Kapama ve ses kısma tuşuna beraber basılı tutarak iTunes açık iken telefonu bilgisayara bağlayın kurtarma modu aktif hale gelecektir. Bir de bu şekilde denemenizi öneririmMerhabalar, ben de bugün bugün itibariyle İphone X aldım. Fakat telefonumun kurulumunu yaptıktan sonra OTA üzerinden güncelleme geldi. Ben de işlemi gerçekleştirdim. Telefon açıldı fakat kilit ekranında donmaya başladı. Daha sonra İtunes üzerinden telefonun geri yüklemesini yaptım. Kullanmaya devam ederken tekrardan dondu ve kendini resetledi. Şuanda telefon açılırken Apple logosunda takılı kalıyor ve hiç açılmıyor. İtunes üzerinden güncelleme veya geri yükleme seçeneğini yapıyorum. Bu seferde tam yükleneceği sırada " İphone'nunuz şuan güncellenemedi. Bilinmeyen bir kaynak" (4013) kod nolu hata veriyor. Apple destekle konuştum bu hatanın antivirüs programı veya benzeri bir programdan dolayı olacağını söylediler. Windows Defender'ı kaldırdım. İtunes'i kaldırıp yeniden yükledim. En son hızımı alamadım Windows 10'u yeniden kurdum. Ama naptıysam bir türlü telefonu geri dönderemedim. Sorun ne olabilir sizce ? Acilinden yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hiç sıkıntı olmaz bence açın. Hayırlı olsunBende iki gün önce iphone x aldım ..ama klılf ile ekran koruyuca da kararsız kalınca henüz kutusunu açmadım..
Halledebildinmi kılıf ve koruyucu işiniBende iki gün önce iphone x aldım ..ama klılf ile ekran koruyuca da kararsız kalınca henüz kutusunu açmadım..
Halledebildinmi kılıf ve koruyucu işini
Arkada açık uygulama tutmayın ve uygulamaları gözden geçirin çok kullanım yapanları gereksizse silinMerhabalar iphone x aldım 4-5 gün oldu fakat şarjı çabuk bitiyor mesela telefon kullanmadığım zaman 1-2 saat içinde %5 şarjı gitmiş oluyor ve kullandığımda çok hızlı şarjım bitiyor apple götürdüm fakat hişbir sıkıntısının olmadığını söyliyor sizce ne yapmaşıyım
Telefonumda öyle uygulama yok bugün mesela 1.30 saat için %24 gitti iyimi sizce şarkı İnstagram ve safari de biraz dolandım müzik full dinledimArkada açık uygulama tutmayın ve uygulamaları gözden geçirin çok kullanım yapanları gereksizse silin
1 günde ne kadar gidiyor meselaTelefonumda öyle uygulama yok bugün mesela 1.30 saat için %24 gitti iyimi sizce şarkı İnstagram ve safari de biraz dolandım müzik full dinledim
Pil performansı gayet normal plus kadar süre veremez zaten ama plus’a yakın gidiyor iPhone 8 den bin kat iyi şarjıX in pil performansı düşük bana göre
Şuan %15 şarjda elime toplam 6-7 saat baktım aralıklarla tabi1 günde ne kadar gidiyor mesela
Mate 10 Pro'nun kanser OIS'i çekilmezdi zaten iyi olmuşArtık burdayım. 1 gün oldu cihazı deneyimlerimin hepsini aktaracağım.
Aslında istediğim oydu ama mate 10 proyuda mavi rengide bulamadım bana bir haftaya gelir dedi Media markt ama dün gelirken abim İpX 256 gb serisini getirdi bende bişey diyemedim. P11’e bakacaz artıkMate 10 Pro'nun kanser OIS'i çekilmezdi zaten iyi olmuş
apple bu ekim ayı gelmeden düşmez düşse bile 100-150 düşer onun içinde beklemeye değmez doların artma riski var fiyat artadabilir peşin alacaksan hepsiburadadan al geç orda fiyat çok hesaplı eğer taksitli dersende vatandan 10 taksitle hangi renk alıcaksınMerhaba, ben Iphone X 256gb versiyonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı bir zaman zarfı mı ? Fiyatlar tahmini olarak ne zamanı düşer o zaman almak daha mı mantıklı olur?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Anladım, gümüş olanı tercih etmeyi düşünüyorum.apple bu ekim ayı gelmeden düşmez düşse bile 100-150 düşer onun içinde beklemeye değmez doların artma riski var fiyat artadabilir peşin alacaksan hepsiburadadan al geç orda fiyat çok hesaplı eğer taksitli dersende vatandan 10 taksitle hangi renk alıcaksın