IOS 14.4 kullanıyorum. Siz de kullanıyorsanız olmalı.Bende senin o ayarlar yok kanka.
IOS 14.4 kullanıyorum. Siz de kullanıyorsanız olmalı.Bende senin o ayarlar yok kanka.
Ben yapmadımTelif hakkını zedeleyen program/lar paylaşımı veya önerisi yapmayalım arkadaşlar. Son uyarı.![]()
Nasıl olmuyor jailbreak yapsana. İphone 6 ya iOS sürümü ne olursa olsun jailbreak yapabilirsin. Sonra Cydia dan indir modluyu olsun bitsin.Yani illegal iş olsa da olmuyor.
Bak jailbreak yapmadan da modlu uygulamaları kurabiliyorsun ama belirli bir zamandan sonraNasıl olmuyor jailbreak yapsana. İphone 6 ya iOS sürümü ne olursa olsun jailbreak yapabilirsin. Sonra Cydia dan indir modluyu olsun bitsin.
Neden jailbreak yapmıyorsun? Ben yaklaşık 1 senedir Xs’imi jailbreakli kullanıyorum. Modlular sunucu hatası veriyorsa sende jailbreak sayesinde orjinal youtube uygulamasının reklamlarını engellersin. Bunun için bir sürü tweak var.Bak jailbreak yapmadan da modlu uygulamaları kurabiliyorsun ama belirli bir zamandan sonra
ya da direk sunucu hatası veriyor.
Evet var ama Jailbreak demek aslında güvenlik sınırlarını kaldırmak demek. Cihaz inanılmaz güvensiz olabilir.Neden jailbreak yapmıyorsun? Ben yaklaşık 1 senedir Xs’imi jailbreakli kullanıyorum. Modlular sunucu hatası veriyorsa sende jailbreak sayesinde orjinal youtube uygulamasının reklamlarını engellersin. Bunun için bir sürü tweak var.
Katılmıyorum. Jailbreakli iPhone rootsuz android’den daha güvenlidir.Evet var ama Jailbreak demek aslında güvenlik sınırlarını kaldırmak demek. Cihaz inanılmaz güvensiz olabilir.
Root ise cihaza hükmetmek demek.
Hayır Root en iyisidir.Katılmıyorum. Jailbreakli iPhone rootsuz android’den daha güvenlidir.
Root en iyisi? Bunu yalanlarım işte. Root yaparak az sorun yaşamadım. Jailbreak çok daha iyi bir yol.Hayır Root en iyisidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jailbreak ile Root çok farklıdır.
Rootla kıyaslamanız da, Android ile alakanız olmadığı anlamına geliyor. Ya da hükmetmenin anlamını bilmiyorsunuz.
Bende sizlere gülücük atim.
Hala Iphone'nin avantajlarını anlamadım sanırım. Herkes hava atabilir. Huawei marka değil mi? Ya da Samsung? Gider Z Fold 2 ile de hava atarım. Küçücük telefon zerre anlamadığınız anlama geliyor zaten. Telefon modelleri farklı ve küçücük diye eleştiriyorsanız durumunuz kötü. Her yıl azıcık değiştirmek? Adamların 5 yıllık telefonu Android Orta-Üst segmentine kafa tutuyor hala. Uzun ömürlü değil diye eleştirmişsiniz. Diyecek birşey bulamıyorum.şu ıphone 'dan ne anlıyorsunuz ben anlamadım.Küçücük telefon kapalı kaynaklı bir yazılıma sahip telefonda doğru dürüst bir şey değiştiremiyorsun.Her yıl azcık azcık değiştirip yeni seriler çıkartıyorlar.İnsanlar da ''marka' kullanıyorum . bak bunu aldım '' havasını estirmek için küçücük telefona yığınla para ödüyor.ıphone alacağın paraya başka telefon alırım.Geri kalan paramı yatırım yapar ilerdeki çocuğumun geleceği için kullanırım.Herkes bugünü düşünüyor.Yarını düşünen yok ki
Siz hiç Apple kullandınız mı?şu ıphone 'dan ne anlıyorsunuz ben anlamadım.Küçücük telefon kapalı kaynaklı bir yazılıma sahip telefonda doğru dürüst bir şey değiştiremiyorsun.Her yıl azcık azcık değiştirip yeni seriler çıkartıyorlar.İnsanlar da ''marka' kullanıyorum . bak bunu aldım '' havasını estirmek için küçücük telefona yığınla para ödüyor.ıphone alacağın paraya başka telefon alırım.Geri kalan paramı yatırım yapar ilerdeki çocuğumun geleceği için kullanırım.Herkes bugünü düşünüyor.Yarını düşünen yok ki
Bir de şöyle deneyin; 8 sene önce çıkan Android'i. Mesela s4.
