iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erc4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bu forum ben kendimi bildim bileli hareketsiz
--- Gönderi Güncellendi ---
--- Gönderi Güncellendi ---

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Telefonunuzu haftada 1 kere mutlaka kapatın beyler. Benim telefon 45 derece sıcağı yedi kızgın tava gibi oldu kapatmak zorunda kaldım

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Aslında aynı soruyu iphone 6 kullanıcılar kulübünde sordum ama cevap gelmedi. Sorum şu "hanımda en son garantisi 3 ay önce bitmeden 2-4 gün önce değişimden gelen iphone 6 var. cihaz 3 aylık ama garanti yok yani. kozmetik olarak kutudan çıkan cihaz neyse o. komple body kaplama +cam+kılıfla kullanıldı. kutusu kulaklığı şarj aleti var. bu cihazı takasta iphone 7 gold 32 gb 19 aylık yine kozmetik olarak temiz bir cihazla takas yapma durumum var.
iphone 6 + 1300 tl 4 ay taksit = iphone 7 32 gold değişimi söz konusu. değermi, değişmelimiyim, sizce uygunmu kendim android kullandığımdan piyasayı bilmiyorum" yardımcı olurmusunuz. bu arada benim cihazı 1400 takasa sayıp iphone 7 yede 2700 t diyorlar.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Aslında aynı soruyu iphone 6 kullanıcılar kulübünde sordum ama cevap gelmedi. Sorum şu "hanımda en son garantisi 3 ay önce bitmeden 2-4 gün önce değişimden gelen iphone 6 var. cihaz 3 aylık ama garanti yok yani. kozmetik olarak kutudan çıkan cihaz neyse o. komple body kaplama +cam+kılıfla kullanıldı. kutusu kulaklığı şarj aleti var. bu cihazı takasta iphone 7 gold 32 gb 19 aylık yine kozmetik olarak temiz bir cihazla takas yapma durumum var.
iphone 6 + 1300 tl 4 ay taksit = iphone 7 32 gold değişimi söz konusu. değermi, değişmelimiyim, sizce uygunmu kendim android kullandığımdan piyasayı bilmiyorum" yardımcı olurmusunuz. bu arada benim cihazı 1400 takasa sayıp iphone 7 yede 2700 t diyorlar.
Ucuza geliyor aslında. Ama 1400 değilde 1450 yapmaya çalışın. Pazarlık sünnettir:)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Yönetim değişince herşey kötüye gitmiş
Forum başlıkları kısmı what the F..k dedirtiyor eski başlıklar son başlıklar adı altında görünüyor yazın bile hareketli olan forum geçen sene daha hareketliydi kimse kalmadı bu gidişle bende burdan kısa süreli uçacam

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Mat siyah herkeste var. Red al.
S8 işi ne olud ?

Dostum türk telekom da cihazı denedim güzel cihaz ama android bana göre değil o yüzden vazgeçtim.

servis 1800 tl istiyordu değişime bozuk olan 7 plusu 3500 e satıp 4150e n11den 128 gb red ladım

cebimden 650 çıkmış oldu

gsm-dunyasi - n11.com 8 k puanı var umarım sorun çıkmaz

Y4$4R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler red mi mat siyah mı hangisini önerirsiniz
Kardeşim red hem renk yönünden hemde mat renginden sonra üretime bAşlandığı için tahminimce ve çevremde red alanda var bende mat var benim telde sarı ekran hışırtı vb var red alanda yok bence red al

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Kardeşim red hem renk yönünden hemde mat renginden sonra üretime bAşlandığı için tahminimce ve çevremde red alanda var bende mat var benim telde sarı ekran hışırtı vb var red alanda yok bence red al

Red siparişi verdim n11den

logoya parmakla bastırınca cızırtı sesi var diyorlardı red alanlarda var mı o ?