canberk sagnak
Profesör
hiçbir markada görmediğim anten çizgisi denilen olay iphone larda neden var tasarımda iyi olduğunu öne süren bir firmanın bunu yok edememesi ilginç değilmi
Güzel bir fikir,bence sayfaya yaz.Kullandığı alüminyum kasa maddesi diğer cihazlardan faklı. Sinyalin iletilebilmesi için o plastik şeritler şart. Aslında kasayla aynı renk falan yapsa yok edebilir ama ...
peki mesela diğer telefonlara göre daha kaliteli bir malzememiKullandığı alüminyum kasa maddesi diğer cihazlardan faklı. Sinyalin iletilebilmesi için o plastik şeritler şart. Aslında kasayla aynı renk falan yapsa yok edebilir ama ...
hiçbir markada görmediğim anten çizgisi denilen olay iphone larda neden var tasarımda iyi olduğunu öne süren bir firmanın bunu yok edememesi ilginç değilmi
kull
ilginç değil tüm yekpare metal alaşımlı cihazlarda buna benzer plastik bölümler olur anten kaynaklı malzeme olarak tabi ki plastik olanlardan daha iyi
cam mı metal alaşım mı derseniz bana kalsa metal alaşım derim ekranı kırılmatan zor koruyoruz arka da cam olursa risk iki katı olur
iphone 5 te arkadaki cam bölümün içinde gizliydi anten yanılmıyorsambiliyorum iphone 5 den beri var ama onlarda tasarımsal olarak gizlenmişti herkes tarafından bariz görüncek gibi değildi
iPhone 5
iphone 5 te arkadaki cam bölümün içinde gizliydi anten yanılmıyorsam
Bencede gayet güzel çok sade tasarım güzel olmaz bence.Bence anten çizgileri de ayrı bir hava katıyor benim fikrim
iPhone 5
iphone 5 te arkadaki cam bölümün içinde gizliydi anten yanılmıyorsam
sence 7 inişte olduğu dönemin ürünümüzaten önceki modellerini nazar iphone bir iniş çıkış içerisinde 1 modelde yüksek çıkışlar sağlarken diğerinde bayağı düşüş oluyor ama buna rağmen alımlar pek fazla düşmüyor