İphone se alınır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
En azından telefon yere düştüğü zaman direk ekran gitmeyecek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Cidden ios kullanmak daha güzel ya androide göre. O yüzden apple istiyorum :/

---- Mesajlar birleştirildi ----

Xz 1 in çerçevesi çok, geçtim çokluğu gereksiz. Büyüklüğü katlanılabilir ama boşa olması çok uyuz ya
iPhone'da da boşluk onun kadar çok. XZ1'nin evet çok ama stereo hoparlröü var. SD835 ve 4GB RAM+ saf bir android arayüzü uzun süre götürür. Pil tarafında da Sony'nin iddası pilin sağlığını uzun süre korumak. Videosu iyi kamerası iyi ne olsun daha? Metal kasa dayanıklı falan filan işte. Ben de SD835 ve Saf android vari cihazlar performans konusunda sıkıntısız zaten.

mhmt43

Asistan
Reaksiyon puanı
27
sony xperia x compat a bak istersen android seviyorsan

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
En azından telefon yere düştüğü zaman direk ekran gitmeyecek.
Orası gitse de benim için aynı mantık yine yaptırırım ikisi de çok rahatsız eder.

iPhone'da da boşluk onun kadar çok. XZ1'nin evet çok ama stereo hoparlröü var. SD835 ve 4GB RAM+ saf bir android arayüzü uzun süre götürür. Pil tarafında da Sony'nin iddası pilin sağlığını uzun süre korumak. Videosu iyi kamerası iyi ne olsun daha? Metal kasa dayanıklı falan filan işte. Ben de SD835 ve Saf android vari cihazlar performans konusunda sıkıntısız zaten.
İphonede de öyle ama işte parmak izi orda en azından sonyde hem parmak izi benim için kullanışsız hem de gereksiz yani o kısımlar

Bide sonyin güç tasarufu modu rezalet iphonede hiç test etmedim ama 2 tane sony cihazda test ettim (sony m5 ve xzp)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Orası gitse de benim için aynı mantık yine yaptırırım ikisi de çok rahatsız eder.

İphonede de öyle ama işte parmak izi orda en azından sonyde hem parmak izi benim için kullanışsız hem de gereksiz yani o kısımlar

Bide sonyin güç tasarufu modu rezalet iphonede hiç test etmedim ama 2 tane sony cihazda test ettim (sony m5 ve xzp)
Güç tasarrufu eskiden Sony'nin çok iyiymiş fakat 7.0 ile birlikte bozulduğunu söylüyorlardı. Zaten güç tasaraffuna ihtiyacın olacağını sanmıyorum iPhone'a kıyasla.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Cidden ios kullanmak daha güzel ya androide göre. O yüzden apple istiyorum :/

Xz 1 in çerçevesi çok, geçtim çokluğu gereksiz. Büyüklüğü katlanılabilir ama boşa olması çok uyuz ya
Boş değil sana bakan stereo hoparlör var

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Onlar çok eski cihazlar. Yeni nesil cihazlarda düzelltiler.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183

Çerçeve diyosunda iPhone unki daha kalın veparmak izinden başka birşey yok

Yapılan bir ankette en iyi parmak izi okuma yan tarafta seçildi
En kullanışlı ve ulaşılabilir oolduğundan

Son düzenleme:

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Memnun, pubg oynadım biraz.

Güç tasarufu varya stabil mod mu oluyo işte ona aldı
Tasarruf modu cpu ve gpu nun hızını düşürüyor ve ekran geçiş efektlerini yükseltiyor o yüzden benim lg dede var çekince moda 3310 oluyor

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Tasarruf modu cpu ve gpu nun hızını düşürüyor ve ekran geçiş efektlerini yükseltiyor o yüzden benim lg dede var çekince moda 3310 oluyor
Vallahi j7 yi tek beğendiğim konu o sanırım, telefonu aldığımdan beri nerdeyse %95 güç tasarufunda kullandım ve performansı aşırı etkilemiyor. Sadece messengerde soun yaratıyordu o da düzeldi galiba

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Son düzenleme:

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Hala karasızmısın

Ailem xz p pahalı dedi o yüzden alamadım izin olda direkt alırım
Ya ios kullanmak istediğimde iphone 6 6s ve se kafamı çok karıştırdı :D 6s hepsinden iyi gibi duruyor ona daha yakınım. Hem izin almışken onu alayım diyorum.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ya ios kullanmak istediğimde iphone 6 6s ve se kafamı çok karıştırdı :D 6s hepsinden iyi gibi duruyor ona daha yakınım. Hem izin almışken onu alayım diyorum.
,Sen kullanacaksın sonuçta içine hangisi siniyorsa onu al

Mellinsane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar sadece whatsapp ve spotify yükleyeceğim telefona, alsam 3 sene idare eder mi ? Android pek sevmediğimden iyi gibi, küçük olması da benim için avantaj. Görüşlerinizi bekliyorum
Şöyle söyleyim İphone 6 almaktansa SE Almak hertürlü daha mantıklı tartışılmaz.Ama spotify ve Whatsapp kullanıcaksan Galaxy S5 felan da alabilirsin:D.Yok illa iphone diyosan SE senin için en mantıklısı ama SE 2 ler çıkıyor onlara da bi bak istersen.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Şöyle söyleyim İphone 6 almaktansa SE Almak hertürlü daha mantıklı tartışılmaz.Ama spotify ve Whatsapp kullanıcaksan Galaxy S5 felan da alabilirsin:D.Yok illa iphone diyosan SE senin için en mantıklısı ama SE 2 ler çıkıyor onlara da bi bak istersen.
S5 tarihi eser oldu artık sinir eder

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Son düzenleme:

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Ben Androidci değilim whatsapp spotifydan fazlasını kullanıcaksam 6s veya 7 plus alırım.
Yani genelde ipad ve pc kullanıyorum tele çok ihtiyacım olmuyor. En en fazla online kafa topu 2 falan yüklerim o da dediğim gibi bi ihtimal. 6s almak daha iyi gibi geldi.