İphone Batarya Teknik Destek

star651

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere cihazlarımız belli bir süre sonra pil sorunu yaşıyoruz hepimiz ben uzun süredir se kullanıcısıyım 1 seri batarya değiştirmek istiyorum telefonumu çok seviyorum uzun süre kullanamaya boyutları için devam etmek istiyorum batarya nerden temin edebilirim orjinal bir batarya kendim değiştiricem anlıyorum sadece nereden satın alabilirim şimdiden yardımcı olan herkese teşekürler

star651

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fp pro diye bir marka buldum ordan şipariş verdim yine piyasada en önerilen yer ora olduğunu duydum

Reaksiyon puanı
8,191
Orjinali sadece serviste. Servise veremiyorsanız Deji markalasını öneririm. Bu marka piyasanın en iyilerinden.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere cihazlarımız belli bir süre sonra pil sorunu yaşıyoruz hepimiz ben uzun süredir se kullanıcısıyım 1 seri batarya değiştirmek istiyorum telefonumu çok seviyorum uzun süre kullanamaya boyutları için devam etmek istiyorum batarya nerden temin edebilirim orjinal bir batarya kendim değiştiricem anlıyorum sadece nereden satın alabilirim şimdiden yardımcı olan herkese teşekürler
Orijinal bataryayı sadece servis takar.Gidip yan sanayi batarya alıp riske girmektense servisten orijinal batarya taktırmak daha mantıklı.