iPhone'a resim aktarma

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Merhaba dostlar, benim önce bir sorum olacak ve sonra sorunu anlatacağım. İphone xs kullanıyorum ios a yeni geçtim hiç kullanmadım öncesinde şimdi ben fotoğraf çekiyorum fotoğraflara düşüyor ama bana bir uyarı geldi icloud fotoğraflar kapisten doluyor 6 tl ile 50gb yap vs tarzında? çektiğim fotoğraflar galeriye ücretle mi düşüyor?.
sorun ise pc den iphone a fotoğraf aktaramıyorum android telefondan kalma 500 fotoğraf 50 60 video var öyle kaldı pc de atamadım nasıl atabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ek olarak atabilir miyim ki bu fotoğraflara düşecek yine 5 gb kapasiten doluyor diyor zaten atmadan nasıl birşey anlamadım

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Icloud hesabı ıphon'un verirlerini yedeklediği alan. 5 GB herkese veriyor onun üstüne para istiyor Iphone'da tam çakal :)
Bu kayıt ettiğin fotolara Icloud hesabına alan kalmayınca sadece telefonuna kayıt edilir. Yedeklenmez. İlerde yeni bir ıphon modeline geçtiğinde Icloud şifresi ile o telefona geçtimi direk oradaki hesabında yedekli olan 5 GB belgeleri fotoları geri çağırabilirsin.

PC'ye bağlama ve foto atma konusuna gelirsek Iphone'da öyle bir dünya yok :D Kafana göre PC'ye bağlayıp belge alayım foto atayım onlar zor işler. İtunes üstünden atıyordun galiba fotolarıda.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Icloud hesabı ıphon'un verirlerini yedeklediği alan. 5 GB herkese veriyor onun üstüne para istiyor Iphone'da tam çakal :)
Bu kayıt ettiğin fotolara Icloud hesabına alan kalmayınca sadece telefonuna kayıt edilir. Yedeklenmez. İlerde yeni bir ıphon modeline geçtiğinde Icloud şifresi ile o telefona geçtimi direk oradaki hesabında yedekli olan 5 GB belgeleri fotoları geri çağırabilirsin.

PC'ye bağlama ve foto atma konusuna gelirsek Iphone'da öyle bir dünya yok :D Kafana göre PC'ye bağlayıp belge alayım foto atayım onlar zor işler. İtunes üstünden atıyordun galiba fotolarıda.
baya açıklayıcı olmuş elinize sağlık olayı anladım yani sınır yok telefon kapasitesi dolana kadar tabi :) icloud yedeklemesi kapanıyor mu peki? gereksiz çünki ben zaten başka bulut uygulamalar kullanıyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:

documents diye bir uygulama ile atabildim sorun yaratmadı birde şu icloud yedeklemesi nasıl kapanıyor öğrendim mi tamam

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Direk ayarlarda İcloud diye bir seçenek olması lazım orada istemediğin uygulamaların yeşil tikini kaldır. Fotolar vb AÇIk olanlarıda iptal etmen yeterli olacaktır.
Whatsapp İCloud yedeklemeside kendi ayarları içinden kapanıyordu heralde.