İphone se alınır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Arkadaşlar sadece whatsapp ve spotify yükleyeceğim telefona, alsam 3 sene idare eder mi ? Android pek sevmediğimden iyi gibi, küçük olması da benim için avantaj. Görüşlerinizi bekliyorum

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
iphone standart error tutmadığından pek mantıklı seçim sayılmaz... android sevmiyorsan bence hiç bir şey alamazsın...

Celal1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sadece whatsapp ve spotify yükleyeceğim telefona, alsam 3 sene idare eder mi ? Android pek sevmediğimden iyi gibi, küçük olması da benim için avantaj. Görüşlerinizi bekliyorum
Eger gercekten sadece wp ve spotify kullanacaksan iphone special edition seni pisman etmez rahat rahat kullanirsin oyun performansi da iyidir sonucta iphone 6s ile ayni islemciyi kullaniyor diye biliyorum yanlis da olabilir tabi ama sonuc olarak incelememde oyun performansi cok iyiydi kamerasi da baya iyi bence hic dusunmeden gozun kapali gidip almalisin iphone se yi :)

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Eger gercekten sadece wp ve spotify kullanacaksan iphone special edition seni pisman etmez rahat rahat kullanirsin oyun performansi da iyidir sonucta iphone 6s ile ayni islemciyi kullaniyor diye biliyorum yanlis da olabilir tabi ama sonuc olarak incelememde oyun performansi cok iyiydi kamerasi da baya iyi bence hic dusunmeden gozun kapali gidip almalisin iphone se yi :)
Gerçekten onları yükleyeceğim çünkü mobil oyunlardan nefret ediyorum bile denebilir, oyunları pcden oynamak daha zevkli. Teşekkürle

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Se çok küçük değilmi

Celal1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Biliyorum küçük işte 4 inç bence kullanımı zor olur
Kullanımı zor degildir çünkü zamaninda tonla iphone 5 ve 5s kullanan insan vardi ve cok rahat kullaniliyordu ben de dahil yani ekran boyutu kullanimi zorlayacagini sanmiyorum.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183

Şimdiyece m5 ve kkullanmıssın android ten bezdirmiştir ama üst seviye cihazlar öyle değil
Ben lg k10 kullanıyorum fiyatına göre iyi ama çok hantal bir cihaz benim kullanımıma göre
Telcide tellere hat takar kullanırdım samsung s serisi note serisi sony htc üst seviye cihazlara cidden üst seviye bir cihaz kullanınca ucuz cihaz kullanasın gelmiyor

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Se çok küçük değilmi
Küçük olması benim için daha iyi ya zaten

---- Mesajlar birleştirildi ----

Şimdiyece m5 ve kkullanmıssın android ten bezdirmiştir ama üst seviye cihazlar öyle değil
Ben lg k10 kullanıyorum fiyatına göre iyi ama çok hantal bir cihaz benim kullanımıma göre
Telcide tellere hat takar kullanırdım samsung s serisi note serisi sony htc üst seviye cihazlara cidden üst seviye bir cihaz kullanınca ucuz cihaz kullanasın gelmiyor
Sony m5 ve j7 kullandım zaten biliyosun ama başka iyi androidleri de elime aldığımda ne bileyim android soğuk mu geliyo denir, karışık mı geliyo denir bilmiyorum. İlk çıktığı zamanlarda note 4 lg g2 s6 gibi telefonlara da bakma fırsatım oldu, mi 6 yı da inceledim ama yok ya ios bi başka. O bütçeye ya iphone 6 alacağım ya da se ama se daha yeni diye onu almak istiyorum.

Son düzenleme:

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
2017 de çıktı galiba güncelleme verirseler 2 3 yıl alır sende 3 yıl para vermessin tele
3 yıl kullanırsın Kırılmazsa
Ya cihazlarda sürüm çok önemli olmuyor benim için şuan samsung galaxy s4 bile istediğim uygulamaları indirebilecek sürümde, bide sanırım 2017 değil 2016 mart.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Ya cihazlarda sürüm çok önemli olmuyor benim için şuan samsung galaxy s4 bile istediğim uygulamaları indirebilecek sürümde, bide sanırım 2017 değil 2016 mart.
2017 yazıyor epeyde olabilir belki 2016 dır

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
iPhone 5s kullanıyorum ekranı çok küçük geliyor artık bıktım yani yeni telefonum 5.8-6 inç falan olur büyük ihtimalle.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
iPhone 5s kullanıyorum ekranı çok küçük geliyor artık bıktım yani yeni telefonum 5.8-6 inç falan olur büyük ihtimalle.
Telefonun boyu benim için avanjaj, sadece 3 senede whatsappta falan şuanki telefonum gibi kasar mı onu merak ediyorum.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Telefonun boyu benim için avanjaj, sadece 3 senede whatsappta falan şuanki telefonum gibi kasar mı onu merak ediyorum.
Arkadaşımda var kasıyor son güncellemeden sonra kafayı yedi 32gb lik se oyun nede onnamıyo sadece sosyal medya

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Başka alacak ne varki alıcak o fiyata
Birsürü seçenek sunduk sen beğenmedin??

Kalın çerçeve sevmiyorum demiştin ama iphone alacaksın onunda çerçeveler bi hayli kalın

Son düzenleme:

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Birsürü seçenek sunduk sen beğenmedin??

Kalın çerçeve sevmiyorum demiştin ama iphone alacaksın onunda çerçeveler bi hayli kalın
çerçeveden kastım sonydekiler gibi sevmiyorum çünkü benim için hiç bir işlevi yok. parmak izi falan olduğu için o çerçeve önemsiz benm için.
seçenekler genelde illaki istemediğim bir kaç yani benim için çok önemli olan bir kaç şeyi bulundurmuyor.

metehansacit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bnce se alma şu aralar heleki apple’ın 2.neslini tanıtma ihtimali varken en kötü eylülü bkle yeni iphonelar çıksın o zaman kadar ver dolar kuru malum ztn

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
çerçeveden kastım sonydekiler gibi sevmiyorum çünkü benim için hiç bir işlevi yok. parmak izi falan olduğu için o çerçeve önemsiz benm için.
seçenekler genelde illaki istemediğim bir kaç yani benim için çok önemli olan bir kaç şeyi bulundurmuyor.
Kalın çerçeve boş olsa amenna ama 2 tane kaliteli hoparlör var sony de birde hi res audio yazılım var daha ne olsun?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Bnce se alma şu aralar heleki apple’ın 2.neslini tanıtma ihtimali varken en kötü eylülü bkle yeni iphonelar çıksın o zaman kadar ver dolar kuru malum ztn
açıkçası j7 ile çıldırıyorum acilen değişmem lazım eylülü hayatta bekleyemem.

Kalın çerçeve boş olsa amenna ama 2 tane kaliteli hoparlör var sony de birde hi res audio yazılım var daha ne olsun?
arayüzü de kötü biraz, bugün kuzenlerim bize gelcek xzp yi bi tekrar test edicem stabil modunu vs.

Son düzenleme:

metehansacit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıkçası j7 ile çıldırıyorum acilen değişmem lazım eylülü hayatta bekleyemem.

arayüzü de kötü biraz, bugün kuzenlerim bize gelcek xzp yi bi tekrar test edicem stabil modunu vs.
O zaman zam kapıda! zam gelmeden se,7 ve üstü modellere bak ama se ekran tarafı çok küçük oyun oynuyan birisi isen çok zorlanırsın