Iphone'dan android'e gecis

gul sen8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba,

Bir android telefondan oteki android telefona gecis yaparken gecis islemi cok mu cetrefilli? Ya da gecis islemi sirasinda sadece sim kartini takip telefon gecis islemini tamamlayabiliyor musun? Su an iphone kullaniyorum ve daha kolay bir gecis islemi olan sistem ariyorum.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Hangi markaya geçiş yapacaksınız? Her firmanın aktarım işlemi için bir uygulaması mevcut ve yöntemleri de oldukça basit. Ben Apple'dan Samsung'a geçerken hiç zorlanmamıştım.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Hangi markaya geçiş yapacaksınız? Her firmanın aktarım işlemi için bir uygulaması mevcut ve yöntemleri de oldukça basit. Ben Apple'dan Samsung'a geçerken hiç zorlanmamıştım.
samsung smart switch veya google cihazımı kur ile çok kolay oluyor dediğiniz
gibi

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Öncelikle Google Drive'ı iOS cihazınıza indirin ve Google hesabınızla oturum açın. Google hesabınız yoksa şimdi veya Google Drive'da oturum açarken hesap oluşturabilirsiniz.

Google Drive'ı zaten yüklediyseniz en son sürüme güncellediğinizden emin olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1609240880738.png

Yeni Android cihazınızdan Google hesabınızda oturum açın. iPhone içeriklerinizi yedeklerken kullandığınız hesabı kullanın.

bu yöntemleri kullanabilirsinz ama bir diğer yolu da şudur

1. Yeni telefonunuzu açın.
  2. Başlat'a dokunun.
  3. Sorulduğunda, eski telefonunuzdan uygulamaları ve verileri kopyalamayı seçin.
    • Telefonlarınızı bağlamak için kablo kullanıyorsanız verilerinizi kopyalamak üzere ekran talimatlarını uygulayın.
    • Kablonuz yoksa:
      1. Kablo yok mu? seçeneğine dokunun
        ardından
        Tamam.
      2. iPhone cihazına dokunun.
  4. Verilerinizi kopyalamak için ekran talimatlarını uygulayın.
  5. Yeni telefonunuzla senkronize etmek için iPhone ve iCloud hesabınızı Google Drive'a yedekleyin. Google Drive ile iPhone verilerinizi nasıl yedekleyeceğinizi öğrenin.
  6. Yeni telefonunuzda kısa mesaj aldığınızdan emin olmak için iMessages'dan Mesajlar'a nasıl geçeceğinizi öğrenin.

Son düzenleme:

gul sen8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle Google Drive'ı iOS cihazınıza indirin ve Google hesabınızla oturum açın. Google hesabınız yoksa şimdi veya Google Drive'da oturum açarken hesap oluşturabilirsiniz.

Google Drive'ı zaten yüklediyseniz en son sürüme güncellediğinizden emin olun.

Ekli dosyayı görüntüle 131191

Yeni Android cihazınızdan Google hesabınızda oturum açın. iPhone içeriklerinizi yedeklerken kullandığınız hesabı kullanın.

bu yöntemleri kullanabilirsinz ama bir diğer yolu da şudur

1. Yeni telefonunuzu açın.
  2. Başlat'a dokunun.
  3. Sorulduğunda, eski telefonunuzdan uygulamaları ve verileri kopyalamayı seçin.
    • Telefonlarınızı bağlamak için kablo kullanıyorsanız verilerinizi kopyalamak üzere ekran talimatlarını uygulayın.
    • Kablonuz yoksa:
      1. Kablo yok mu? seçeneğine dokunun
        ardından
        Tamam.
      2. iPhone cihazına dokunun.
  4. Verilerinizi kopyalamak için ekran talimatlarını uygulayın.
  5. Yeni telefonunuzla senkronize etmek için iPhone ve iCloud hesabınızı Google Drive'a yedekleyin. Google Drive ile iPhone verilerinizi nasıl yedekleyeceğinizi öğrenin.
  6. Yeni telefonunuzda kısa mesaj aldığınızdan emin olmak için iMessages'dan Mesajlar'a nasıl geçeceğinizi öğrenin.
Cok sagolun vaktiniz icin.