Arkadaşlar şuanki icloudumdan çıkış yapıp telefonu sıfırlayıp yeni icloud açabilirmiyim yoksa mevcut icloud ister mi? Ben telefoncularında öyle yaptığını düşünüyorum insanlardan iphone aldıklarında yardımcı olursanız sevinirim telefonum iphone 6s.
Anlamadım da pek daha detaylı anlatırmısınız.yeni jean claude van damme için yeni apple id gerekir diye düşünüyorum.
tabiki iclouddan çıkış yaparak resertlerseniz açılışda sizden yeni icloud isteyecektir,çıkışş yapmadan resetleseniz bile açılışda kayıtlı olan icloudun şifresini isterArkadaşlar şuanki icloudumdan çıkış yapıp telefonu sıfırlayıp yeni icloud açabilirmiyim yoksa mevcut icloud ister mi? Ben telefoncularında öyle yaptığını düşünüyorum insanlardan iphone aldıklarında yardımcı olursanız sevinirim telefonum iphone 6s.
Eminsiniz değil mi hocam telefonculara sormama gerek yok kilitlenmez dimi telefontabiki iclouddan çıkış yaparak resertlerseniz açılışda sizden yeni icloud isteyecektir,çıkışş yapmadan resetleseniz bile açılışda kayıtlı olan icloudun şifresini ister
Eminsiniz değil mi telefoncuya sormama gerek yok bidahaIcloud'dan çıkış yapıp telefonu sıfırlarsanız, yeni icloud hesabı oluşturup yada var olan başka icloud hesabıyla giriş yapabilirsiniz.
Korkuyor insan iphone olduğu için icloud mevzusu yüzündenTelefon neden kilitlensin ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz yeter ki şifrelerinizi bilin bir de tabii
Mevcut icloud biliyorum zatenHocam sen icloud şifrenin bil. Icloud şifrene ait kurtarma mailboxına ulaşabiliyor ol birley olmaz. Eğer bir şekilde iphonenun kilitlenirse de apple sende telefonun imei numaralı faturası olması şartı ile telefonun kilidini uzaktan kaldırıyor ama icloud verilerine erişimine izin vermiyor. yani telefonu bu durumda yeni bir apple id ile kurman gerekiyor.
Annemin başına gelmişti. Bu şekilde de çözebilmiştim durumu ben.
Mevcut icloud biliyorum zatenHocam sen icloud şifrenin bil. Icloud şifrene ait kurtarma mailboxına ulaşabiliyor ol birley olmaz. Eğer bir şekilde iphonenun kilitlenirse de apple sende telefonun imei numaralı faturası olması şartı ile telefonun kilidini uzaktan kaldırıyor ama icloud verilerine erişimine izin vermiyor. yani telefonu bu durumda yeni bir apple id ile kurman gerekiyor.
Annemin başına gelmişti. Bu şekilde de çözebilmiştim durumu ben.