Root en iyisi? Bunu yalanlarım işte. Root yaparak az sorun yaşamadım. Jailbreak çok daha iyi bir yol.
Hala Iphone'nin avantajlarını anlamadım sanırım. Herkes hava atabilir. Huawei marka değil mi? Ya da Samsung? Gider Z Fold 2 ile de hava atarım. Küçücük telefon zerre anlamadığınız anlama geliyor zaten. Telefon modelleri farklı ve küçücük diye eleştiriyorsanız durumunuz kötü. Her yıl azıcık değiştirmek? Adamların 5 yıllık telefonu Android Orta-Üst segmentine kafa tutuyor hala. Uzun ömürlü değil diye eleştirmişsiniz. Diyecek birşey bulamıyorum.
.Benim burada asıl anlatmak istediğim.İnsanların ''marka'' takıntısı ile hareket etmeleri.Siz hiç Apple kullandınız mı?
Veya anlıyorsanız 11 Pro Max ile 12 Pro Max karşılaştırmalarına baktınız mı?
Hiç Apple ekosistemine girdiniz mi? Yazılımını hiç kullandınız mı?
Ve bahsettiğim öyle 2 dakika elime 5s almıştım gibi bir şey değil. Ki eleştirdiğiniz noktalar o kadar haksız, saçma, deneyimsiz ve bilgisiz yazılmış ki telefonda anlamadığınız aşırı belli oluyor. Her eleştirdiğiniz nokta aslında olmayan ve kullanmayanların uydurduğu şeyler.
Hava atacak her marka ile atar gider 30.000 TL verir Huawei Mate Xs ile de atar. Ama günümüzde globalde çoğu kişinin almasının nedeni kalitesi, rakiplerinden daha ucuz olması ama daha iyi deneyim vermesi, kağıt verilerine bağlı bir telefon olmaması. iPhone bu yüzden 2019 ve 2020'de en çok satan açık ara 1. telefon oldu.
Bunu her markaya sahip herkes yapar. Yanlış algı..Benim burada asıl anlatmak istediğim.İnsanların ''marka'' takıntısı ile hareket etmeleri.
Şu an ona Android 10 yüklenebiliyor .D. Hemen hemen ARM ile ilgili son ürünleri kullanabiliyoruz.Bir de şöyle deneyin; 8 sene önce çıkan Android'i. Mesela s4.
Root en iyisi..Benim burada asıl anlatmak istediğim.İnsanların ''marka'' takıntısı ile hareket etmeleri.
Root veya Jailbreak hemen hemen her modele yapılıyor.Bunu her markaya sahip herkes yapar. Yanlış algı.
Iphone 6'ya da istersek İos 14 yükleriz. Bu S4'e özel değil.Şu an ona Android 10 yüklenebiliyor .D. Hemen hemen ARM ile ilgili son ürünleri kullanabiliyoruz.
Şu an ben iPhone 6'da ne yapıyorum?
Instagram, Dancing Line, PDF okumak, ses kaydetmek, video çekmek, fotoğraf çekmek. Bunları en iyi şekilde yapıyorum.
S4 ile de aynısı yaparım. Yalnız ses kaydetmesi, fotoğraf çekmesi ve video kaydetmesi az bir şey kötü.
