Iphone vs Lumia ?

aristo1530

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar

Telefona o kadar para mı verilirmiş ne gereği var gibi sersenişte bulunurken artık ihtiyacını hissetmemden ötürü alma kararı aldım.
1000 lira civarı bir telefon alacağım, aklımda iphone vardı bütçeye göre 4 yada 4s alacaktım android tercih etmiyeceğim, bunun sebebi ise stabil olmaması ancak biraz araştırınca gördüm ki iphone'a takılmama gerek yokmuş gerekli şekişde stabil olan ve hergün gelişen lumia'yı farkettim.Ancak hala kararsızım.

Lafı çok geveledim galiba (:.

Kullanım amacım;
*en yoğun kullanım internet olucak neredeyse bütün gün internetteyim.
*Kamerası çok iyi olmasına gerek yok zaten elimde fotoğraf makinam var sadece sosyal ortamta kullanacağım.
*Ekran büyüklüğü önceliğim küçük taşınabilir olması ama büyük kullanabilirim.
*Şarj konusunda günü bitirebilmem önemli, bütün gün internet kullanımına eve gelmeden şarjım bitsin istemiyorum.

Bunlara uygun iphone 4,4s,lumia 820,925,1320 telefonları çıkardım.

Lumia 1320 3400 mAh pili ile beni en çok cazip eden telefon şimdilik aralarında ancak büyüklüğü daha sonra pişmanlığını yaşatırmı korkusu var.

Tercihim hangi telefondan yana kullanmalıyım ayrıca bunların dışında 1000 lira civarı tavsiyeniz varsa onlarıda düşünebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben de iphone gibiyim: Tüm gün boş boş otursam bile enerjim kalmıyor dedi bir arkadaşım. Gerçekten de öyle. Batarya su gibi gidiyor. Lumia 1320 çok iyi bir tercih. Bunun yanında Note 2 nin de bataryası iyidir.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
1320 iyi tercih, androide göre daha bir stabil olan windows işletim sistemi var, internet konusunda sıkıntı yaşatmaz.
Büyük olması her açıdan iyidir.Oyun oynarken internete girerken büyük olmasının güzelliğini daha bir fark edersin.

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 1520 var ekranlar aynı taşıma sıkıntı değil

1320 senin butçen için ideal

Donsnımı androidle kıyaslama sakın windows phone sistemi çok az yoran bir yazılım

Al keyifle kullan

Nisanda yazılum guncellemesi de geliyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende lumüa 1320 tercih ederdim o bütçe ile iphone 4 iphone 4s in ömürleri azaldı biraz ve ekranları çok küçük, şarjı az gider dezavantajı fazla

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sarj konusunda 4s berbat su an bile 3G acık 1 saattir tapatalk-sahibinden-safari üçlüsünü kullanıyorum sarj %4 bitti. Bir de yogun kullanımda duşunun bunu.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
kardeşim 1000TL para ile eski model telefonlar alma bence. bende lumia kullanıcısıyım. L925 yada 820 iyi tercih olacaktır düşüncesindeyim.

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lumia 925 32 gb goldda 1100 tl olarak görmüştüm.Istediklerini sana verebilecek bir telefon.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 de düşünebilirsin.Saf Android kolay kolay kasmaz.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia 925 almanı oneririm sarjı daha cok gidiyor emin ol arkadasımda 5 var hiç bir şey yapmaz iken bile şarj cok fazla gidiyor 2 side dediklerine uyar ama pil için l925 almanı tavsiye ederim

caglarozsir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj konusu önemliyse iphone'a bulaşma derim. Ben almadan önce insanlar abartıyor diye düşünürdüm ama kullanmaya başlayınca anlıyor insan 😊

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir süre sonra pazarın windows phone ve ios arasında kızışacagını tahmin ediyorum. android geride kalabilir kendine ceki düzen vermezse.