İpod Touch 4. Nesil - Bilgisi olanalr yorum yaparsa sevinirim

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İpod Touch 4. Nesin(En son sanırım) almayı düşünüyorum. 8 GB yetmez diyorlar 32 GB düşünüyorum. Sizce nasıl özellik bakımından ben beğendim. Görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce değer bir ürün müdür ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bende 8 gb var, bana yetiyor. Hevesle almıştım ama zamanla sıkıldım, şu an 2-3 günde bir elime alırım müzik dinlerim başka yaptığım bir şey yok.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende 8 gb var, bana yetiyor. Hevesle almıştım ama zamanla sıkıldım, şu an 2-3 günde bir elime alırım müzik dinlerim başka yaptığım bir şey yok.
Açıkca söliyim benide bir heves aldı gidiyor . Kullanım bakımından tarayıcı ve uygulama bakımından beğendim ben açıkcası. Sizce nasıl uygulama ve tarayıcı olarak. Tabi elime alıp inceleyeceğim bir mağazada sonra.

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İpod Touch 4. Nesin(En son sanırım) almayı düşünüyorum. 8 GB yetmez diyorlar 32 GB düşünüyorum. Sizce nasıl özellik bakımından ben beğendim. Görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce değer bir ürün müdür ?

evet en son nesil 4. nesil 8 gb eğer sırf şarkı dinleyecekseniz yeterde artar bile ancak oyun,film,müzik vb. işler yapacaksanız yetmez. iphonedan tek farkı GSM olmaması onun dışında farkı bulunmuyor. ayrıca iphone 5 ile aynı zamanda ipod touch 5g tanıtılması bekleniyor onu bekleyip özelliklere ve fiyata göre hareket etmenizi tavsiye ederim

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Açıkca söliyim benide bir heves aldı gidiyor . Kullanım bakımından tarayıcı ve uygulama bakımından beğendim ben açıkcası. Sizce nasıl uygulama ve tarayıcı olarak. Tabi elime alıp inceleyeceğim bir mağazada sonra.

Tavsiyem almaman yönünde, 200-300 daha ekle al bi PS3 :D

Uygulama sayısı çok fazla olabilir ama zamanla ilgini çekmemeye başlıyor, önceki bilgisayarımda pek oyun oynayamadığım için iPod'umla oyun oynamayı seviyordum, ama şu anki bilgisayarımda tüm oyunları rahatça oynadığım için pek yüzüne bakmıyorum.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
evet en son nesil 4. nesil 8 gb eğer sırf şarkı dinleyecekseniz yeterde artar bile ancak oyun,film,müzik vb. işler yapacaksanız yetmez. iphonedan tek farkı GSM olmaması onun dışında farkı bulunmuyor. ayrıca iphone 5 ile aynı zamanda ipod touch 5g tanıtılması bekleniyor onu bekleyip özelliklere ve fiyata göre hareket etmenizi tavsiye ederim
1000 tl üzerinde olmaz mı tahminen. 1000 tlnin üzerisini vermek istemiyorum açıkcası 32 gb max 1000 tl sanırım

--- Mesaj Güncellendi ---

Tavsiyem almaman yönünde, 200-300 daha ekle al bi PS3 :D
PS3 Mevcut hocam :D Biraz daha yorum bekliyorum oluımsuz olursa almam :)

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1000 tl üzerinde olmaz mı tahminen. 1000 tlnin üzerisini vermek istemiyorum açıkcası 32 gb max 1000 tl sanırım

--- Mesaj Güncellendi ---

PS3 Mevcut hocam :D Biraz daha yorum bekliyorum oluımsuz olursa almam :)

1000 tlyi görmezde benim dediğim 5i beklemen yönünde lakin 4 bile şuan alınabilir seviyede ayrıca 16 gb en ideali

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1000 tlyi görmezde benim dediğim 5i beklemen yönünde lakin 4 bile şuan alınabilir seviyede ayrıca 16 gb en ideali
Teşekkürler :) Bir olumlu bir olumsuz yönde yorum var. Durum 1-1 :D İphone 5 Ne zaman tanıtılacak acaba bilgi var mı ?

Diğer yorumlarıda beklemekteyim.

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iOS 5 ile neler yapabiliyorsan o aletle de onları yaparsın. çünkü iOS işletim sistemi kurulu. fotoğraf kalitesi düşük. ama kamera iyi 720p çekiyor. 8 gb gayet yeter. diğerleri pahalı. değmez. retina ekran mevcuttur. iPhone 4 ile aynı çözünürlük ama IPS ekran değil. 256 MB ram var. 1 GHZ Apple A4 işlemci var. daha ne olsun. tam bir medya aleti.

ona rakip Samsung Galaxy S Wi-fi var. 4 inç ve 5 inç ekran seçenekleri var. donanım aynı. ama Android 2.2.1 yüklü.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
iOS 5 ile neler yapabiliyorsan o aletle de onları yaparsın. çünkü iOS işletim sistemi kurulu. fotoğraf kalitesi düşük. ama kamera iyi 720p çekiyor. 8 gb gayet yeter. diğerleri pahalı. değmez. retina ekran mevcuttur. iPhone 4 ile aynı çözünürlük ama IPS ekran değil. 256 MB ram var. 1 GHZ Apple A4 işlemci var. daha ne olsun. tam bir medya aleti.

ona rakip Samsung Galaxy S Wi-fi var. 4 inç ve 5 inç ekran seçenekleri var. donanım aynı. ama Android 2.2.1 yüklü.
2-1 öne geçti teşekkürler. 32 gb istememin nedeni hem müzik hem film izlemem için. Güncellenebilir olduğundan sorun yolk sürüm açısından. Tablet var vodofone android . Sanırım bu nedenden ipod öne geçti. Diğer kişilerde yorumlarını esirgemesinler. Çünkü apple kullanmadım android kullanıcılarındanım ama mp4 olarak gayet güzel geldi.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
8 gb yetmez.32 gb al watan computer de %25 ındırıme gırdıgınde urun 610 tl Oluyor (32 gb beyaz).

