Iphone se adam mıdır ?

ssemihssunman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2 Haftadır kullanıyorum. Öncesinde 6s kullanıyordum. Hafıza sorunu nedeniyle 64 gb SE aldım. Çok kibar ve taşıması kolay. Eğer video izleme gibi bir alışkanlığın yoksa SE adamın hasıdır. Ayrıca şu kameradaki megapixel olayına takılmaktan vazgeçemedik. Ön kamerasının performansı oldukça tatmin edici sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.
Video izleme alışkanlığı derken ben şunu anlamadım ekran küçük olduğu için mi dedin. Bide Iphone se de youtubede 1080p video izleyebiliyomuyuz ?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
adam dır, eğer boyundan çok işlevi ile ilgilenirseniz adam dır. hatta küçük enişte lakabını takabilirsiniz o derecek adamdır

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Video izleme alışkanlığı derken ben şunu anlamadım ekran küçük olduğu için mi dedin. Bide Iphone se de youtubede 1080p video izleyebiliyomuyuz ?

Küçük ekranda 1080p video izleyeceksin de ne olacak? Fazladan internetini tüketmiş olursun ancak.

Reaksiyon puanı
16,128
Küçük ekranda 1080p video izleyeceksin de ne olacak? Fazladan internetini tüketmiş olursun ancak.
eğer düşündüğüm gibi olursa onunla 1080p video izlerken internet paketini düşünmezsin tabi sınırsız paket te 96kb/sn olsada çift taşıyıcı hikayesi çalışırsa ki o bunu dert etmez bence.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Android'im yok. Ama gördüğüm kadar her açılan uygulama, durmaya zorlanmadığı taktirde, çalışmaya devam ediyor. Uygulamalar için doğrudan bir kapat seçeneği yok (ben göremedim) Kasmaların nedeni bu oluyor. Her bir kere çalıştırdığın uygulamayı ayarlardan kapanmaya zorla seçmelisin. kasmaları önlemek için.
Android 5.1den sonra 6.0 da coştu şuan cyanogenmod 13 var telefonda yağ gibi akıyor. Onlar eski yazılımlar. Androidin ram yönetimi de bi hayli gelişti.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
O cihazda 480p izlesen de 1080p izlesen de arada az farkeder kaldı ki ekranı 1080p değil. 1080p olmaması o tür bir cihaz için kötü değil aksine iyi birşey.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Android'im yok. Ama gördüğüm kadar her açılan uygulama, durmaya zorlanmadığı taktirde, çalışmaya devam ediyor. Uygulamalar için doğrudan bir kapat seçeneği yok (ben göremedim) Kasmaların nedeni bu oluyor. Her bir kere çalıştırdığın uygulamayı ayarlardan kapanmaya zorla seçmelisin. kasmaları önlemek için.
5a64f539c9321624f9de2b9cc7972e0a.jpg
bu da cihazımdaki çalışan uygulamalar. Bunların dışında aşağıda kalan klavye var. Ayriyeten poweramp kulaklık takıldığı anda müziğe kaldı yerden devam edebilsin diye 1.4 mb ram harcayan servisi çalışıyor. Gerisi normalde arka planda çalışan uygulamalarım.

ssemihssunman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim ben şimdi çok fazlada olmasa 2 haftada bir en az bir film yada dizi izleyen biriyim benim kafama takıldı şimdi Iphone se ile Iphone 6s arasında film izlerkenki kalitede çok fark var mı çözünürlüğü düşük ya kafama takıldı.

Reaksiyon puanı
16,128
çok aşırı dikkatli değil ve gözlerin kartal gibi görmüyorsa fark göremezsin.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Sorun kalite farkı değil, ekranda gördüklerini seçememek. Küçücük ekrandan izlenecek bir filmin bir zecki kalmaz. Film'leri bilgisayardan izlersin, ne izlediğini bilirsin.

Reaksiyon puanı
16,128
Sorun kalite farkı değil, ekranda gördüklerini seçememek. Küçücük ekrandan izlenecek bir filmin bir zecki kalmaz. Film'leri bilgisayardan izlersin, ne izlediğini bilirsin.
maxi plus 5 ile alt yazılı film izmek zor oluyor film için tablet almak daha mantıklı 7'' tabletim bozulunca tespit ettiğim bir şey gt-s5360'da alt yazılar okunuyordu maxi plus5'de okunmuyor iphone se'de durum farklı olabilir...

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bende s4 mini var şu an o da küçük ve beni rahatsız etmiyor. Bide bişe sorucam şimdi benim sistemim baya kasıyo donuyo ve ben çok rahatsızım bu konudan o yüzden Iphone almak istiyorum fakat 6s e de o kadar çok para vermek istemiyorum. Ama android alınca da şimdiki kasmaları zamanı gelince o telefonlardada yaparmı diye korkuyorum ne dersiniz

verilerinizi yedekleyip bi format atın animasyonları kapatıp kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın sisteminiz sizi bunaltmaz

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Konunun sahibine söyleyeyim Samsung'un cihazlarını cyanogenmod 13 ile kullanırsanız verim alırsınız bence. Bi ara orijinal roma geçeyim dedim geçmez olaydım 3 günde telefon şişti Chrome çökmeye başladı. Telefon ısınıyordu. Yani aslında bence bu biraz da satış stratejisi eski telefonları yavaşlatıp kastırıyorlar yeni telefon al diye.

