Nihat Demirel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Yıllardır Android kullanıcısıydım yaklaşık 1 aydır İphone 11 Pro Max satın aldım yavaş yavaş Apple dünyasına adapte olmaya çalışıyorum .Yaptığım gözlemlerde özellikle Wifi bağlantısında en azından benim alıştığım bazı konularda ya benim keşfedemediğim yada bu özelliğin olmadığını düşündüğüm konuları sormak istiyorum. Android de wifi bağlıyken ekranı aşğıı doru kaydırdığımızda hangi ağa bağlı olduğunu görebiliyordum ama İphone de aynı işlemi yaptığımda sadece wifi ye bağlantısının açık olduğunu ama hangi ağa bağlı olduğunu göremiyorum bunun için ayarlara girip bakmam gerekiyor buda gereksiz bir zaman kaybına yol açıyor bahsettiğim konuyu kısa olarak görebilme imkanı varmı?. En çok beni rahatsız eden konu wifi ye bağlı olduğumu görüyorum modem den uzağım ama dolaysıyla wifi çekim kalitesinin gösteren ikonnun ona göre az çektiğini göstermesi gerekli mantıken ama iphone de malesef yakında olsan uzak da olsan full çekip gücünde olduğunu gösteriyor buda kullanıcıy yanıtıyor ayrıca android de wifi de bağlantı problemi varsa wifi işratinde ünlem işreti beliriyor buda bana bağlantıda problem olduğunu anlamamı ve gerekli müdahaleyi yapmamı sağlıyordu aynı durumu iphonede göremiyorum bağlanıda problem olsada bağlı gibi gözüküyor.Bu yazdıklarım benim gördüğüm eksiklikler belki de bir çözümü vardır ama ben bulamdım. Yorumlarınız merakla bekliyorum.