hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim.Bi hayırlı olsunuzu alırım telefon gayet şık ve o kadar oyun oynadım ve webte gezindim ne ısınma ne takılma yaşadım.Sorularıma cevap veren baana yardımcı olan @ceday80 ve @EA14 teşekkür ederim
---- Mesajlar birleştirildi ----
Note 8 pişmanlıktır çok bilip konuşan arkadaşlara telefonda yaşadığım kasılmalar ve bir çok şeyi ss halinde atabilirim
Note 8 pişmanlıktır çok bilip konuşan arkadaşlara telefonda yaşadığım kasılmalar ve bir çok şeyi ss halinde atabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 35660
Samsung hala kendi çizgisinde devam ediyoiphone x in beğenilmeyen çentiği MWC2018 de moda oldutam 7 marka kopyaladı resmen
![]()
6sını markadan sayarsak tabiiphone x in beğenilmeyen çentiği MWC2018 de moda oldutam 7 marka kopyaladı resmen
![]()
telefonunuz ne renkti alalı ne kadar oldu kararma varmıDeri ve klasik kahve
Yok ben x kullanmıyorum s7 edge kullanıyorum sadece rengi çok güzel diye söyledimtelefonunuz ne renkti alalı ne kadar oldu kararma varmı
kararıyomuş amaYok ben x kullanmıyorum s7 edge kullanıyorum sadece rengi çok güzel diye söyledim
senin zamanında öve öve bitiremediğin one plus da çentikli ekranla geliyormuş6sını markadan sayarsak tabi
Son zamanlarda iphone kotuleyenlerin sayisi fazlasiyla artti ama gercekten iphone x begenilecek bi telefon gibi durmuyorsenin zamanında öve öve bitiremediğin one plus da çentikli ekranla geliyormuş
bu böyledir önce apple yapıyor kimse beğenmiyor neden pahalı sonra moda oluyor apple olmasa bunlar telefon tasarlamadan aciz olacaklar demekkiasus yapmış aynısını birde reklam ediyor bizde çentik koyduk ama X den daha küçük diye bizim X düşmanları da yorum yapmış süper hemen alacağım X de güzel değildi bunda güzel olmuş diye
nasıl oluyorsa aynısı iken
![]()
Orasını bilememkararıyomuş ama
Asusa sovdum Huawei geliyor Huaweiyi oldum olası sevmem LG zaten dünden faul. 5T'nim çentiği yok. Benim burada eleştirdiğim çentik değil taklitçilik 6 çentikle gelirse bakarım gerçekten ''ucuz'' olursa alırım olmazsa Note 10senin zamanında öve öve bitiremediğin one plus da çentikli ekranla geliyormuş
bu böyledir önce apple yapıyor kimse beğenmiyor neden pahalı sonra moda oluyor apple olmasa bunlar telefon tasarlamadan aciz olacaklar demekkiasus yapmış aynısını birde reklam ediyor bizde çentik koyduk ama X den daha küçük diye bizim X düşmanları da yorum yapmış süper hemen alacağım X de güzel değildi bunda güzel olmuş diye
nasıl oluyorsa aynısı iken
![]()
10 2019 yazinda çıkacak onu bekleyeceğim anlamında söyledim anlayamadıniz mi?daha not 9 çıkmadı ya 10 ne ara çıkacakbence beğenmeyen grubun tek ortak olduğu nokta X in pahalı olması X de ucuz olsaydı kimse kötülemez almak için hücum ederdi
9u beklemiyorum çünkü 5G gelmeyecek ve büyük ihtimal ciddi değişiklikler olmayacak bu kadar basito kadarını anladım herhalde de 9 çıkmadan 10 u beklemek nedir onu anlayamadım![]()
hımmm çok iyi
sevgili forum kullanıcıları telefonu yoğun olarak kullandığım için işim gereği powerbank ihtiyaç duyuyorum X ile uyumlu yani bataryasına zarar vermeyecek batarya ömrünü bitirmeyecek önerebileceğiniz bir model var mı yoksa apple sitesinde satılanlar en uygunmudur geçen media markta apple lisanslı ismini hatırlamadığım bitane vardı çok hafifdi güzel bişeydi ama tereddüte düştüm kullanan var mı öneriniz var mdır ?
Samsung dışında hemen hepsi çentiğe geçti bir zamanlar kulaklık çıkışı yok diye kıyamet koparanlar şimdi kulaklık çıkışını kaldırıyorlar parmak izini kedi bile açıyor güvenlik zaafiyeti olacak eklemeyeceğiz dediler parmak izi olmayan telefon kalmadı androidde çentikle dalga geçildi Samsung ve bir kaç firma hariç hepsi çentiğe yöneldiler teknoloji android telefonlarda ama piyasa Apple’ın elindeSamsung hala kendi çizgisinde devam ediyo![]()
Kilifi orjinal aldim ama cam icin benimde oneriye ihtiyacim var.
Diamond protect alın keyfinize bakın. Ben kullanıyorum çok çok çok memnunum
6100 TL vermiş olsam ben o tasarımı kılıflarla kapatmam düşürmediğiniz sürece sıkıntı olmaz öne bir tane cam taktırın eğer arka ne olacak derseniz arka taraf için de cam üretiyorlar diye biliyorum oraya da bir tane taktırın hatta kamera için bile cam bulunur.