iPhone SE 2020 kullanıcılarının yorumlarını alabilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Debug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hocam alırsanız bir powerbank te olsun yanınızda

Sağ cebe telefon sığarken sol cebe sığmayan bir Powerbank iyi gider gerçekten. ( Ama ne gerek var herşeyi kapatıp ekranı en kısıkta kullanıp uçak moduna alırsa belki günü çıkarır. Oda bir ihtimal ve ilk 6 ayında telefonun. )

Paul Walker'in emmi oğlu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Sağ cebe telefon sığarken sol cebe sığmayan bir Powerbank iyi gider gerçekten. ( Ama ne gerek var herşeyi kapatıp ekranı en kısıkta kullanıp uçak moduna alırsa belki günü çıkarır. Oda bir ihtimal ve ilk 6 ayında telefonun. )
Bende 5 vardı 2 gün gidiyordu şarjı yeni apple telefonlar şarjı az gidiyor

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İşte ben de sizin gibi düşünüyorum. Powerbankle gezdikten sonra ne gerek var 5000 tl vermeye o telefona?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
İşte ben de sizin gibi düşünüyorum. Powerbankle gezdikten sonra ne gerek var 5000 tl vermeye o telefona?
İşlemcisi güçlü yetmez mi ?

Tofaş kasasına BMW motoru takmışlar gibi. Ama abi motor çok güçlü diyorlar soranada. Eski tasarıma performanslı kullanamamaya bakmıyorlar...

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Tofaş kasasına BMW motoru takmışlar gibi. Ama abi motor çok güçlü diyorlar soranada. Eski tasarıma performanslı kullanamamaya bakmıyorlar...
Ben de aynı düşüncedeyim. iPhone 8 in A13 ve kamerası değiştirilmiş versiyonu bence.
iPhone 11 ile ilgili düşünceniz nedir merak ettim de?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193

Aynen 5000Tl az 6500TL'yi S20 FE versin oyunlarda kasan telefon alsın. Nasılsa telefonun amacı görüşmek oyunlarda kasması veya günlük kullanımda ısınması hatta pilinin vasat olması hiç önemli değil. Alo Alo yeterli sizin için.

Samsung bu kadar reklam yapmadı. Hiçbir forumda veya sitede sizin kadar S20 FE'yi körü körüne öven birini görmedim. İşin komiği S20 FE kullanmıyorunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de aynı düşüncedeyim. iPhone 8 in A13 ve kamerası değiştirilmiş versiyonu bence.
iPhone 11 ile ilgili düşünceniz nedir merak ettim de?
8'in A13'lü hali mi?

O zaman 11'de Xr'ın A13'lü hali neden babanızın bütçesini 11 almakla zorluyorsunuz Xr alın cebinizden az para çıksın?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Aynen 5000Tl az 6500TL'yi S20 FE versin oyunlarda kasan telefon alsın. Nasılsa telefonun amacı görüşmek oyunlarda kasması veya günlük kullanımda ısınması hatta pilinin vasat olması hiç önemli değil. Alo Alo yeterli sizin için.

Samsung bu kadar reklam yapmadı. Hiçbir forumda veya sitede sizin kadar S20 FE'yi körü körüne öven birini görmedim. İşin komiği S20 FE kullanmıyorunuz.
S20 FE'i mi övüyor? Ben bilmiyorum ama 11 varken SE alınmaz bence. iphone 8 den tek farkı işlemci ve kamera.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
S20 FE'i mi övüyor? Ben bilmiyorum ama 11 varken SE alınmaz bence. iphone 8 den tek farkı işlemci ve kamera.
Evet Özkan tamamen S20 FE fanboyu. Her SE postuna gelip az daha koy S20 FE al diyor. Bu konuda daha demedi birazdan der onun için beklemedeyiz.

Adam için işlemci tamamen gereksiz. Telefonda sadece ekran ve kamera olsun yeter. Firma isterse Exynos'un giriş seviyesini koyup 7000TL desin yine över.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Evet Özkan tamamen S20 FE fanboyu. Her SE postuna gelip az daha koy S20 FE al diyor. Bu konuda daha demedi birazdan der onun için beklemedeyiz.

