- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 15,467
Bir sorun olmaz fakat Apple'ın lighting uçlu kablosunu dönüşütürüp öyle adaptöre takıp şarj etmen gerekiyor.Size bir sorum olacaktı, ben Huawei P20 kullanıcısıydım. Şarj performansından etkilendiğim bu telefonu fotoğraf anlamında da kullanmak için aynı zamanda app. Developer için almaktan çekinmedim fakat xs max beni derinden etkileyen bir telefon oldu. Sipariş verdim.
Bu videolarda gördüğümüz problem(sarj olmama veya telefon uyandırıldıktan sonra sarj olma problemi) yazılımsal mı? yoksa donanımsal mı? İlk sorum bu diğeri ise;
Elimde Huawei p20 nin süper charge adaptörü var xs max aldım OUTPUT: 5V=2A OR 4,5V=5A OR 5V=4,5A veriyor bu adaptör ile orijinal apple şarj kablosu ile xs max şarj etsem bataryada problem yaşar mıyım? yani şişme patlama veya Çabuk ömür tüketmesi, gibi bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Pil performansı konusunda oldukça fark yaşayacaksın gene kullanıma göre ama onun dışında ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek uzun ömürlü güncel ve çok güçlü bir telefon elde edeceksin.