İPhsevdalısı6
Öğrenci
Selam,iPhone X 256 GB sahibiyim bir geri alım kampanyasıyla üstüne 2300 lira vererek İphone 11 almayı düşünüyorum.Sizce X verilip 11 alınır mı,mantıklı mı ?
ekran konusunda beni üzer mi diye düşünüyorum o kafamı kurcalıyor şuanBen alırdım .
Knk şuan 24 inç de 1080p ekranlar kullanıyoruz ve piksel saymıyoruz . Telefon ekranı için yeterli o çözünürlük .ekran konusunda beni üzer mi diye düşünüyorum o kafamı kurcalıyor şuan
Selam,iPhone X 256 GB sahibiyim bir geri alım kampanyasıyla üstüne 2300 lira vererek İphone 11 almayı düşünüyorum.Sizce X verilip 11 alınır mı,mantıklı mı ?
11'i küçümsenecek bir cihaz değildir.%100 çıldırmışsınız elinizde şuan fıstık gibi telefon var sakın böyle bir şey yapmayın zaten geçtiğinizde ne olacak? aynı faceboğa gireceksin aynı instagrama gireceksin hiç bir şey değişmeyecek bi etikette iPhone 11 yazıyor
Bunlar sadece göz kamaştıran özellikler. Aynı instagrama gircek aynı kameralar uygulamasına gircek aynı işletim sistemine sahip olacak aynı uygulamalar hepsi aynı arkadaş! tasarım bile aynı!11'i küçümsenecek bir cihaz değildir.
Kamera, işlemci,pil alanında çok daha iyi.
Ben olsam gözüm kapalı değiştirdim öyle bir imkanın varsa. Ekran konusunu da dert etme bende ilk başta öyle söylüyordum ama inceleme fırsatım oldum ve söylenen kadar kötü olmadğını anladım.
Ben almazdım.Selam,iPhone X 256 GB sahibiyim bir geri alım kampanyasıyla üstüne 2300 lira vererek İphone 11 almayı düşünüyorum.Sizce X verilip 11 alınır mı,mantıklı mı ?
64 GB11 kaç gb olacak?
depolama sıkıntımın olacağını düşünmüyorum,hayli hayli yeter bana 64Alırdım ben olsam ama depolama sıkıntı olur mu sizin için (eğer ki 64'lük modelse)
yeterse geçilir ve geçin (ben olsam durmam, değiştiririm)64 GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
depolama sıkıntımın olacağını düşünmüyorum,hayli hayli yeter bana 64
11 aldım bugün arkadaşlar,2300 liraya geldi x’i verince.
şuanlık gayet memnunum.kamera bariz çok daha iyi gece çekimlerinde.Eee nasıl geldi peki X ten sonra 11? Memnun musunuz?
Ekran ve yan çerçeveler tuhaf gelmedi mi?şuanlık gayet memnunum.kamera bariz çok daha iyi gece çekimlerinde.
usta ekran konusunda çok şüphelerim vardı xten geçeceğim için ama inan xten fark hissetmedim ekran kalitesi olarak hemen hemen aynısı diyebilirim.Gönlün rahat olsun bence.Sadece siyah çok hafif griye çalıyor lcd olduğu için ancak çok önemsenecek bişey değil gibi.Hocam ekran konusunu aydınlatırsan. XS ile 11 arasındayım bende madem almışsın? Tasarımı çok kaba geldi 11'in X'den geçince tasarım ekran konusunda ne hissettin?
teşekkür ederim kardeşimHayırlı olsun, güle güle kullanın.
çok fark hissetmedim açıkçasıEkran ve yan çerçeveler tuhaf gelmedi mi?
eyvallah sağolun.Peki hayırlı olsun o zaman.
Sen begeniyorsan sıkıntı yok bende gönlün istiyor ki kırmızı alayım ama nedense yemiyor feminen duracak gibi geliyor. Beyaz, siyah, mavi arasında kaldım bendeeyvallah sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
millet yeşil rengini aldım ama hata mı ettim.
feminenden öte çok ilgi çekici bi kırmızı bence.Gerçekten baya canlı gözüküyor.Ama bence beyaz ve siyahı hiç düşünmeyin.Sizin zevkiniz tabii.Sen begeniyorsan sıkıntı yok bende gönlün istiyor ki kırmızı alayım ama nedense yemiyor feminen duracak gibi geliyor. Beyaz, siyah, mavi arasında kaldım bende