İphone XR hızlı şarjda iki kere şarj oluyor ibaresi göstermesi

atakan9535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Kullandığım Iphone XR için spigenden f210 model bir şarj adaptörü ve spigen usb type-c to lightning kablosu aldım. Ürün çok hızlı şarj ediyor bir sıkıntısı yok ama telefona taktığımda şarj oluyor ibaresi 2 kere çıkıyor bu bir sıkıntı mıdır yoksa iphoneların hızlı şarj ibaresi mi bu şekilde ? %80 in üstünde taktığım zaman herhangi bir 2 leme olmuyor kabloda filanda bir temassızllık yok. Aynı şekilde xiaomi hızlı şarj destekleyen usb type-c çıkışlı bir powerbankle denedim aynı ikileme oluyor. Bu olağan bir durum mu yoksa bir problem mi bilginiz varsa bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Ben aynı durumu pro max+kendi şarj cihazıyla yaşıyorum. Muhtemelen yazılımla ilgili bir durumdur diye düşünüyorum

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Aynısı bende de var. 5 saniye arayla iki kez şarj sesi geliyor. Bunun hızlı şarjın aktif olduğunu bildiren bir özellik olduğunu düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
8,191
iOS 13.4 yayınlandı bugün yükleyip dener misiniz? Düzelmiş olabilir.

atakan9535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesaj otomatik birleştirildi:

iOS 13.4 yayınlandı bugün yükleyip dener misiniz? Düzelmiş olabilir.
az önce denedim. düzeldi bende
Denedim bende hala aynı bir değişme yok pil %80in altındayken yapıyor bunu %80 den sonra böyle bir durum yaşamıyorum.

Aynısı bende de var. 5 saniye arayla iki kez şarj sesi geliyor. Bunun hızlı şarjın aktif olduğunu bildiren bir özellik olduğunu düşünüyorum.
Sizin kullandığınız şarj aleti orjinal mi yoksa başka bir markaya mı ait

Son düzenleme:

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379

Denedim bende hala aynı bir değişme yok pil %80in altındayken yapıyor bunu %80 den sonra böyle bir durum yaşamıyorum.

Sizin kullandığınız şarj aleti orjinal mi yoksa başka bir markaya mı ait
ben pro max kutudan çıkanla

atakan9535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
18w type c hızlı şarj adaptörü kullanıyorum.
Orijinal apple marka adaptör ile de yapıyorsa bende hızlı şarjı belirtmek için olduğunu düşünüyorumm diğer türlü yazılımsall bir problem olsa %80in üstündeyken takıncada 2 kere tekrarlardı gibi.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Orijinal apple marka adaptör ile de yapıyorsa bende hızlı şarjı belirtmek için olduğunu düşünüyorumm diğer türlü yazılımsall bir problem olsa %80in üstündeyken takıncada 2 kere tekrarlardı gibi.
%80 üzerine çıkınca pil sağlığını korumak amacıyla hızlı şarj devre dışı kalıyor. Normal hızda şarj oluyor. O yüzdendir.

atakan9535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben pro max kutudan çıkanla
Az önce düzeldi demişsiniz. Denediğinizde şarj yüzdeniz kaçtı. %80 in altında mı üstündemi sizde de %80in üstündeyken ikileme yapmayıp altındayken yapıyorsa hızlı şarjı belirtmek için olduğundan emin olacağım.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Az önce düzeldi demişsiniz. Denediğinizde şarj yüzdeniz kaçtı. %80 in altında mı üstündemi sizde de %80in üstündeyken ikileme yapmayıp altındayken yapıyorsa hızlı şarjı belirtmek için olduğundan emin olacağım.
60lardaydı

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Valla bu konuyu dh forumdaki xs kullanıcıları konusunda da konuştuk. Oradaki üyelerde iki kez şarj sesi geldiğini belirttiler. Sorun yok yani bu bir özellik.

atakan9535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

57emre2005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba. Kullandığım Iphone XR için spigenden f210 model bir şarj adaptörü ve spigen usb type-c to lightning kablosu aldım. Ürün çok hızlı şarj ediyor bir sıkıntısı yok ama telefona taktığımda şarj oluyor ibaresi 2 kere çıkıyor bu bir sıkıntı mıdır yoksa iphoneların hızlı şarj ibaresi mi bu şekilde ? %80 in üstünde taktığım zaman herhangi bir 2 leme olmuyor kabloda filanda bir temassızllık yok. Aynı şekilde xiaomi hızlı şarj destekleyen usb type-c çıkışlı bir powerbankle denedim aynı ikileme oluyor. Bu olağan bir durum mu yoksa bir problem mi bilginiz varsa bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

bende iphone 11 var spigen 27w lık şarj aleti ile kullanıyorum bendede aynı durum var ama bildiğim kadarıyla bu bir problem değil

atakan9535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende iphone 11 var spigen 27w lık şarj aleti ile kullanıyorum bendede aynı durum var ama bildiğim kadarıyla bu bir problem değil
bugün bir arkadaş apple ile görüşmüş hızlı şarjı belirtiyor o şekilde demişler.

Nural35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bendede iPhone 5s var ve şarja takınc 2 kez üst üste şarj sesi geliyor yazılımsal bişeydir bence çok takma kafana