Adam için işlemci tamamen gereksiz. Telefonda sadece ekran ve kamera olsun yeter. Firma isterse Exynos'un giriş seviyesini koyup 7000TL desin yine över.
Özkan değil Ozan. Ben iPhone 11 i övüyor sandım.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Kardeşim biz iPhone SE 11 den daha iyi demiyoruz tabi ki 11 daha iyi fakat senin idrak edemediğin nokta bütçe sanki bizim 11 e paramız yetiyorda SE alıyoruz
Arkadaş 2 3 gün önceye kadar SE övüyordu şimdi bende anlayamadım 11 övmeye başladı. Evet 11 daha iyi bir cihaz ama 1 asgari ücret fazladan vermeyi gerektirecek kadar iyi bir cihaz değil diyoruz orada anlaşamadık.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

8'in A13'lü hali mi?

O zaman 11'de Xr'ın A13'lü hali neden babanızın bütçesini 11 almakla zorluyorsunuz Xr alın cebinizden az para çıksın?

İşinize geldimi oyun oynanmıyor zaten telefondan deyip işinize geldimi oyun bile oynatmayan S20 FE dimi :D İşlemci ÇÖP dimi adamlar bilmiyor bu işi.
Ayrıca S20 FE çıkalı şurada 1-2 hafta olmadı ben nasıl fan boy olsum :D Ayrıca Fiyatıda şuan 5850 TL bandında telefonun.
Üst düzey amiral gemisi donanımları olan 120 Hz Amoled ekran kablosuz şarj suya toza dayanım güzel kameralar 4500 mAH batarya 25W hızlı şarj vb lise uzar gider bir sürü donanım varken. İnatla sırf siz kullanıyor veya beğeniyorsunuz diye şu tasarımı öneriyorsunuz. 2020 yılında alınacak telefon mu şu Allah aşkına şu körlemesine fan boyluktan çıkın artık...

1604224139066.png

S20

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
İşinize geldimi oyun oynanmıyor zaten telefondan deyip işinize geldimi oyun bile oynatmayan SE 2020 dimi :D
Ayrıca S20 FE çıkalı şurada 1-2 hafta olmadı ben nasıl fan boy olsum :D Ayrıca Fiyatıda şuan 5850 TL bandında telefonun.
Üst düzey amiral gemisi donanımları olan 120 Hz Amoled ekran kablosuz şarj suya toza dayanım güzel kameralar 4500 mAH batarya 25W hızlı şarj vb lise uzar gider bir sürü donanım varken. İnatla sırf siz kullanıyor veya beğeniyorsunuz diye şu tasarımı öneriyorsunuz. 2020 yılında alınacak telefon mu şu Allah aşkına şu körlemesine fan boyluktan çıkın artık...

Ekli dosyayı görüntüle 122247
Yahu ben SE kullanmıyorum bunu ne zaman idrak edeceksiniz? Eski telefonumdu şu an SE kullanmıyorum.

Oyunda kastığını kabul ediyorsunuz ama öneriyorsunuz pekiii ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Yoo onu siz söylüyorsunuz... Samsung ise düz mantık işlemci ÇÖP deyip çıkıyonuz işin içinden.

Ayrıca ultra full artı full ayarlarda değil kasıyorsa bir tık ayarlar kısılır zor birşey mi ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İşinize geldimi oyun oynanmıyor zaten telefondan deyip işinize geldimi oyun bile oynatmayan S20 FE dimi :D İşlemci ÇÖP dimi adamlar bilmiyor bu işi.

