Iphone yanıt vermiyor

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
telefonu alalı 2 ay oldu 2 Aydın başıma gelmeyen kalmadı Apple'dan resmen soğudum telefon tuş kilidini kiralıyorum 1 dakika sonra açmaya çalışıyorum açılmıyor hardreset atıp açmam gerekiyor bunun nedeni ne olabilir Apple'ından da randevu alamıyoruz

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
telefonu alalı 2 ay oldu 2 Aydın başıma gelmeyen kalmadı Apple'dan resmen soğudum telefon tuş kilidini kiralıyorum 1 dakika sonra açmaya çalışıyorum açılmıyor hardreset atıp açmam gerekiyor bunun nedeni ne olabilir Apple'ından da randevu alamıyoruz
Genpa'ya gidin.Ben sorun yaşayınca apple ile uğraşmıyorum.Genpa direk alıyor cihazı.Sms yoluyla bilgilendiriyor da.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Genpa'ya gidin.Ben sorun yaşayınca apple ile uğraşmıyorum.Genpa direk alıyor cihazı.Sms yoluyla bilgilendiriyor da.

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Tuş kilidini kiralıyorum derken ?
kpatıyorum olacaktı kusura bakmayın
--- Gönderi Güncellendi ---
telefonu dün gece kapalı bıraktım şu an açtıgımda sıkıntı ortadan kalkmıştı ama bide itunus üstünden sıfırlama yapıyorum şu an bakalım ne olacak

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
şimdi ise telefonum hiç bir ses sistemi çalışmıyor nasıl bir telefon bun apple niye kullanamıyoruz