Degermı Dersek JaılBreak Yaparsan Tadından yenmez appstore dakı tum oyun uyulama vb. Cok Iyı oluyo bende var cok memnunum acıkcası oyun ıcın degıl ses kalıtesıde gercekten cok guzel...

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
8 gb yetmez.32 gb al watan computer de %25 ındırıme gırdıgınde urun 610 tl Oluyor (32 gb beyaz).

Degermı Dersek JaılBreak Yaparsan Tadından yenmez appstore dakı tum oyun uyulama vb. Cok Iyı oluyo bende var cok memnunum acıkcası oyun ıcın degıl ses kalıtesıde gercekten cok guzel...
[MENTION=259163]yigot[/MENTION] Yorumunuz için teşekkürler. Beyaz mı siyah mı önerirsiniz ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tesekkurler yorum yapan herkese :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Telefon olmadığından 3 g olmaması eksiklik değil :)

Büyük bir eksiklik. Sadece oyun ve müzik olarak düşünmemeli. dışarıda ansızın internette birşey bakmanız gerekti. Bir adres,numara vs. Veya dinlediğiniz bir şarkının adını öğrenmek istediniz, yolda kayboldunuz harita-yol tarifi hizmetinden yararlanmak istediniz. Bankacılık işlemi yapmalısınız, kuru takip edeceksiniz vs. internet bu derece hayatımıza entegre olmuşgen 3g olmaması eksiklik. heryerde şifresiz wifi imkanı yok sonuçta.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Büyük bir eksiklik. Sadece oyun ve müzik olarak düşünmemeli. dışarıda ansızın internette birşey bakmanız gerekti. Bir adres,numara vs. Veya dinlediğiniz bir şarkının adını öğrenmek istediniz, yolda kayboldunuz harita-yol tarifi hizmetinden yararlanmak istediniz. Bankacılık işlemi yapmalısınız, kuru takip edeceksiniz vs. internet bu derece hayatımıza entegre olmuşgen 3g olmaması eksiklik. heryerde şifresiz wifi imkanı yok sonuçta.
Hocam bu medya oynatıcı ? Wifi olması bile bir artı. Samsungun oynatıcısıda öyle . 3 G olsaydı Telefon statüsünde olurdu . Kimsede aradaki uçurum fiyat farkını kamera için vermezdi. Ayrıca kapasiteside fazla olurdu. Medya oynatıcıda 3g aramak çok saçma bence. Siz telefon gibi düşündüğünüz için evet ama telefon olmadığı için değil . 3Gli medya oynatıcılar ya tablet sınıfına girer ekran büyürse , yada telefon sınıfına girer. Ayrıca navigasyon çevrimdışıda çalışıyor. Nasıl derseniz uygulamalar ofline çalışmak üzere 1 defalık wifiden yüklüyorsunuz ofline listeyi. O listeyi kullanarak kullana biliyorsunuz. Ayrıca kendiniz dediniz , bu kadar yet etmişken internet wifisiz alan bulmak zor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup::thumbup:ben 4 gün önce teknosadan aldım biraz araştırmıştım çoğu haber kötülyordu ama çok memnunum muhteşem bişi iphonenin tüm özelikleri var ben aramada yapıyorum wirefon ile çok güzel bi cihaz tavsiye ederim internet açısından muhteşem wifi si uzaktanda çekiyor ve hızlı vb... (çok güzel uygulamaları var ) mesala bende nabız ölçer var adım sayar vb ... solunum ölçer ,sivri sinek kovucu denedim hepside çalışıyor en güzelide (teamvewer) resmen ben kırşehirdeyim istanbuldaki bilgisayarı kontrol ediyorum programını pcye yüklemek 1dk üye olmak 10 sn ücretsiz muhteşem bişi ben yatakta yatıyorum karşımda pc istediğim filimi vb açıyorum ses aç kıs facede dolaş yatarak çok güzel bi alet tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla benimde ipod touch 4 var ana sayfa tuşunu bozdum şu anda tamirde hayırlısıyla gelicek :) bi eksiği flaşı olmaması gece güzel çekmiyor bide hattının olmaması o yüzden telefon almak zorunda kaldım birde :D 8gb ipodum ama arkasındada hatta 8gb yazıyo ama içinde 6.5 gb var diyo onu pek anlayamadım 2gb'ım yok neyse :) zaten içinde 200 müzik vardı 1gb diğerleri uygulama resim yetiyor ama uygulamalar kullandıkça gbsi artıyo zor :/ ama öneriyorum ipod touch 4 aşktır ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de Amerika'ya gittiğimde ipod touch 4 16 gb almıştım ama otel de
düşürüp kırmıştım... Ama ıpod touch vallahi güzeldi.