İphone Xs Alınırmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kezcar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kezcar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İphone 11'in kötü ekranı ve kalınlığından ötürü xs almayı düşünüyorum hem 3d touch gibi çok hoşuma giden bir özelliğide var. Hepsiburada üzerinde iphone xs'in 256gb olanı 9.345,00 - iphone 11'in 128gb olanı ise 8.199,90 ben bu durumda iphone xs alsam nasıl yapmış olurum ? Mantıklı olurmu sizce

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İphone 11'in kötü ekranı ve kalınlığından ötürü xs almayı düşünüyorum hem 3d touch gibi çok hoşuma giden bir özelliğide var. Hepsiburada üzerinde iphone xs'in 256gb olanı 9.345,00 - iphone 11'in 128gb olanı ise 8.199,90 ben bu durumda iphone xs alsam nasıl yapmış olurum ? Mantıklı olurmu sizce
Xs güzel cihazda 9000 TL vermeyin derim.İkinci el 11 Pro alabilir yada 12 miniyi bekleyebilirsin.

Kezcar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İphone 11 pro'yu ve xs'i 2.el olarak nereden alabilirim ?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Arkadaşlar konuyu 2 gün önce açtım şuan hepsiburadada iphone xs 256gb'ın fiyatı 11.640,00 tl olmuş siz ciddimisiniz
BEYLER KENDİNİZE GELİN ALOOOO NAPIYORSUNUZ
???
Zamanında almadınız zam geldi.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Dün akşam iPhone 11 128 GB'ı 7500 TL'den satın aldım HB aracılığıyla. İşlemci ve kamera artısı sebebiyle bence 11, XS'e göre daha önde. Ekranı da abartıldığı kadar kötü değil kullanan birçok kişinin yorumu bu.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Ben 11 öneririm. Bütçe yeterse 11 pro veya 12 daha iyi.
Dün akşam iPhone 11 128 GB'ı 7500 TL'den satın aldım HB aracılığıyla. İşlemci ve kamera artısı sebebiyle bence 11, XS'e göre daha önde. Ekranı da abartıldığı kadar kötü değil kullanan birçok kişinin yorumu bu.
Hayırlı olsun abi. Canlı yayında yazdım ama görmedin sanırım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Etiket görmek için bakındım ama gözümden kaçmış o zaman. Memnun kalacaksınız bence.
Kutudan 5W şarj aleti çıkıyor mu? Birde kutudan çıkan kablo Lightning - USB A kablosu değil mi? 18W adaptör almayı düşünüyorum da ona göre kablo alacağım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
iPhone 11 Apple'ın dünyasında orta üst segment bir cihaz iken,Xs bir amiral gemisi.Orta üst segment ne zamandan beri amiral gemisinden daha iyi oldu? 11 in kamera artısı falan yok.Kamerada sen renk doğruluğu dersin ben zoom derim sen manzara dersin,ben portre derim işin içinden çıkamayız.Ekran konusunda Xs bariz üstün.Tasarım tarafında xs bariz üstün.Hoparlör tarafında xs bariz üstün.11 i abartmaktan vazgeçin.Almışsın.Sorunsuz kullan,mutlu ol ona lafım yok ama 11 alman elindeki cihazın kalite olarak vasat olduğu gerçeğini değiştirmez.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
iPhone 11 Apple'ın dünyasında orta üst segment bir cihaz iken,Xs bir amiral gemisi.Orta üst segment ne zamandan beri amiral gemisinden daha iyi oldu? 11 in kamera artısı falan yok.Kamerada sen renk doğruluğu dersin ben zoom derim sen manzara dersin,ben portre derim işin içinden çıkamayız.Ekran konusunda Xs bariz üstün.Tasarım tarafında xs bariz üstün.Hoparlör tarafında xs bariz üstün.11 i abartmaktan vazgeçin.Almışsın.Sorunsuz kullan,mutlu ol ona lafım yok ama 11 alman elindeki cihazın kalite olarak vasat olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ben ne 11 kullandım ne XS kullandım. Ancak benim izlediğim incelemeler kadarıyla (ki sayamayacağım kadar izlemişimdir), her ikisini de kullanmış kişilerin çoğunluğu son karar olarak 11'de karar kılmış. Buna cihazları kendi paralarıyla almış kişiler de dahil. He elbette Xs'i olan bir kişinin iPhone 11 alması oldukça gereksiz orası ayrı. Cihaz henüz elime geçmedi. Ancak ilginç bir şekilde telefonu kullanan herkesin çok övdüğü, kullanmayan kişilerin ise cihazı yerden yerde vurduğunu gözlemledim ben. Kullanan kişilerin bir cihazı övme oranı yüzde 95 seviyelerindeyse, bana kalırsa o cihaz vasatlıktan çok daha fazlasını başarmıştır. Bunu marka bazında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.