microdome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle İphone 6s plus kullanıcısıyım İphone se yi ve 5s kasasını oldukça seven biriyim, kısa bi süre kullandım hayran kaldım, sölediklerim 5s için geçerlidir. Hafif ,küçük işlevsel bir telefon ısınma problemi yok gibi bişey uzun süre oyun oynamadıkça veya navigasyonla 1 veya 2 saat gezmedikçe ( navigasyon uygulamasında baya baya ısındığını baya gördüm ) tabiki, sevmediğim tarafları ise tek elle kullanmak çok eğlenceli bence alışınca istemsizce telefonla oynuyosunuz, arada olesine bile açıyosun, saçma gelebilir ama ben yapıyodum , oda haliyle hiç elinizden düşürmediğiniz bişeye dönüşüyo ve haliyle şarj konusu gündeme geliyo. Ben günlük bi kullanıcıyım cepten oyun oynayan biri değilim, oldukça nadiren oynuyorum, mailllere bakmak, resim çekip azcık düzenlemek, whatsapp kullanmak ,instagramda dolaşmak , bluetooth dan müzik dinlemek araçta iken , boş zamanlarda bikaç vidyo izlemek dışında yaptığım ekstra bişey yok, birde arada navigasyon olarak kullanmak var bunun dışında bişey yapmadım ama 5s 'i oldukça sevmiştim, şarj olayıda yanınıza en ufaklarından anahtarlıklara takılan ve tek sefer şarj eden minik powerbank lerden alırsanız bence yatana kadarda o batarya idare eder. Gelelim o fiyatlara android cephesine bence ilk rakip yarı parasına alınabilecek general mobile 5 plus var , rakip demek yanlış ama kesinlikle düşünülmeli, konuyu açan arkadaş 4 inçte diretmesinin sebebini yazmadığı için 5' ve üstü cihazları önermekte bi sıkıntı görmedim diğer cihaz bence note 5 tek el kullanımı olmasada İphone se fiyatına şuan daha fazla depolama seçeneğiyle alınabilir .Ama işin ios mu androidmi tarafına gelince bazen amiral gemileri kitlenip kalıyor, bizzat deneyimledim ancak o ufak tefek cihaz beni hiç üzmedi fotoğraf desen bastığım gibi çekiyodu, uygulama desen basınca açılamadı demiyodu ve cok nadiren kötü resim çektiğim oldu, o resimlerde oldukça zorlu yerlerde, yani herşeyin hareket halinde yada elimin kolumun oynadığı yerlerde olmuştur. Umarım deneyim olarak yardımcı olmuşumdur, tavsiyem önce ios mu android mi onu seçip ole hareket etmek ama gönlüm İphone se den yana stabilite önemli benim için net.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Uzun ömürlü,performans olarak üst düzey telefon ancak ekran boyutu ve batarya için aynısı söylenemez. Ekran boyutuna takmıyosan alabilirsin. 4-5 Sene çok rahat kullanabilirsin.

Son düzenleyen moderatör:

ssemihssunman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Uzun ömürlü,performans olarak üst düzey telefon ancak ekran boyutu ve batarya için aynısı söylenemez. Ekran boyutuna takmıyosan alabilirsin. 4-5 Sene çok rahat kullanabilirsin.
4 sene çıkarırsa valla iyi olur o yüzden iphone alıcam zaten eyvallah kardeşim

islimetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ön kamerası kötü sanırsam bence almayı düşünüyorum ama daha erken kullanıcı yorumlarına bakarak alacağım yada bir bayide test ederek.. Ondan sonra bende alabilirim nitekim hız ve performans olarak iyileştirme var 4 yıl rahat götürür. Ekranın küçük olması bence avantaj eğer küçük ekranı sorun etmiyorsan üstelik cebe de sığıyor :)

ckarakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Ekranı küçük olsun ufak tefek biriyim diye düşünüyorsanız benim gibi alabilirsiniz. 2 hafta oldu alalı. Oyun oynayan biri değilim. 2 gün rahat gidiyor şarjı.

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben bu SE telefonu kullaniyorum su an. Tam anlami ile muhtesem telefon. 6S ozellikleri 5S kasasinda toplanmis sekilde 6'dan farkli olarak Live Photos ozelligine sahip, kamera konusuna gelince malum kiyas eylemis oldugunuz telefon cozunurlugu ile bu telefonun cozunurlugu kiyaslaninca bu hor gormus oldugunuz telefon farkini belli ediyor. Kisacasi iPhone SE adamdir 6 serisi ise kadindir.(gosteris meraki-ekran boyutu- son model olmasi *swh) 6 serisinin 16 gblik modellerine 2500+ para bayilacaginiza 2500 lira verip SE modelinin 64GB modelini alin ve daha sonra 'fotograflarimi dropbox'a mi google drive'e mi yoksa sync'e mi yedekleyeyim derdi yasamazsiniz. Dedigim gibi ben cok memnunum excelde calisma yaparken asphalt Fifa gibi oyunlari hic sorun yasamadan oynayabiliyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Oldum olası reklam aralarından nefret etmişimdir.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
adamın dibidir has maddesidir hemde