İphone sıfırlayınca yeni icloud açılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gasksn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gasksn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar şuanki icloudumdan çıkış yapıp telefonu sıfırlayıp yeni icloud açabilirmiyim yoksa mevcut icloud ister mi? Ben telefoncularında öyle yaptığını düşünüyorum insanlardan iphone aldıklarında yardımcı olursanız sevinirim telefonum iphone 6s.

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
yeni jean claude van damme için yeni apple id gerekir diye düşünüyorum.

realsim85

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Arkadaşlar şuanki icloudumdan çıkış yapıp telefonu sıfırlayıp yeni icloud açabilirmiyim yoksa mevcut icloud ister mi? Ben telefoncularında öyle yaptığını düşünüyorum insanlardan iphone aldıklarında yardımcı olursanız sevinirim telefonum iphone 6s.
tabiki iclouddan çıkış yaparak resertlerseniz açılışda sizden yeni icloud isteyecektir,çıkışş yapmadan resetleseniz bile açılışda kayıtlı olan icloudun şifresini ister

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Icloud'dan çıkış yapıp telefonu sıfırlarsanız, yeni icloud hesabı oluşturup yada var olan başka icloud hesabıyla giriş yapabilirsiniz.

Gasksn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
tabiki iclouddan çıkış yaparak resertlerseniz açılışda sizden yeni icloud isteyecektir,çıkışş yapmadan resetleseniz bile açılışda kayıtlı olan icloudun şifresini ister
Eminsiniz değil mi hocam telefonculara sormama gerek yok kilitlenmez dimi telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Icloud'dan çıkış yapıp telefonu sıfırlarsanız, yeni icloud hesabı oluşturup yada var olan başka icloud hesabıyla giriş yapabilirsiniz.
Eminsiniz değil mi telefoncuya sormama gerek yok bidaha

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Telefon neden kilitlensin ki ?

siz yeter ki şifrelerinizi bilin bir de tabii

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Yapabilirsiniz tabii. Sıfırlama yaptıktan sonra yeni cihaz olarak seçerseniz yeni iCloud ile birlikte kullanabilirsiniz.

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Hocam sen icloud şifrenin bil. Icloud şifrene ait kurtarma mailboxına ulaşabiliyor ol birley olmaz. Eğer bir şekilde iphonenun kilitlenirse de apple sende telefonun imei numaralı faturası olması şartı ile telefonun kilidini uzaktan kaldırıyor ama icloud verilerine erişimine izin vermiyor. yani telefonu bu durumda yeni bir apple id ile kurman gerekiyor.

Annemin başına gelmişti. Bu şekilde de çözebilmiştim durumu ben.

Gasksn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam sen icloud şifrenin bil. Icloud şifrene ait kurtarma mailboxına ulaşabiliyor ol birley olmaz. Eğer bir şekilde iphonenun kilitlenirse de apple sende telefonun imei numaralı faturası olması şartı ile telefonun kilidini uzaktan kaldırıyor ama icloud verilerine erişimine izin vermiyor. yani telefonu bu durumda yeni bir apple id ile kurman gerekiyor.

Mevcut icloud biliyorum zaten

Mevcut icloud biliyorum zaten