Ekli dosyayı görüntüle 122247
S20
Sana ne anlatsak boş.Youtube da Exynos 990 ile onlarca inceleme videosu var.Birçok teknoloji editörü işlemcinin oyunlarda tıkandığını,aşırı pil tükettiğini,gündelik kullanımda sıvı soğutma sistemi olmaması ve yazılımsal optimizasyon yapılmadığı için 120hz ekran hızında ısındığını belirtip işlemciyi ağır eleştiriyor.Sen utanmadan sıkılmadan hala işlemciyi savunuyorsun.S20 Fe madem bu kadar iyi parayı bas al o zaman.Se 2020 yi insanlar niye tercih ediyor?anlatayım. 1-İOS’un sadeliği ve akıcılığı 2-Tek elle kullanım rahatlığı,cebe sığması 3-A13 bionic işlemci sayesinde ömrünün uzun olması 4-Sosyal medyada hem fotoğraf hem video tarafında çok iyi bir kalite sunması 5-Çok iyi bir Stereo hoparlör deneyimi sunması 6-Touch ıd bu faktörlerden dolayı 5000 TL ye Se 2020 bir çok insan için en mantıklı sebep.Umarım anlamışsındır.(Pek umudum yok)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yoo onu siz söylüyorsunuz... Samsung ise düz mantık işlemci ÇÖP deyip çıkıyonuz işin içinden.

Ayrıca ultra full artı full ayarlarda değil kasıyorsa bir tık ayarlar kısılır zor birşey mi ?

Hardware plus dışında bütün S20 Fe incelemelerinde 865 var.Bu kağıt üzerindeki verileri okumuş.Kağıt üzerine bakıp işlemcinin rezilliğini görmezden gelemem.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Yahu ben SE kullanmıyorum bunu ne zaman idrak edeceksiniz? Eski telefonumdu şu an SE kullanmıyorum.

yok kardeş anlamıyolar hehe de sal gitsin hala şarj diyolar ulan 5-6 saat ekran süresi alınıyo diyorum hala powerbankle diyaliz makinesine bağlıymış gibi geziyosunuz diyolar laf anlamıyolar tartışma boşver sal bunları android kullanıp hala yok root muş yok hardresetmiş uğraşsınlar

xDalterx

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Exynos işlemcili. Ben 6 sene kullanacağım.

Ellerim büyük değil ama elbet büyüyecek. Valla siz istedğinizi söyleyin ama iphone 11 i kendim deneyimledim. Rahat kullanım sunuyor ve tasarımı harika bence.
Büyük ekran sevenler için evet rahat kullanım sunuyor ve ben de tasarımını çok beğeniyorum AMA yaklaşık 1 saat elinizde baktığınızda ağırlığı ve kalınlığı çok fazla hissettiriyor. İnsanın elini ağrıtıyor hocam.

Son düzenleme:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
yok kardeş anlamıyolar hehe de sal gitsin hala şarj diyolar ulan 5-6 saat ekran süresi alınıyo diyorum hala powerbankle diyaliz makinesine bağlıymış gibi geziyosunuz diyolar laf anlamıyolar tartışma boşver sal bunları android kullanıp hala yok root muş yok hardresetmiş uğraşsınlar
Arkadaş telefon bağımlısı forumda da sürekli aktif bu yüzden ona 5 6 saat yetmiyor sanırım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Büyük ekran sevenler için evet rahat kullanım sunuyırve ben de tasarımını çok beğeniyorum AMA yaklaşık 1 saat elinizde baktığınızda ağırlığı ve kalınlığı çok fazla hissettiriyor. İnsanın elini ağrıtıyor hocam.
Hocam iPhone 11 i Zorlu centerda 10 dk kullandım.Bileğime ağrı girdi.Yerine koymak zorunda kaldım.Hala 11 in tasarımını savunuyor.Bir insanın 11 in yan çerçevelerindeki kalınlığı ve ağırlığı görmemesi için kör olması lazım.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Hocam iPhone 11 i Zorlu centerda 10 dk kullandım.Bileğime ağrı girdi.Yerine koymak zorunda kaldım.Hala 11 in tasarımını savunuyor.Bir insanın 11 in yan çerçevelerindeki kalınlığı ve ağırlığı görmemesi için kör olması lazım.
katılıyorum sana bana soruyolar iphone 11 mi iphone xs mi alayım diye direk xs al diyorum belki pili daha az süre gider ama en azından tasarım rahatlığı var takoz gibi değil

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Hİç mi ekmek yemiyorsunuz siz ? Forumda yaşı 36 görünen birisinin 150-200 gram bir telefon ile 15 dakikada bileği ağrıyor hee ?
Sırf SE 2020 parlatacan diye saçmalıyorsun bence...

