iPhone kullananların hali ne olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Telif hakkını zedeleyen program/lar paylaşımı veya önerisi yapmayalım arkadaşlar. Son uyarı. :)

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,505
Nasıl olmuyor jailbreak yapsana. İphone 6 ya iOS sürümü ne olursa olsun jailbreak yapabilirsin. Sonra Cydia dan indir modluyu olsun bitsin.
Bak jailbreak yapmadan da modlu uygulamaları kurabiliyorsun ama belirli bir zamandan sonra
ya da direk sunucu hatası veriyor.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,646
Bak jailbreak yapmadan da modlu uygulamaları kurabiliyorsun ama belirli bir zamandan sonra
ya da direk sunucu hatası veriyor.
Neden jailbreak yapmıyorsun? Ben yaklaşık 1 senedir Xs’imi jailbreakli kullanıyorum. Modlular sunucu hatası veriyorsa sende jailbreak sayesinde orjinal youtube uygulamasının reklamlarını engellersin. Bunun için bir sürü tweak var.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,505
Neden jailbreak yapmıyorsun? Ben yaklaşık 1 senedir Xs’imi jailbreakli kullanıyorum. Modlular sunucu hatası veriyorsa sende jailbreak sayesinde orjinal youtube uygulamasının reklamlarını engellersin. Bunun için bir sürü tweak var.
Evet var ama Jailbreak demek aslında güvenlik sınırlarını kaldırmak demek. Cihaz inanılmaz güvensiz olabilir.

Root ise cihaza hükmetmek demek.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,505
Katılmıyorum. Jailbreakli iPhone rootsuz android’den daha güvenlidir.
Hayır Root en iyisidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jailbreak ile Root çok farklıdır.
Rootla kıyaslamanız da, Android ile alakanız olmadığı anlamına geliyor. Ya da hükmetmenin anlamını bilmiyorsunuz.
Bende sizlere gülücük atim :D.

Son düzenleme:

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
şu ıphone 'dan ne anlıyorsunuz ben anlamadım.Küçücük telefon kapalı kaynaklı bir yazılıma sahip telefonda doğru dürüst bir şey değiştiremiyorsun.Her yıl azcık azcık değiştirip yeni seriler çıkartıyorlar.İnsanlar da ''marka' kullanıyorum . bak bunu aldım '' havasını estirmek için küçücük telefona yığınla para ödüyor.ıphone alacağın paraya başka telefon alırım.Geri kalan paramı yatırım yapar ilerdeki çocuğumun geleceği için kullanırım.Herkes bugünü düşünüyor.Yarını düşünen yok ki

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Hayır Root en iyisidir.

Jailbreak ile Root çok farklıdır.
Rootla kıyaslamanız da, Android ile alakanız olmadığı anlamına geliyor. Ya da hükmetmenin anlamını bilmiyorsunuz.
Bende sizlere gülücük atim :D.
Root en iyisi? Bunu yalanlarım işte. Root yaparak az sorun yaşamadım. Jailbreak çok daha iyi bir yol.

şu ıphone 'dan ne anlıyorsunuz ben anlamadım.Küçücük telefon kapalı kaynaklı bir yazılıma sahip telefonda doğru dürüst bir şey değiştiremiyorsun.Her yıl azcık azcık değiştirip yeni seriler çıkartıyorlar.İnsanlar da ''marka' kullanıyorum . bak bunu aldım '' havasını estirmek için küçücük telefona yığınla para ödüyor.ıphone alacağın paraya başka telefon alırım.Geri kalan paramı yatırım yapar ilerdeki çocuğumun geleceği için kullanırım.Herkes bugünü düşünüyor.Yarını düşünen yok ki
Hala Iphone'nin avantajlarını anlamadım sanırım. Herkes hava atabilir. Huawei marka değil mi? Ya da Samsung? Gider Z Fold 2 ile de hava atarım. Küçücük telefon zerre anlamadığınız anlama geliyor zaten. Telefon modelleri farklı ve küçücük diye eleştiriyorsanız durumunuz kötü. Her yıl azıcık değiştirmek? Adamların 5 yıllık telefonu Android Orta-Üst segmentine kafa tutuyor hala. Uzun ömürlü değil diye eleştirmişsiniz. Diyecek birşey bulamıyorum.

Reaksiyon puanı
6,380
Siz hiç Apple kullandınız mı?

Veya anlıyorsanız 11 Pro Max ile 12 Pro Max karşılaştırmalarına baktınız mı?

Hiç Apple ekosistemine girdiniz mi? Yazılımını hiç kullandınız mı?

