İphone 11 128 vs İphone XsMax 64

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Iphone 11 ekranı kötü ekran değil coğu kişi görmeden rakamlara bakarak konuşuyor ama bu demek değildirki oled kadar iyi oled ekranlar daha iyi tabi ama bu ekran işini görür ekran takıntın yoksa iphone 11 daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xs max de de ultra geniş açı yok ?
Ultra geniş açıyı panorama moduyla halledebilirsin ama zoomun çözümü yok.İphone 11 le fotoğraf çektiğinde hiçmi zoom yapmayacaksın?

Bence bi mağaza da ekranı incelemen lazım virüsten sonra ama inan ki ekranı pikselli pikselli değil gayet guzel hiç iphone 7 veya 8 olan birinin bu ne bicim ekran pikseller gozume batiyor drdigini duydun mu 11 ekranı daha yeni onlara göre artı olarak takmanıza gerek yok

Bence bi mağaza da ekranı incelemen lazım virüsten sonra ama inan ki ekranı pikselli pikselli değil gayet guzel hiç iphone 7 veya 8 olan birinin bu ne bicim ekran pikseller gozume batiyor drdigini duydun mu 11 ekranı daha yeni onlara göre artı olarak takmanıza gerek yok

Bazı özellikleri kısıp ( çok da fazla kismadan ) telefonu dusuk fiyattan satmak ( amerikaya gore) ne zamandan beri kazık atmak oldu goren butun modellere ips koydu zanneder illa oled isteyen pro sunu alır ekran az kotü olsada olur daha ucuza diyen duz modeli alır
Düşük fiyat ?????? iPhone 11 fiyatı çok uygun sadece 7300 liracık?????? sen beni güldürdün Allah da senin yüzünü güldürsün.???

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Aynı düşüncedeyiz ekran kötü bir ekran değil VR gözlükle kullanmayacak sonuçta.
A13 yonga seti var yeni kamera teknolojisi var oyun performansına girmiyorum bile.
Oyun performansına girsenizde birşey çıkmaz :) İki işlemci arasında oyun performansı olarak zerre fark yok.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Oyun performansına girsenizde birşey çıkmaz :) İki işlemci arasında oyun performansı olarak zerre fark yok.
Bu forumdakileri anlamakta zorlanıyorum.İphone 11 i eleştirdiğim zaman Apple düşmanı oluyorum.Cihazı Zorlu Center da inceledim.Cihaz kalın,ekran kalitesi vasat,kamera fotoğraf çekiyorsun.İlk bulanık geliyor 4 saniye sonra fotoğraf net oluyor.İphone 11 Pro da,Pro Max de böyle bir şey yok.İphone 11 deki A13 fotoğrafı resmen işliyor.7300 liram olsa ya xs alırım yada para biriktirir İphone 11 Pro alırım.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
iPhone 11 in ekranına kötü değil diyenler. Tamam eyvallah kötü değil. Bende 4 ay Xr kullandım. Ekran gayet yeterliydi. Ama o kalın çirkin çerçeveleri, siyahları tam veremeyen lcd ekranı nasıl kabullenebiliyorsunuz? Sırf geniş açı kamera, gece modu ve biraz daha iyi pile tav olup Xs gibi her yönüyle premium olan bir cihazı elinizin tersiyle itiyorsunuz anlamıyorum.

Son düzenleme:

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458
Bu forumdakileri anlamakta zorlanıyorum.İphone 11 i eleştirdiğim zaman Apple düşmanı oluyorum.Cihazı Zorlu Center da inceledim.Cihaz kalın,ekran kalitesi vasat,kamera fotoğraf çekiyorsun.İlk bulanık geliyor 4 saniye sonra fotoğraf net oluyor.İphone 11 Pro da,Pro Max de böyle bir şey yok.İphone 11 deki A13 fotoğrafı resmen işliyor.7300 liram olsa ya xs alırım yada para biriktirir İphone 11 Pro alırım.

Beni rahatsız eden tek etken İphone 11 de çerçevesi Sırf bu yüzden İphone 11 Pro Max aldım.
Çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Beni rahatsız eden tek etken İphone 11 de çerçevesi Sırf bu yüzden İphone 11 Pro Max aldım.
Hocam İphone 11 Pro Max e lafım yok.Elindeki cihaz çok iyi.İphone 11 Pro Max pahalı bir cihaz ama cihaza bakıyorum bana boyut dışında her yönden güzel geliyor.Pro maxde Apple kalitesini görüyorum.Ama İphone 11 de Apple kalitesini görmüyorum.

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Ultra geniş açıyı panorama moduyla halledebilirsin ama zoomun çözümü yok.İphone 11 le fotoğraf çektiğinde hiçmi zoom yapmayacaksın?

Düşük fiyat ?????? iPhone 11 fiyatı çok uygun sadece 7300 liracık?????? sen beni güldürdün Allah da senin yüzünü güldürsün.???
Parentez icinde belirttim ama galiba anlamak istemiyosunuz amerikada dedim türkiyedeki vergi oranı senin sorunun onların değil

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Parentez icinde belirttim ama galiba anlamak istemiyosunuz amerikada dedim türkiyedeki vergi oranı senin sorunun onların değil
Burada tavsiye isteyen insanlara buradaki fiyatlara göre öneri sunuyoruz amerikadaki fiyatlara göre değil. Dolaylısıyla cihazın amerikada kaç para olduğu bizi pek ilgilendirmiyor.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458
Hocam İphone 11 Pro Max e lafım yok.Elindeki cihaz çok iyi.İphone 11 Pro Max pahalı bir cihaz ama cihaza bakıyorum bana boyut dışında her yönden güzel geliyor.Pro maxde Apple kalitesini görüyorum.Ama İphone 11 de Apple kalitesini görmüyorum.