Teşekkürler.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Kutudan 5W şarj aleti çıkıyor mu? Birde kutudan çıkan kablo Lightning - USB A kablosu değil mi? 18W adaptör almayı düşünüyorum da ona göre kablo alacağım.
Evet çıkıyor. Ben MediaMarkt dan almıştım.
Katılmıyorum desem konu iyice uzayacak.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ben ne 11 kullandım ne XS kullandım. Ancak benim izlediğim incelemeler kadarıyla (ki sayamayacağım kadar izlemişimdir), her ikisini de kullanmış kişilerin çoğunluğu son karar olarak 11'de karar kılmış. Buna cihazları kendi paralarıyla almış kişiler de dahil. He elbette Xs'i olan bir kişinin iPhone 11 alması oldukça gereksiz orası ayrı. Cihaz henüz elime geçmedi. Ancak ilginç bir şekilde telefonu kullanan herkesin çok övdüğü, kullanmayan kişilerin ise cihazı yerden yerde vurduğunu gözlemledim ben. Kullanan kişilerin bir cihazı övme oranı yüzde 95 seviyelerindeyse, bana kalırsa o cihaz vasatlıktan çok daha fazlasını başarmıştır. Bunu marka bazında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.

Teşekkürler.
iPhone 11 ide kullandım,xs ide kullandım.Xs kesinlikle daha iyi bir cihaz.Xs i eline aldığın zaman o kaliteyi farkediyorsun.Tek elle tutması,cebe koyması,bir film veya diziyi o ekranda izlemek anlatılmaz yaşanır.11 vasat ekrana,kalın yan çerçevelere sahip, özellikleri kısılmış vasat bir cihaz.11 in tek albenisi batarya.Batarya dışında kesin almalıyım dedirten bir olay yok.11 eğer 5500-6000 TL bandında olsa eksiklerine rağmen işlemci ve batarya için önerirdim.Ama 7500 TL yı kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029

Teşekkürler.
Hocam iyi ondan övüyoruz. Dün akşam güncelleme yaptım, konum hücresel wifi açıktı, heralde whatsapp tan her gelen mesaj (1000 kadar mesaj gelmiş) telefon titremiş ve şarjı yüzde 9 civarı gitmiş. Zamanla oturacağını düşünüyorum. Dün şarj ettim sabah bir de şimdi taktım şarja.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 11 ide kullandım,xs ide kullandım.Xs kesinlikle daha iyi bir cihaz.Xs i eline aldığın zaman o kaliteyi farkediyorsun.Tek elle tutması,cebe koyması,bir film veya diziyi izlemek o ekranda anlatılmaz yaşanır.11 vasat ekrana,kalın yan çerçevelere sahip, özellikleri kısılmış vasat bir cihaz.11 in tek albenisi batarya.Batarya dışında kesin almalıyım dedirten bir olay yok.11 eğer 5500-6000 TL bandında olsa eksiklerine rağmen işlemci ve batarya için öneririm.Ama 7500 TL yı kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum.
Cebe konmayı çok abartıyorsunuz bence. Her telefon cebe sığıyor, sığmasa da çantaya konulur bence abartmaya gerek yok. Tek albenisi batarya değil bence işlemci,kamera ve daha yeni olması.

KhalTrex

Asistan
Reaksiyon puanı
71
ben sana 11 pro max öneririm, xs de alınır sırf çerçevesi için bile alınır, bildiğin eskinin nokia telefonları gibi telefon ama işte eskidi :) beklerim dersen 12 de güzel duruyor ama bana kalırsa 12 pro max alamadıktan sonra mini olsun düz 12 olsun, 11 pro max yanında geride kalıyor her ne kadar işlemcisi bir nesil önce olsa bile ki eminim ki 5 sene de geçse hissetmeyeceksin aradaki farkı.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
ben sana 11 pro max öneririm, xs de alınır sırf çerçevesi için bile alınır, bildiğin eskinin nokia telefonları gibi telefon ama işte eskidi :) beklerim dersen 12 de güzel duruyor ama bana kalırsa 12 pro max alamadıktan sonra mini olsun düz 12 olsun, 11 pro max yanında geride kalıyor her ne kadar işlemcisi bir nesil önce olsa bile ki eminim ki 5 sene de geçse hissetmeyeceksin aradaki farkı.
11 pro max 15000 tl? Adam 8000 diyor?

KhalTrex

Asistan
Reaksiyon puanı
71
kanka şu yönden alınmaz, 12 mini, 12 ve 12 pro nun batarya performansı 11 pro max den zayıf ve işlemci farkı yok denecek kadar az, bizim gibi kullanıcıların hissedemeyeceği farklar var, ama tabi kasayı düşünürsek bana göre de 12 kasası daha iyi en azından bana daha hoş ve sağlam geliyor, gerçi xs kasası yanında hiç ama yinede iyi :D