- Reaksiyon puanı
- 15,467
En azından telefon yere düştüğü zaman direk ekran gitmeyecek.
iPhone'da da boşluk onun kadar çok. XZ1'nin evet çok ama stereo hoparlröü var. SD835 ve 4GB RAM+ saf bir android arayüzü uzun süre götürür. Pil tarafında da Sony'nin iddası pilin sağlığını uzun süre korumak. Videosu iyi kamerası iyi ne olsun daha? Metal kasa dayanıklı falan filan işte. Ben de SD835 ve Saf android vari cihazlar performans konusunda sıkıntısız zaten.Cidden ios kullanmak daha güzel ya androide göre. O yüzden apple istiyorum :/
---- Mesajlar birleştirildi ----
Xz 1 in çerçevesi çok, geçtim çokluğu gereksiz. Büyüklüğü katlanılabilir ama boşa olması çok uyuz ya
Orası gitse de benim için aynı mantık yine yaptırırım ikisi de çok rahatsız eder.En azından telefon yere düştüğü zaman direk ekran gitmeyecek.
İphonede de öyle ama işte parmak izi orda en azından sonyde hem parmak izi benim için kullanışsız hem de gereksiz yani o kısımlariPhone'da da boşluk onun kadar çok. XZ1'nin evet çok ama stereo hoparlröü var. SD835 ve 4GB RAM+ saf bir android arayüzü uzun süre götürür. Pil tarafında da Sony'nin iddası pilin sağlığını uzun süre korumak. Videosu iyi kamerası iyi ne olsun daha? Metal kasa dayanıklı falan filan işte. Ben de SD835 ve Saf android vari cihazlar performans konusunda sıkıntısız zaten.
Güç tasarrufu eskiden Sony'nin çok iyiymiş fakat 7.0 ile birlikte bozulduğunu söylüyorlardı. Zaten güç tasaraffuna ihtiyacın olacağını sanmıyorum iPhone'a kıyasla.Orası gitse de benim için aynı mantık yine yaptırırım ikisi de çok rahatsız eder.
İphonede de öyle ama işte parmak izi orda en azından sonyde hem parmak izi benim için kullanışsız hem de gereksiz yani o kısımlar
Bide sonyin güç tasarufu modu rezalet iphonede hiç test etmedim ama 2 tane sony cihazda test ettim (sony m5 ve xzp)
Boş değil sana bakan stereo hoparlör varCidden ios kullanmak daha güzel ya androide göre. O yüzden apple istiyorum :/
Xz 1 in çerçevesi çok, geçtim çokluğu gereksiz. Büyüklüğü katlanılabilir ama boşa olması çok uyuz ya
Onlar çok eski cihazlar. Yeni nesil cihazlarda düzelltiler.Orası gitse de benim için aynı mantık yine yaptırırım ikisi de çok rahatsız eder.
İphonede de öyle ama işte parmak izi orda en azından sonyde hem parmak izi benim için kullanışsız hem de gereksiz yani o kısımlar
Bide sonyin güç tasarufu modu rezalet iphonede hiç test etmedim ama 2 tane sony cihazda test ettim (sony m5 ve xzp)
Çerçeve diyosunda iPhone unki daha kalın veparmak izinden başka birşey yokOrası gitse de benim için aynı mantık yine yaptırırım ikisi de çok rahatsız eder.
Xz premium eski mi ?Onlar çok eski cihazlar. Yeni nesil cihazlarda düzelltiler.
xzp yazılımla düzeltilmiştir. Öyle kalmaz.Xz premium eski mi ?
Xz p yi kullanan memnun mu pekiXz premium eski mi ?
8.0 la uçuyor diyorlarxzp yazılımla düzeltilmiştir. Öyle kalmaz.
Dün tanıdığım bizim evdeydi ve dedim bi alsana, aldı ve çok kasıyo dedi direk.xzp yazılımla düzeltilmiştir. Öyle kalmaz.
xzp yazılımla düzeltilmiştir. Öyle kalmaz.
neyi aldı kasıyo dediDün tanıdığım bizim evdeydi ve dedim bi alsana, aldı ve çok kasıyo dedi direk.