Ben de Tam aksini söylemiyorum zaten 7200 tl bandında satılan bir cihazın LCD ekran teknolojisi ile gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Kullanılan malzeme kalitesi nede değinmek gerek.
Ben sırf çerçevesi gözüme battığı için ve almışken daha iyisini almak istediğim için paraya kıydım aldım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Türkiye de Apple cihazlardan 2000 lira vergi alınıyor.Cihaz 7300 lira vergiyi düştüğün zaman 5300 lira oluyor hadi yuvarlak hesap 5000 lira diyelim.5000 lira az paramı?

Ben de Tam aksini söylemiyorum zaten 7200 tl bandında bir cihazın LCD ekran teknolojisi ile gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Kullanılan malzeme kalitesi nede değinmek gerek.
Ben sırf çerçevesi gözüme battığı için ve almışken daha iyisini almak istediğim için paraya kıydım aldım.
En güzelini yapmışsın.Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yicem. İki cihaz arasında kaldım.
1-) İphone 11 128gb
2-) İphone XsMax 64gb
İphone 11 almayı düşünüyorum. Fotoğraf, video , oyun oynamak ve günlük işler için alıcam.
Fakaatt iphone 11'in ekranı sizce yeterli olurmu ? Çok kafaya taktım bu ekran işini.
Xs Max alsam depoalaması yetermi ?
En gelişmiş cihaz olarak İphone 11. Oyununuzu rahatça oynarsınız. Fotoğraf ve video konusunda ya bilgisayarınızda yedekleyip telefondan silin, ya da google fotoğraflarda yedekleyip telefondan silin, telefon hafızasından tasarruf yapmış olursunuz.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458
Türkiye de Apple cihazlardan 2000 lira vergi alınıyor.Cihaz 7300 lira vergiyi düştüğün zaman 5300 lira oluyor hadi yuvarlak hesap 5000 lira diyelim.5000 lira az paramı?

Çok Teşekkür Ederim :) İphone 11 konusunda aynı fikirde olduğumuzu söyleyebilirim :)

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458
Ee peki madem öyle neden konu sahibine Xs max yerine 11 öneriyorsunuz?

Güzel bir soru sordunuz hemen yanıtlıyorum.
iphone 11 kullanmış olduğu yonga seti A13 bionic ve Xs Max modeline göre 1 yıl daha güncel kalacak ve gelecek yeni özelliklere sahip olacak.
Bir diğer nedene gelecek olursak Foğraf, Vİdeo ve Performans konusunda Xs Max dan 1 adım önde.
İphone 11 pro ve Pro Max da kullanılan kamera teknolojisini barındırıyor olduğu için öneriyorum.
Şunu da ekliyorum kullanıcının rahatsız olacağı detay çerçeve.
Ayrıca bir cihaza 6000 TL üzeri bir para çıkacak alıcının cebinden.
Cihazın ekranı da kötü değil bunu da eklemeliyim VR gözlükle kullanacaksa almasın zaten bunu söylüyoruz.

Son düzenleme:

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Ben apple düşmani demiyorum öyle olsa zaten xs önermezsiniz ama ekranı biraz kötü değil bi telefonu çöp ilan etmek saçma

Burada tavsiye isteyen insanlara buradaki fiyatlara göre öneri sunuyoruz amerikadaki fiyatlara göre değil. Dolaylısıyla cihazın amerikada kaç para olduğu bizi pek ilgilendirmiyor.
Ben arkadaş ithafen söyledim kimseye yurt dışındaki fiyata gore telefon önermedim
Dediğim şey arkadaş kazık dedi bende özelikleri kısıp fiyatına ucuzlamış bu kazık mı dedim sonra 7300 lira ucuz mu dedi ona söyledim siz niye alındınız

2000 liradan fazla diye biliyorum yani se 2 icin 2700 lira civarındaydı 5000 lira az para değil günümüz şartlarında ama öyle telefon için gayet ucuz parası olan alır

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Oled ekran olmaması, büyük olması ve kalın çerçevesi nedeniyle iphone 11 yerine bütçemi artırıp iPhone 11 pro alırdım.

Güzel bir soru sordunuz hemen yanıtlıyorum.
iphone 11 kullanmış olduğu yonga seti A13 bionic ve Xs Max modeline göre 1 yıl daha güncel kalacak ve gelecek yeni özelliklere sahip olacak.
Bir diğer nedene gelecek olursak Foğraf, Vİdeo ve Performans konusunda Xs Max dan 1 adım önde.
İphone 11 pro ve Pro Max da kullanılan kamera teknolojisini barındırıyor olduğu için öneriyorum.
Şunu da ekliyorum kullanıcının rahatsız olacağı detay çerçeve.
Ayrıca bir cihaza 6000 TL üzeri bir para çıkacak alıcının cebinden.
Cihazın ekranı da kötü değil bunu da eklemeliyim VR gözlükle kullanacaksa almasın zaten bunu söylüyoruz.
Aynen.

Ben de Tam aksini söylemiyorum zaten 7200 tl bandında satılan bir cihazın LCD ekran teknolojisi ile gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Kullanılan malzeme kalitesi nede değinmek gerek.
Hayırlı olsun. iPhone 11 Pro ve pro max mükemmel bir cihaz.