iPhone arayüz sorunu

djdestroyer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Benim şöyle bir sorunum var, eski telefonum iPhone 6 idi. X aldığımdan beri home tuşunu falan bazen özlüyorum. O yüzden ara sıra zevkine eski telefonumu kullanıyordum. Ama bir sabah kalktığımda ekranı açtım ve alt kısmın grileştiğini gördüm. (Resimde kırmızı ile işaretlenmiş yerden bahsediyorum. Eskiden duvar kağıdına göre renklenirdi o kısım)

C5F0C1A6-D642-45E9-AE98-09608A3BCD01.jpeg

Bu arada telefonum en son sürümde. Başına da herhangi birşey gelmedi. Ne yaparsam düzelir ya da düzelir mi?

kemalcanaktuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
X in dockbar kismi farkli tuslu iphonelara gore. Bi sikintisi yok dostum. Gozun alistigi icin x e farkli geliyor suan.

djdestroyer01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
X in dockbar kismi farkli tuslu iphonelara gore. Bi sikintisi yok dostum. Gozun alistigi icin x e farkli geliyor suan.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Fakat daha 2 gün önce duvar kağıdına döre renkleniyordu orası. Yani duvar kağıdının blurlaşmış hali gibi oluyordu. O yüzden o duvar kağıdına göre dockbarın mavimsi ve turuncumsu şekilde renklenmesi gerekiyor normalde. Teyzemin 6sında baktım grileşmemiş ve duvar kağıdına göre renkleniyordu.

Batubenn

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Ayarlardan saydamlığı azalt’ı etkinleştirmiş olabilirsin.