Memnun, pubg oynadım biraz.Xz p yi kullanan memnun mu peki
8.0 la uçuyor diyorlar
Güç tasarufu varya stabil mod mu oluyo işte ona aldıneyi aldı kasıyo dedi
Tasarruf modu cpu ve gpu nun hızını düşürüyor ve ekran geçiş efektlerini yükseltiyor o yüzden benim lg dede var çekince moda 3310 oluyorMemnun, pubg oynadım biraz.
Güç tasarufu varya stabil mod mu oluyo işte ona aldı
Vallahi j7 yi tek beğendiğim konu o sanırım, telefonu aldığımdan beri nerdeyse %95 güç tasarufunda kullandım ve performansı aşırı etkilemiyor. Sadece messengerde soun yaratıyordu o da düzeldi galibaTasarruf modu cpu ve gpu nun hızını düşürüyor ve ekran geçiş efektlerini yükseltiyor o yüzden benim lg dede var çekince moda 3310 oluyor
Hala karasızmısınVallahi j7 yi tek beğendiğim konu o sanırım, telefonu aldığımdan beri nerdeyse %95 güç tasarufunda kullandım ve performansı aşırı etkilemiyor. Sadece messengerde soun yaratıyordu o da düzeldi galiba
Ailem xz p pahalı dedi o yüzden alamadım izin olda direkt alırımHala karasızmısın
Ya ios kullanmak istediğimde iphone 6 6s ve se kafamı çok karıştırdıHala karasızmısın
Ailem xz p pahalı dedi o yüzden alamadım izin olda direkt alırım
,Sen kullanacaksın sonuçta içine hangisi siniyorsa onu alYa ios kullanmak istediğimde iphone 6 6s ve se kafamı çok karıştırdı6s hepsinden iyi gibi duruyor ona daha yakınım. Hem izin almışken onu alayım diyorum.
Şöyle söyleyim İphone 6 almaktansa SE Almak hertürlü daha mantıklı tartışılmaz.Ama spotify ve Whatsapp kullanıcaksan Galaxy S5 felan da alabilirsinArkadaşlar sadece whatsapp ve spotify yükleyeceğim telefona, alsam 3 sene idare eder mi ? Android pek sevmediğimden iyi gibi, küçük olması da benim için avantaj. Görüşlerinizi bekliyorum
S5 tarihi eser oldu artık sinir ederŞöyle söyleyim İphone 6 almaktansa SE Almak hertürlü daha mantıklı tartışılmaz.Ama spotify ve Whatsapp kullanıcaksan Galaxy S5 felan da alabilirsin.Yok illa iphone diyosan SE senin için en mantıklısı ama SE 2 ler çıkıyor onlara da bi bak istersen.
S5 tarihi eser oldu artık sinir eder
Siz hayatınızda hiç j7 kullandınız mı ? S3 miniden daha işlevsiz bir telefon....Espirisine dedim zaten sadece whatsapp Spotify kullanan adamsın neyden sinir olcanki
![]()
J7 var o çok kasıyormuş ondan dedim iyi birşey istiyorEspirisine dedim zaten sadece whatsapp Spotify kullanan adamsın neyden sinir olcanki
![]()
S3 mini dedinde canlandı koskoca maziiSiz hayatınızda hiç j7 kullandınız mı ? S3 miniden daha işlevsiz bir telefon....
Ben Androidci değilim whatsapp spotifydan fazlasını kullanıcaksam 6s veya 7 plus alırım.Siz hayatınızda hiç j7 kullandınız mı ? S3 miniden daha işlevsiz bir telefon....
Yani genelde ipad ve pc kullanıyorum tele çok ihtiyacım olmuyor. En en fazla online kafa topu 2 falan yüklerim o da dediğim gibi bi ihtimal. 6s almak daha iyi gibi geldi.Ben Androidci değilim whatsapp spotifydan fazlasını kullanıcaksam 6s veya 7 plus alırım.
J5 kullandım.Siz hayatınızda hiç j7 kullandınız mı ? S3 miniden daha işlevsiz bir telefon....
Şuan ne kullanıyorsunuzBen Androidci değilim whatsapp spotifydan fazlasını kullanıcaksam 6s veya 7 plus alırım.
Çok geçmiş olsun, hala kullanıyorsanız Allah sabır versin.J5 kullandım.
Yok S8 kullanıyorum şimdi.Çok geçmiş olsun, hala kullanıyorsanız Allah sabır versin.