- Reaksiyon puanı
- 15,467

Aynı benDeath Mark kardeş. Biz mahalle çocuğuyuz. Ben kim ödül çıkmak kim. 30 yıldır Ankara keçiörende yaşıyorum. Yaş zaten 30. Şans mans yok. Her şeyi kendi çabamla ve Allah'ın izniyle takdiri ilahi ile kazandım. Magnum arabası için çok fazla Magnum alıp çubuğundaki şifreyi girdim çıkmadı. Nescafe üçü bir arada çekiliş hediyeleri veriyordu. 300'e yakın şifre gönderdim yok yine çıkmadı. Wmaracı ayrımcı webmaster sitesinde altı üstü bir bardak için 2-3 çekilişe katıldım yine çıkmadı. Wmaracı çekilişi çok adalesiz yapıyor. Duvar kağıdı yarışması vardı. 100 tane duvar kağıdı yayınlandıysa, en iyilerden 3-4'üncü bendim. Meğerse en iyi değil de, en çok beğeni alanlar kazanıyormuş. Bktan paint ile yapılanlar kazandı. Photoshopda o kadar da emek vermiştik. Umarım burada öyle bir durum olmaz. Çekiliş noter huzurunda olsun![]()
Zaten büyük konuşuyorum kendimi olumsuzluklara hazırlıyorum ki bu hayatta iyi bir durum çıktığında şok olayım diye sjsjsjsjsjsjBende şans yok. Katılsam da çıkmaz.
Büyük lokma ye; ama büyük konuşma. Yoksa büyük lokma yedirirler
Murat Burç beraatin hayırlı olsun. RTE'nin fotosonu da profil foton yap. Yoksa fotoco derler![]()
Aaa bunu facebook ta gördüm çok iyi gönderme yapmış helal olsun Samsung aSamsung şöyle bir reklam hazırlamış:
Samsung New Ad