iPhone X Hediyesi

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
:D baskın mı yapıyoruz bütün forumu toplamak lazım şimdi ama ya herneyse genelde nasıloluyorsa hep ihtiyacı olmayan birine ödül çıkıyor

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Death Mark kardeş. Biz mahalle çocuğuyuz. Ben kim ödül çıkmak kim. 30 yıldır Ankara keçiörende yaşıyorum. Yaş zaten 30. Şans mans yok. Her şeyi kendi çabamla ve Allah'ın izniyle takdiri ilahi ile kazandım. Magnum arabası için çok fazla Magnum alıp çubuğundaki şifreyi girdim çıkmadı. Nescafe üçü bir arada çekiliş hediyeleri veriyordu. 300'e yakın şifre gönderdim yok yine çıkmadı. Wmaracı ayrımcı webmaster sitesinde altı üstü bir bardak için 2-3 çekilişe katıldım yine çıkmadı. Wmaracı çekilişi çok adalesizlik yapıyor. Duvar kağıdı yarışması vardı. 100 tane duvar kağıdı yayınlandıysa, en iyilerden 3-4'üncü bendim. Meğerse en iyi değil de, en çok beğeni alanlar kazanıyormuş. Bktan paint ile yapılanlar kazandı. Photoshopda o kadar da emek vermiştik. Umarım burada öyle bir durum olmaz. Çekiliş noter huzurunda olsun :)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Death Mark kardeş. Biz mahalle çocuğuyuz. Ben kim ödül çıkmak kim. 30 yıldır Ankara keçiörende yaşıyorum. Yaş zaten 30. Şans mans yok. Her şeyi kendi çabamla ve Allah'ın izniyle takdiri ilahi ile kazandım. Magnum arabası için çok fazla Magnum alıp çubuğundaki şifreyi girdim çıkmadı. Nescafe üçü bir arada çekiliş hediyeleri veriyordu. 300'e yakın şifre gönderdim yok yine çıkmadı. Wmaracı ayrımcı webmaster sitesinde altı üstü bir bardak için 2-3 çekilişe katıldım yine çıkmadı. Wmaracı çekilişi çok adalesiz yapıyor. Duvar kağıdı yarışması vardı. 100 tane duvar kağıdı yayınlandıysa, en iyilerden 3-4'üncü bendim. Meğerse en iyi değil de, en çok beğeni alanlar kazanıyormuş. Bktan paint ile yapılanlar kazandı. Photoshopda o kadar da emek vermiştik. Umarım burada öyle bir durum olmaz. Çekiliş noter huzurunda olsun :)
Aynı ben :D
Hayatımda hiç bir çekilişten bir şey çıkmadı :D Nescafeye 100 tane de ben göndermiştim :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Nescafeye gönderdiğim şifrelerin sayısına bakmadım ama 20'li 20li alıp gönde babam gönder oldu...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
3 boş 3'ü bir aradaya 3'ü birarada veriyormuş hepsini attığım için alamıyorum...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bende şans yok. Katılsam da çıkmaz.

Büyük lokma ye; ama büyük konuşma. Yoksa büyük lokma yedirirler :)

Murat Burç beraatin hayırlı olsun. RTE'nin fotosonu da profil foton yap. Yoksa fotoco derler :)
Zaten büyük konuşuyorum kendimi olumsuzluklara hazırlıyorum ki bu hayatta iyi bir durum çıktığında şok olayım diye sjsjsjsjsjsj:D. iPhone kullandım 1 yıla yakındır o yüzden artık dersimi aldım bulaşmam bir daha.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sonuç'un o ekranda açıklanmış olması gerekmez mi?