Ve bahsettiğim öyle 2 dakika elime 5s almıştım gibi bir şey değil. Ki eleştirdiğiniz noktalar o kadar haksız, saçma, deneyimsiz ve bilgisiz yazılmış ki telefonda anlamadığınız aşırı belli oluyor. Her eleştirdiğiniz nokta aslında olmayan ve kullanmayanların uydurduğu şeyler.

Hava atacak her marka ile atar gider 30.000 TL verir Huawei Mate Xs ile de atar. Ama günümüzde globalde çoğu kişinin almasının nedeni kalitesi, rakiplerinden daha ucuz olması ama daha iyi deneyim vermesi, kağıt verilerine bağlı bir telefon olmaması. iPhone bu yüzden 2019 ve 2020'de en çok satan açık ara 1. telefon oldu.

Son düzenleme:

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Root en iyisi? Bunu yalanlarım işte. Root yaparak az sorun yaşamadım. Jailbreak çok daha iyi bir yol.

Hala Iphone'nin avantajlarını anlamadım sanırım. Herkes hava atabilir. Huawei marka değil mi? Ya da Samsung? Gider Z Fold 2 ile de hava atarım. Küçücük telefon zerre anlamadığınız anlama geliyor zaten. Telefon modelleri farklı ve küçücük diye eleştiriyorsanız durumunuz kötü. Her yıl azıcık değiştirmek? Adamların 5 yıllık telefonu Android Orta-Üst segmentine kafa tutuyor hala. Uzun ömürlü değil diye eleştirmişsiniz. Diyecek birşey bulamıyorum.
Siz hiç Apple kullandınız mı?

Veya anlıyorsanız 11 Pro Max ile 12 Pro Max karşılaştırmalarına baktınız mı?

Hiç Apple ekosistemine girdiniz mi? Yazılımını hiç kullandınız mı?

Ve bahsettiğim öyle 2 dakika elime 5s almıştım gibi bir şey değil. Ki eleştirdiğiniz noktalar o kadar haksız, saçma, deneyimsiz ve bilgisiz yazılmış ki telefonda anlamadığınız aşırı belli oluyor. Her eleştirdiğiniz nokta aslında olmayan ve kullanmayanların uydurduğu şeyler.

Hava atacak her marka ile atar gider 30.000 TL verir Huawei Mate Xs ile de atar. Ama günümüzde globalde çoğu kişinin almasının nedeni kalitesi, rakiplerinden daha ucuz olması ama daha iyi deneyim vermesi, kağıt verilerine bağlı bir telefon olmaması. iPhone bu yüzden 2019 ve 2020'de en çok satan açık ara 1. telefon oldu.
.Benim burada asıl anlatmak istediğim.İnsanların ''marka'' takıntısı ile hareket etmeleri.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,505
Bir de şöyle deneyin; 8 sene önce çıkan Android'i. Mesela s4.
Şu an ona Android 10 yüklenebiliyor .D. Hemen hemen ARM ile ilgili son ürünleri kullanabiliyoruz.

Şu an ben iPhone 6'da ne yapıyorum?
Instagram, Dancing Line, PDF okumak, ses kaydetmek, video çekmek, fotoğraf çekmek. Bunları en iyi şekilde yapıyorum.

S4 ile de aynısı yaparım. Yalnız ses kaydetmesi, fotoğraf çekmesi ve video kaydetmesi az bir şey kötü.
4.5G bile var S4'te. S4 kötü bir cihaz değil ki.

.Benim burada asıl anlatmak istediğim.İnsanların ''marka'' takıntısı ile hareket etmeleri.
Root en iyisi.

Bunu her markaya sahip herkes yapar. Yanlış algı.
Root veya Jailbreak hemen hemen her modele yapılıyor.

Son düzenleme:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Şu an ona Android 10 yüklenebiliyor .D. Hemen hemen ARM ile ilgili son ürünleri kullanabiliyoruz.

Şu an ben iPhone 6'da ne yapıyorum?
Instagram, Dancing Line, PDF okumak, ses kaydetmek, video çekmek, fotoğraf çekmek. Bunları en iyi şekilde yapıyorum.

S4 ile de aynısı yaparım. Yalnız ses kaydetmesi, fotoğraf çekmesi ve video kaydetmesi az bir şey kötü.
4.5G bile var S4'te. S4 kötü bir cihaz değil ki.

Root en iyisi.

Root veya Jailbreak hemen hemen her modele yapılıyor.
Iphone 6'ya da istersek İos 14 yükleriz. Bu S4'e özel değil.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Jailbreak güvenlidir. Sadece kurduğunuz Tweaklere, indirdiğiniz .ipa'lara ve eklediğiniz Repolara dikkat edin yeterli. Bana göre JB'li IPhone = Rootsuz Androidin bir tık daha güvenli hali. Onun dışında JB yaparak reklamları engelleyebilirsiniz. Bazı geliştiriciler cidden "Reklam arasına oyun sıkıştırıyor"

@Rizelimapper53, 6'S ve 6S+'a evet, 6'ya yükleyemezsin.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,505
Jailbreak?

