iPhone kullananların hali ne olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Uygulamalar reklam çıkaracağım diye anlık droplar giriyor.
Örneğin bir Dancing Line oynayamıyorum.

Android de modluyorduk.

Şimdi arkadaşlar diyecek korsana karşıyı ama öbür türlüde kasıyor oyunlar.
Youtube video izlenmez oldu. Reklam reklam reklam...

Not: Modlu uygulamalar falan kullanamadım.

Son düzenleme:

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Uygulamalar reklam çıkarmasın diye interneti kapatıp oynayabilirsin ama unutma bu uygulamayı yapanların emeğine haksızlık olur ayrıca youtube için premum alabilirsin

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Yapabileceğim bir şey yok varsa iphone için adblock kullanın beğenmiyorsanız iphone kullanmayın

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
İphone'nin hangi modelini kullanıyorsunuz?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Kişisel tercihe bağlı Android, iOS seçimi. Ben oyun oynadığım zaman drop yaşamamıştım.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
O tarz oyunlara girmeden önce ben genelde interneti kapatıyorum.

Çünkü reklamın arasına oyun giriyor bazen (!)?
Android olsa direk modlardım ve YouTube yerine NewPipe kullanırdım :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişisel tercihe bağlı Android, iOS seçimi. Ben oyun oynadığım zaman drop yaşamamıştım.
Kardeş reklam izlemek isteyen hem de doya doya. Tercih etsin o zaman. Ben en kısa zamanda değiştireceğim ama çok güzel kullandım. Çizik bile yok cihazda :D. Güzel duruyor yani.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,371
O tarz oyunların ve uygulamaların IOS ile ne alakası var? Aynı tür uygulama ve oyunlar Android'de de var.

Ben Android kullanıyorum hem tablet hem telefonda onda da reklam var oyunlarda o oyun ile alakalı. Bununla kalmıyor Tab S7 plus'ta Galaxy Store'a girince tam sayfa reklam çıkıyor insanın karşısına. Bu bir oyun falan değil Galaxy Store.

Ve buna rağmen reklamın suçlusu iPhone mu oldu? Çok saçma değil mi?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Android olsa direk modlardım ve YouTube yerine NewPipe kullanırdım :D.

Kardeş reklam izlemek isteyen hem de doya doya. Tercih etsin o zaman. Ben en kısa zamanda değiştireceğim ama çok güzel kullandım. Çizik bile yok cihazda :D. Güzel duruyor yani.
iPhone'da böyle bir seçenek var mı tam hatırlamıyorum ama ayarlar kısmından uygulamanın internet erişimini kesebilirsiniz.

Reaksiyon puanı
6,371
iPhone'da böyle bir seçenek var mı tam hatırlamıyorum ama ayarlar kısmından uygulamanın internet erişimini kesebilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam IOS 14 betada vardı ayarlardan uygulamaların konum ve internet erişimini kaldırma benzeri bir şey tam sürümlerde var mı bilmiyorum ama.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
İphone 6 kasması normaldır. 6 senelik telefon. Ben Xs te stabil 60fps alıyorum her oyunda.
Wifi'yi kapatınca bende güzelce Dancing Line oynuyorum sıkıntı yok. Ama reklam göstereceğim diye çok kasıyor. Haydi kasmasın ama her el den sonra reklam nedir ya?

Öyle bir ayar bulamadım.

Son düzenleme:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

Android de modluyorduk.

Arkadaş Android fanboyluğu için konu açma. Bu dediklerinin hepsi Androidde de oluyor.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
O tarz oyunların ve uygulamaların IOS ile ne alakası var? Aynı tür uygulama ve oyunlar Android'de de var.

Ben Android kullanıyorum hem tablet hem telefonda onda da reklam var oyunlarda o oyun ile alakalı. Bununla kalmıyor Tab S7 plus'ta Galaxy Store'a girince tam sayfa reklam çıkıyor insanın karşısına. Bu bir oyun falan değil Galaxy Store.

Ve buna rağmen reklamın suçlusu iPhone mu oldu? Çok saçma değil mi?
Modluyorum yada engelleyebiliyoruz. Sistemi direk etkeyen host dosyları falan var. Bir şekilde güzelce kullanıyorum.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Şu tarz bir ayar buldum:
Bazı uygulamalarda Yerel Ağ, bazılarında ise Hücresel Veri ye izin verip vermeyeceğimiz seçilebiliyor.
2cf4da45-4411-409c-bd3a-c3c216646013.jpg
92d20f96-8eaf-46bc-a9e3-1c1a5337f63d.jpg

Öyle bir ayar bulamadım.

Yanlış hatırlamıyorsam IOS 14 betada vardı ayarlardan uygulamaların konum ve internet erişimini kaldırma benzeri bir şey tam sürümlerde var mı bilmiyorum ama.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Android de modluyorduk.

Not: Modlu uygulamalar falan kullanamadım.
Oyunlarda reklam olayı android tarafında da var.İphone 6 nuhdan kalma bir cihaz.O cihazdan bu saatten sonra çok beklentin olmasın.Yazdıklarında katıldığım tek nokta YouTube.

Son düzenleyen moderatör:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
300 - 500 pahalı olsun ama reklamsız telefon olsunda alalım kurtulalım. Ben Redmi not dokuzumda çoğu programlarının internetle iletişimin kesiyom ayarlardan.

Bazen otobüste filan olduğumda internet açıkkene oyuna giriyom, bi defasında telefon cebimde reklam açıldı tüm tarifemi bitirdi ve paramı sömürdü.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
Oyunlarda reklam olayı android tarafında da var.İphone 6 nuhdan kalma bir cihaz.O cihazdan bu saatten sonra çok beklentin olmasın.Yazdıklarında katıldığım tek nokta YouTube.Youtube vanced sayesinde Androidde reklamsız video izleyebiliyorsun.İosda YouTube vanced tarzı bir uygulama yok.İos da reklamsız YouTube için jailbreak lazım.
Adaway ya da özel dns ile engellenebilmektedir. Uzun zamandır reklam görmüyorum hiç bir yerde.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Şu tarz bir ayar buldum:
Bazı uygulamalarda Yerel Ağ, bazılarında ise Hücresel Veri ye izin verip vermeyeceğimiz seçilebiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 139385Ekli dosyayı görüntüle 139386
Peki Youtube ne olacak?

Adaway ya da özel dns ile engellenebilmektedir. Uzun zamandır reklam görmüyorum hiç bir yerde.
Onları denedim ama olmuyor YouTube'da. Tarayıcı kullanırsan olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...