İPHONE SE Mİ GM 5 PLUS MI

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aralarında uçurum olduğunun farkındayım fakat şöyle açıklayayım ben bir telefona alıştım mı uzun yıllar değiştirmeyi sevmiyorum buda ya ios desteğiyle yada android one projesiyle mümkün görünüyor eğer bunu gm 5 plus ta sağlayacaksa fazla para vermek istemiyorum sizde bu kriteri göz önüne alarak görüş bildirirseniz sevinirim..
General Mobile GM 5 Plus - Apple iPhone SE (64 GB) Karşılaştırması - Epey

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar aralarında uçurum olduğunun farkındayım fakat şöyle açıklayayım ben bir telefona alıştım mı uzun yıllar değiştirmeyi sevmiyorum buda ya ios desteğiyle yada android one projesiyle mümkün görünüyor eğer bunu gm 5 plus ta sağlayacaksa fazla para vermek istemiyorum sizde bu kriteri göz önüne alarak görüş bildirirseniz sevinirim..
Ekran boyutuna karar ver ve sistemlere karar ver sonuç çıkacaktır zaten..

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran boyutuna karar ver ve sistemlere karar ver sonuç çıkacaktır zaten..
Boyut önemli değil alışırım apple ı biliyoruz aslında merak ettiğim gm 5 plus ın uzun yıl götürebileceği hakkındaki şüphem..
Kullanıma göre bir yorumun varsa standart kullacıyım superuser falan değilim yani..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Boyut önemli değil alışırım apple ı biliyoruz aslında merak ettiğim gm 5 plus ın uzun yıl götürebileceği hakkındaki şüphem..
Kullanıma göre bir yorumun varsa standart kullacıyım superuser falan değilim yani..
Gm5 plus 2 yıl rahat goturur sonrası için ise emin değilim ama eskisi gibi cihazlar kısa ömürlü değil...

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gm5 plus 2 yıl rahat goturur sonrası için ise emin değilim ama eskisi gibi cihazlar kısa ömürlü değil...
eyv hocam görüşün için. işte 2 yılın sonrası muamma android söz konusu olunca tabi General mobile a lafım yok fiyatı uygun ama benim kriterime göre 2 yılı aşmalı..

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Tartışmasız SE...Gm 5 plus sadece ucuz olduğu için alınabilir uzun ömürlü telefon değildir...Çok para vermek istemiyosan o ayrı...

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tartışmasız SE...Gm 5 plus sadece ucuz olduğu için alınabilir uzun ömürlü telefon değildir...Çok para vermek istemiyosan o ayrı...
Anlıyorum android one dedikleri hikaye ozaman her cihaz 2 yıl zaten dayanıyor fark yaratan bi mevzu yok benim anladığım..

Sonarist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kendi kulvarlarında alacakları güncellemeye bakabilirsin. Kaç güncelleme sonra destek kesilir general mobile'dan bilemem ama ios'un kafadan 3 güncellemesini alacağı kesin se'nin.

mr.karacayir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle İphone SE modelini tercih etmelisiniz. General Mobile cihazlarından zevk alamazsın. Eğer bütçede önemli ise yapacak bir şey yok Genereal Mobile tercih etmelisiniz.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
SE hertürlü tokatlar.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Tabikide ios :) her zaman daha çok kullanım ömrü sunacaktır

mustafa1417

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ıphone 5s i baz alırsak 2.5 sene gecmesine ragmen çok rahat şekilde güncelleme ve stabilite mevcut normal kullanımda çok yıpranmayacak bir yapıyada sahip oldugu için benim görüğü

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
ıphone 5s i baz alırsak 2.5 sene gecmesine ragmen çok rahat şekilde güncelleme ve stabilite mevcut normal kullanımda çok yıpranmayacak bir yapıyada sahip oldugu için benim görüğü
Iphone 5s in daha yaşayacak çok zamanı var :) 4s bile ios 9 güncellemesini aldı.

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kronik sorunları da çok oluyor deniyo zaten GM için görüşlerinizi dikkate alıp iphone SE almaya karar verdim teşekkürler..

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
16 GB alacaksan SE hiç alma bile.

64 GB alacağım SE'yi dersen tek tercihin olsun zaten.

Android One'ın burada büyük bir esprisi yok ne yazikki. Bu cihazlar en uygun fiyatlarda en ustun performansı göstermek için üretiliyor. Ama burada vergisi Kdv'si başka bilmediğimiz vergiler GM'nin aç gözlülüğü vs derken bu cihazlar hak etmedikleri fiyat segmentine yerleşiyorlar.

Hem GM5+ düşüneceğinize orada Hb G4 sırıtıyor. Bir de öyle düşünün ne kadar pahalı bu cihazlar. Hak ettiği fiyattan ne yazık ki hiçbiri satılmıyor.