Sen Iphone 6 kötü diye fanboy diye geziyorsunda 1 GB Ram li telefon. 1 GB Ramli Android telefon şu an ölü. Resim bile çekemezsin. O 1 GB Ram diye dalga geçilen telefon ile PUBG oynanabiliyor.
2 GB Ram i var S4'ün.
Ben dalga geçmedim sen şu an bir seyler sallıyorsun.
Kare kare aynen PUBG oynatiyor. ARMv7 desteği kalmadan S4 te böyle oynatıyordu.

Yanı potansiyeli var ama geliştiriciler ekmek yemek icin böyle yöntemleri kullanıyor.

iPhone 6 ya kötü demiyorum. Kasa kasa PUBG den de zevk almıyorum fanlar gibi ve oynamiyorumda zaten.
Bu reklamlar, cihazımın performansını etkiliyor baya bir şekilde. Engellemem lazim o kadar.
Hem herkes bıktı. Kimsenin zevk alarak reklam izlediğini düşünmüyorum. Bir sürü reklam var ve çok can sıkıcı.

Android üzerinden önüne geciyorum ama modlu uygulama kullansam bile sunucu hatası diyor iPhone da.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
2 GB Ram i var S4'ün.
Ben dalga geçmedim sen şu an bir seyler sallıyorsun.
Kare kare aynen PUBG oynatiyor. ARMv7 desteği kalmadan S4 te böyle oynatıyordu.

Yanı potansiyeli var ama geliştiriciler ekmek yemek icin böyle yöntemleri kullanıyor.

iPhone 6 ya kötü demiyorum. Kasa kasa PUBG den de zevk almıyorum fanlar gibi ve oynamiyorumda zaten.
Bu reklamlar, cihazımın performansını etkiliyor baya bir şekilde. Engellemem lazim o kadar.
Hem herkes bıktı. Kimsenin zevk alarak reklam izlediğini düşünmüyorum. Bir sürü reklam var ve çok can sıkıcı.

Android üzerinden önüne geciyorum ama modlu uygulama kullansam bile sunucu hatası diyor iPhone da.
Kasa kasa? 30 FPS sabit oynanıyor güzelce. Ne yapmışsan telefona. S4 de zaten imkansız.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,887
Çok garip sohbetler dönüyor.

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Zaten bu gidişle öyle olacak. Bu cihaz, insanın geriletir ancak.
böyle şikayetleri olan insanlar neden iPhone kullanır ki ?Madem korsan işleri seviyorsunuz bilmiyor musunuz iPhone kapalı kutu.Ben 4 senedir 5S kullanıyorum ve kasmıyor.Tabii gidip Pubg mb açmaya falan çalışmıyorum.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,505
böyle şikayetleri olan insanlar neden iPhone kullanır ki ?Madem korsan işleri seviyorsunuz bilmiyor musunuz iPhone kapalı kutu.Ben 4 senedir 5S kullanıyorum ve kasmıyor.Tabii gidip Pubg mb açmaya falan çalışmıyorum.
Bende açmıyorum. Reklam üstüne reklama bunaltıyor insani. Bende uzun suredir iPhone 6 kullanıyorum.

Kasa kasa? 30 FPS sabit oynanıyor güzelce. Ne yapmışsan telefona. S4 de zaten imkansız.
Eskiden Armv7 desteği varken S4 oynatıyordu kanka. Asagi yukarı ayni iPhone 6 gibi.
Aynen aynen 30 FPS oynatiyor. Slayt gösterisi ne zaman 30 FPS oldu?

Reaksiyon puanı
6,380
şu ıphone 'dan ne anlıyorsunuz ben anlamadım.

Küçücük telefon kapalı kaynaklı bir yazılıma sahip telefonda doğru dürüst bir şey değiştiremiyorsun.

Her yıl azcık azcık değiştirip yeni seriler çıkartıyorlar.
Okumayı bilmesek adam kandıracaksınız ?

Bu deneyimsiz ve bilgisiz ifadelerin öyle bir şey anlattığı yok. Karşınızdakini cahil yerine koymayın.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,505
Okumayı bilmesek adam kandıracaksınız ?

Bu deneyimsiz ve bilgisiz ifadelerin öyle bir şey anlattığı yok. Karşınızdakini cahil yerine koymayın.
Kanka haklılık payı çok yüksek.
Telefonun tasarımları bile ayni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...