- Reaksiyon puanı
- 16,127
iphone se al ama güncelleme...
Sormak lazım güncel mi geliyo kutudan, ios 10 ve üstüyle geliyosa almamayı düşünmeye başladmiiphone se al ama güncelleme...
0 oyun, sadece arama için denebilir.çO zaman zam kapıda! zam gelmeden se,7 ve üstü modellere bak ama se ekran tarafı çok küçük oyun oynuyan birisi isen çok zorlanırsın
Bütçemde değişiklik oldu ve 3,5 mm jak şart benim için. Bütçem 3000 den 2500 e düştü.iPhone 7 alıcam diyordun.
iPhone 6'yı düşünme bile.İos kullanmak istiyorum ama bütçem 2500 tl. İos kullanabileceğim başka bir seçenek önerebilr msinz? İphone 6 alsam daha mı kötü olur yoksa daha mı iyi olur ?
telefonculara bak iphone 5s iphone se olur onlarda .İos kullanmak istiyorum ama bütçem 2500 tl. İos kullanabileceğim başka bir seçenek önerebilr msinz? İphone 6 alsam daha mı kötü olur yoksa daha mı iyi olur ?
Pişman olursun. İphone 7 alın.İos kullanmak istiyorum ama bütçem 2500 tl. İos kullanabileceğim başka bir seçenek önerebilr msinz? İphone 6 alsam daha mı kötü olur yoksa daha mı iyi olur ?
Fazlasıyla istek ve arzularını karşılar kardeşim 3 den fazla götürür 2021 de güncelleme sonlanacak diye söyleniyor.Arkadaşlar sadece whatsapp ve spotify yükleyeceğim telefona, alsam 3 sene idare eder mi ? Android pek sevmediğimden iyi gibi, küçük olması da benim için avantaj. Görüşlerinizi bekliyorum
aldığı her güncelemeyle de daha beter olacakFazlasıyla istek ve arzularını karşılar kardeşim 3 den fazla götürür 2021 de güncelleme sonlanacak diye söyleniyor.
Adam WhatsApp ve Spotify kullanacak beter olsa ne olur paşamaldığı her güncelemeyle de daha beter olacak
X ne kadaraldığı her güncelemeyle de daha beter olacak
64gb 5270tlX ne kadar
Teknosaya falan göre ucuzmuş x hatta baya ucuzmuş.64gb 5270tl
256gb 6100tl
Whatsapp'a yarım saatte girmeye başlarsa görürsün 3 yılı...Fazlasıyla istek ve arzularını karşılar kardeşim 3 den fazla götürür 2021 de güncelleme sonlanacak diye söyleniyor.
7plus 32gb 3600tlTeknosaya falan göre ucuzmuş x hatta baya ucuzmuş.
Hangi ilde yaşıyosunuz ?7plus 32gb 3600tl
8plus 64gb 4250tl
AnkaraHangi ilde yaşıyosunuz ?
Ya öyle diyenler de var çok kararsızım.yavaşlatma olmıcak tazminatlar ödüyor apple...
iphone se 32gb alınır...
Ya öyle diyenler de var çok kararsızım.
Sıfırı herhalde pasaportlumu nedir64gb 5270tl
256gb 6100tl
Hay allahım ya kıyamam sanaEkli dosyayı görüntüle 41024
Ekli dosyayı görüntüle 41025
bu hala faal whatsapp,spotify çalışıyor iphone se daha güçlü...
Ekli dosyayı görüntüle 41026Ekli dosyayı görüntüle 41029
Bunu mu kullanıyorsun galaxy youngEkli dosyayı görüntüle 41024
Ekli dosyayı görüntüle 41025
bu hala faal whatsapp,spotify çalışıyor iphone se daha güçlü...
Ekli dosyayı görüntüle 41026Ekli dosyayı görüntüle 41029
evet şuan İstanbul'u dinliyorum Cem Karaca çalıyordu...Bunu mu kullanıyorsun galaxy young