Son düzenleme:

tonystark1905

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Android ONE nın ne olduğunu tam kavrayamamış herhalde. Android ile ilgili güncellemelerin hepsi Google tarafından size gönderilecek. Sadece telefondaki ufak tefek yazılım güncellemeleri GM tarafından gönderilir. Uzun ömürlüdür güncelleme konusunda çünkü Nexus 5 6.0 aldı. Aralarında ekran olarak büyük bir uçurum var. GM 4G kullanan arkadaşlarım ise bir hayli memnunlar ki 5 Plus daha iyi olacaktır. Birde depolama olarak eğer 16 alacaksanız hiç almayın SE. 64 gb alacaksanız ise gidin 6 nın 64 gb olanını alın rahat edin.

mustafa1417

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
oyun oynamıyorum müzik dinlemiyorum programlarlada çok işim olmaz resim tek tük çekiyorum derseniz 16lık yetecektir ama bunlardan bir tanesi olsa bile 16lık şuan olmasa bile kısa zaman içinde hafıza uyarısı verecegi görüşündeyim

hllsvrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben şu an iPhone Se kullanıyorum.
Bomba bir telefon.
Dostum iPhone Se ve GM 5 karşılaştırılacak telefonlar değil.
Paran varsa SE
Bütçen kısıtlı ise, GM5.

Bende Se kullanmama rağmen GM5 e geçmeyi düşünüyorum.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Kesinlikle İphone SE modelini tercih etmelisiniz.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
GM5 Plus al bence fazla para verme bi de 16 gb iphone için yetersiz kalıyor. Şöyle düşünmekte de fayda var iPhone SE'nin yapıp da GM5 Plus'un yapamadığı ne var diye düşünmek lazım artısı var android daha özgür bir sistem bence al kullan keyfine bak rahat 2 yıl götürür seni kasma problemi de yaşatmaz saf android olduğundan

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Neden "kesinlikle" SE modelini tercih etmeli? iPhone diye mi?

Stabilizesi ve kolay kullanılabilirliği
üsteliklede uzun süre gidebilir ve satmak istese bile iyi fiyata satabileceği bir cihaz
herşeyi göz önünde bulundurarak karar verilmesi gerek

iphone 5 den sonra

iphone 5C
iphone 5S
iphone SE
İphone 6
İphon 6Plus
İphone 6S
İphone 6S Plus

iphone 5 den sonra 7 model telefon cikmasına rağmen iphone 5'e haala son yazılım desteği geliyor ve güncelliğini yitirmiyor takır takır calişiyor 2012 üretimli ama 4 yıldır sorunsuz satmaya kalksan temiz haliyle 800-900'e satarsın o civarda

uzun lafın kısası iphone derim ben hem kullanış hemde stabilize

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Stabilizesi ve kolay kullanılabilirliği
üsteliklede uzun süre gidebilir ve satmak istese bile iyi fiyata satabileceği bir cihaz
herşeyi göz önünde bulundurarak karar verilmesi gerek

iphone 5 den sonra

iphone 5C
iphone 5S
iphone SE
İphone 6
İphon 6Plus
İphone 6S
İphone 6S Plus

iphone 5 den sonra 7 model telefon cikmasına rağmen iphone 5'e haala son yazılım desteği geliyor ve güncelliğini yitirmiyor takır takır calişiyor 2012 üretimli ama 4 yıldır sorunsuz satmaya kalksan temiz haliyle 800-900'e satarsın o civarda

uzun lafın kısası iphone derim ben hem kullanış hemde stabilize
Takır takır değil kasa kasa çalışıyor ciğerim

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gm 5 plus ta dk 1 gol 1 camerada sararma sorunu çıkmış diğer özellikleride meçhulda telefonuda google uretse bu sorunlar olmayacak aslında bizde apple a mecbur kalmıycaz:)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
gm 5 plus ta dk 1 gol 1 camerada sararma sorunu çıkmış diğer özellikleride meçhulda telefonuda google uretse bu sorunlar olmayacak aslında bizde apple a mecbur kalmıycaz:)
O sorun değil tamamen yazılımsal ışık ayarı ile alakalı hemen çamur atmaya gerek yok

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Gm plus aklama çabaları vol 15886885885 :)

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Yanlış bilmiyosam Iphone Se 2400 civar felan o fiyata hepsiburadadan samsung tr garantili s7 alırsın note 5 alırsın s6 edge plus alırsın bi kere se ye para vermeye gerek yok eğer o ikisi arasından istersen gm 5 plus 1.300 tlde cebinde kalsın gerek yok se ye

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
1600 e gidin Z5C alın. Uzun ömürlü, ucuz ve daha iyi cihazınız olur. SE fiyatını hak etmeyen bir cihaz. GM ile de kronik sorunlarla uğraşırsınız.