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Hİç mi ekmek yemiyorsunuz siz ? Forumda yaşı 36 görünen birisinin 150-200 gram bir telefon ile 15 dakikada bileği ağrıyor hee ?
Sırf SE 2020 parlatacan diye saçmalıyorsun bence...
Eline İphone 11 i al kullan sonra yorumunu yap.Bi bitmediniz ya.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Eline İphone 11 i al kullan sonra yorumunu yap.Bi bitmediniz ya.

Çok narin birisiyim ben bileğim kırılır diye elime alamıyorum...

Abimde Mate 20 pro var 190 Gram benim kullandığım telefon 195 gram Iphone 11 de 194 gram flan ne fark olabilir Allah aşkına 3-5 gram ile bilek ağrıtacak kadar. Saçmalamayın lütfen...

İşlemci sevdanız bitti artık küçük cebe sığıyor hafif üstünden mi öveceksin telefonu ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
sen çok garip bi arkadaşsın :D

Son zamanda çıkan çoğu telefon ortalama 180-200 Gram arası oluyor. Sizin ne kullanıyorsunuz bu kadar narin bileklerle çok merak ediyorum.

Sizin gibi Fan boys lar 190 gram telefona yaptıkları yorum BİLEK AĞIRTIYOR almayın gidin 5000 TL verin SE 2020 alın... Aferin çok güzel bir taktik ve gerekçe.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Çok narin birisiyim ben bileğim kırılır diye elime alamıyorum...

Abimde Mate 20 pro var 190 Gram benim kullandığım telefon 195 gram Iphone 11 de 194 gram flan ne fark olabilir Allah aşkına 3-5 gram ile bilek ağrıtacak kadar. Saçmalamayın lütfen...

İşlemci sevdanız bitti artık küçük cebe sığıyor hafif üstünden mi öveceksin telefonu ?
Cihazı kullan sonra yorumun yap.Bende cihazı kullanmaya gittiğimde senin gibi düşünüyordum.Öyle olmuyor.11 i 10 dk kullan sonra konuş.Eline almadığın cihaz hakkında yorum yapıyorsun.

Son zamanda çıkan çoğu telefon ortalama 180-200 Gram arası oluyor. Sizin ne kullanıyorsunuz bu kadar narin bileklerle çok merak ediyorum.

Sizin gibi Fan boys lar 190 gram telefona yaptıkları yorum BİLEK AĞIRTIYOR almayın gidin 5000 TL verin SE 2020 alın... Aferin çok güzel bir taktik ve gerekçe.
Peki işin tasarım kısmını geçtim o ekrana 7600 TL vermek seni mutlu edecek mi? Se 2020 ile aynı ekran kalitesine sahip.Bir tanesi 5000 TL diyip kabul edersin.7500 TL verdikten sonra ben vasat bir ekranı kabul etmem.11 3,5 saatte şarj oluyor.7500 TL verip 3,5 saat beklemeye razımısın? 11 deki stereo hoparlörün ses seviyesi rezalet.Yerden yere vurduğun Se 2020 deki stereo hoparlör 11 dekini ses seviyesinde ikiye katlıyor.7500 TL verip sesi fazla çıkmayan bir hoparlörü kabul mü ediyorsun? 11 e yaptığım tek eleştiri tasarım değil.Bu kadar dezavantaja rağmen 7500 TL verip kazık yemeye razıyım diyen alıp yesin bir itirazım yok.

Son düzenleme:

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444

kardeşim adam belki eski samsung galaxy s6 dan geçicek yeni telefona ben bile iphone 6 kullanırken iphone 11 e mağazada baktığımda gayette ağır geldi narin bilekle alakası yok