4.5G bile var S4'te. S4 kötü bir cihaz değil ki.
Root en iyisi.
Root veya Jailbreak hemen hemen her modele yapılıyor.
Yükleniyor mu? Bana goster.Iphone 6'ya da istersek İos 14 yükleriz. Bu S4'e özel değil.
Jailbreak?Yükleniyor mu? Bana goster.
Sen Iphone 6 kötü diye fanboy diye geziyorsunda 1 GB Ram li telefon. 1 GB Ramli Android telefon şu an ölü. Resim bile çekemezsin. O 1 GB Ram diye dalga geçilen telefon ile PUBG oynanabiliyor.Yükleniyor mu? Bana goster.
2 GB Ram i var S4'ün.Jailbreak?
Sen Iphone 6 kötü diye fanboy diye geziyorsunda 1 GB Ram li telefon. 1 GB Ramli Android telefon şu an ölü. Resim bile çekemezsin. O 1 GB Ram diye dalga geçilen telefon ile PUBG oynanabiliyor.
Yerimi aldım müsabakayı okuyorum ??
Valla ben sıkıldım ios vs android den millet sıkılmadı?
Kasa kasa? 30 FPS sabit oynanıyor güzelce. Ne yapmışsan telefona. S4 de zaten imkansız.2 GB Ram i var S4'ün.
Ben dalga geçmedim sen şu an bir seyler sallıyorsun.
Kare kare aynen PUBG oynatiyor. ARMv7 desteği kalmadan S4 te böyle oynatıyordu.
Yanı potansiyeli var ama geliştiriciler ekmek yemek icin böyle yöntemleri kullanıyor.
iPhone 6 ya kötü demiyorum. Kasa kasa PUBG den de zevk almıyorum fanlar gibi ve oynamiyorumda zaten.
Bu reklamlar, cihazımın performansını etkiliyor baya bir şekilde. Engellemem lazim o kadar.
Hem herkes bıktı. Kimsenin zevk alarak reklam izlediğini düşünmüyorum. Bir sürü reklam var ve çok can sıkıcı.
Android üzerinden önüne geciyorum ama modlu uygulama kullansam bile sunucu hatası diyor iPhone da.
böyle şikayetleri olan insanlar neden iPhone kullanır ki ?Madem korsan işleri seviyorsunuz bilmiyor musunuz iPhone kapalı kutu.Ben 4 senedir 5S kullanıyorum ve kasmıyor.Tabii gidip Pubg mb açmaya falan çalışmıyorum.Zaten bu gidişle öyle olacak. Bu cihaz, insanın geriletir ancak.
Bende açmıyorum. Reklam üstüne reklama bunaltıyor insani. Bende uzun suredir iPhone 6 kullanıyorum.böyle şikayetleri olan insanlar neden iPhone kullanır ki ?Madem korsan işleri seviyorsunuz bilmiyor musunuz iPhone kapalı kutu.Ben 4 senedir 5S kullanıyorum ve kasmıyor.Tabii gidip Pubg mb açmaya falan çalışmıyorum.
Eskiden Armv7 desteği varken S4 oynatıyordu kanka. Asagi yukarı ayni iPhone 6 gibi.Kasa kasa? 30 FPS sabit oynanıyor güzelce. Ne yapmışsan telefona. S4 de zaten imkansız.
.Benim burada asıl anlatmak istediğim.İnsanların ''marka'' takıntısı ile hareket etmeleri.
şu ıphone 'dan ne anlıyorsunuz ben anlamadım.
Küçücük telefon kapalı kaynaklı bir yazılıma sahip telefonda doğru dürüst bir şey değiştiremiyorsun.
Okumayı bilmesek adam kandıracaksınız ?Her yıl azcık azcık değiştirip yeni seriler çıkartıyorlar.
Kanka haklılık payı çok yüksek.Okumayı bilmesek adam kandıracaksınız ?
Bu deneyimsiz ve bilgisiz ifadelerin öyle bir şey anlattığı yok. Karşınızdakini cahil yerine koymayın.