- Reaksiyon puanı
- 13,064
@OzkanK. ile aynı fikirdeyim. Kendim inceledim sandığımdan daha küçük. Yani iphone 11 ile arasında 1-2 parmaklık mesafe var hem en hem boy. Ben olsam 5000 lere kadar çıkmışken biraz daha bekleyip iphone 11 alırdım. Sırf iphone olsun a13 olsun diye almaya gerek yok bence. Zaten oyun oynamayacakmış. Ekran zaten kötü. Batarya da. Tasarım zaten iphone 5 ten kalma. Dediğim gibi bütçe arttırıp 11 almak en mantıklısı. Bugün enine boyuna inceleme fırsatım oldu.
11,11 pro ve 11 pro max. SE2020, 8 plus ve XR.
En beğendiğim 11 pro oldu benim. Ne çok büyük ne çok küçük gayet güzel.
11 ile 11 pronun ekran olarak farkı yan yana gelince belli oluyor. SE dediğim gibi 11 den çok küçük. Yani ne diyeyim ben alacaktım ama 2-3 sene sonra küçük ekran sinirimi bozacağı için vazgeçtim. Benim önerim iphone 11.
Hem 5000 tl vereceksin hem de düşük güç modudur parlaklık kısmadır.
O zaman RN9 Pro al. 10 saat ekran süresi. SE ile karşılaştıralamaz bile biliyorum ama işlemciyle işi yokmuş. RN9 Pro örnekti tamamen. Önermiyorum kesinlikle. Anlatmak istediğim şu: 3000 liralık telefonun verdiği batarya performansını 5000tl lik veremeyecekse almanın bir mantığı yok.
11,11 pro ve 11 pro max. SE2020, 8 plus ve XR.
En beğendiğim 11 pro oldu benim. Ne çok büyük ne çok küçük gayet güzel.
11 ile 11 pronun ekran olarak farkı yan yana gelince belli oluyor. SE dediğim gibi 11 den çok küçük. Yani ne diyeyim ben alacaktım ama 2-3 sene sonra küçük ekran sinirimi bozacağı için vazgeçtim. Benim önerim iphone 11.
Hem 5000 tl vereceksin hem de düşük güç modudur parlaklık kısmadır.
O zaman RN9 Pro al. 10 saat ekran süresi. SE ile karşılaştıralamaz bile biliyorum ama işlemciyle işi yokmuş. RN9 Pro örnekti tamamen. Önermiyorum kesinlikle. Anlatmak istediğim şu: 3000 liralık telefonun verdiği batarya performansını 5000tl lik veremeyecekse almanın bir mantığı yok.