FlyingSpaceP4ND4
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 113
Abim de Iphone X var, bende Note 8 bir kaç günlüğüne değiştirdik bakalım sonuçlar ne olacakBuraya yazacağım.
Sonuç;
3 gün Note 8 kullanan abimin dediklerini aktarıyorum,
* Ekranın büyüklüğü güzel ( Ama telefon uzun dedi )
* Kamera daha güzel ( Kameranın açısını ve gece çekimlerini sevmiş )
* Kullanılabilirlik çok yüksek dedi ( Örnek: el hareketleri ile cihazı yönlendirme ( Ekran görüntüsü al, ekranı küçült, uygulamayı simge moduna al vs. ) ama karışıklıklar yaşamış. ( Alışmak lazım dedi )
* Reminder ve not alma kullanmam ama iyi dedi. ( Kullanıcı ihtiyacı ) ( Benim kullanmadığım gün yok )
* kalemle en başta oynadım sonra unuttum dedi. ( Kullanıcı ihtiyacı ) ( Ayakta kullanmak zor, onun dışında ben kullanıyorum )
* Pil performansı kötü ama, hızlı şarj olayı güzel dedi. ( Bende 400 TL ver seninde olsun dedim hahaha

* Güneş altında ekranı daha rahat görebiliyorum güzel dedi.
* Parmak izine alışmak lazım dedi
* Çok parmak izi tutuyor dedi.
Toplarsak, çok kullanışlı telefon ama bu kullanışlılığa ihtiyacı olanın alması daha mantıklı diye iletti. Kamerası için X den note 8 ' e geçmem diye de ekledi.
3 gün Iphone X kullanan ben,
* Yüz tanımayı kullanmak durmadan mesaj geldiğinde eziyet oluyor. Durmadan yüzüne göster dur.
* Çentik sıkıntı değil, hava bile katmış bence,
* Pil performansı güzel
* Hızlı şarj aleti olmaması kötü, ama yinede 400 TL vermem.
* Kamerasının açısı kötü.
* Kullanılabilirlik güzel, ama bunun 10 katı Note 8 de var ( Bu bazen kötü bir şey, karmaşıklık olabiliyor. ) Sadelik güzel olabiliyor.
* Bu telefon bana göre, ben sosyal medyada takılacağım gelen mesajlara telefonlara cevap vereyim ama güçlüde olsun telefonu.
Toplarsak, Sade güzel bir telefon istediğiniz zaman güçte var, ama kullanılabilirliği düşük ayrıca kutudan hızlı şarj aleti vs. çıkmaması da soğumak için ayrı bir sebep. Kullanıcı ihtiyacımdan dolayı Note 8 ' i değişmem.
SONUÇ : Kullanıcı ihtiyacına göre alınmalı, aramızda kavga etmeye gerek yok