaz

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Istediğim rüyayı görmenin tek yolu lucid rüya yani başka yol yok mu

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
İstediğ rüyayı görmenin tek yolu lucid rüya yani başka yol yok mu
yani istediğin şeyi görmek için lucid rüyadan başka pek te seçenek yok

yani rüyada olduğunu anlamanın birçok yolu var mesela kendine tokat atmak, sağ elinin parmaklarını sol elinin içinden geçirmek, uçmaya çalışmak, saate bakmak gibi şeyler ile rüyada olup olmadığını anlayabilirsin

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
yani istediğin şeyi görmek için lucid rüyadan başka pek te seçenek yok

yani rüyada olduğunu anlamanın birçok yolu var mesela kendine tokat atmak, sağ elinin parmaklarını sol elinin içinden geçirmek, uçmaya çalışmak, saate bakmak gibi şeyler ile rüyada olup olmadığını anlayabilirsin
Yardımın için teşekkürler