--ProofStriker
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 764
AynenSadece burası değil forumun tamamında bir hareketsizlik var
AynenSadece burası değil forumun tamamında bir hareketsizlik var
Yönetim değişince herşey kötüye gitmişSadece burası değil forumun tamamında bir hareketsizlik var
Yönetim ile de alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Eğer şuan için diyorsanız sdn forum genelde geç saatler de çok hareketsiz oluyor.Yönetim değişince herşey kötüye gitmiş
Ucuza geliyor aslında. Ama 1400 değilde 1450 yapmaya çalışın. Pazarlık sünnettirArkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Aslında aynı soruyu iphone 6 kullanıcılar kulübünde sordum ama cevap gelmedi. Sorum şu "hanımda en son garantisi 3 ay önce bitmeden 2-4 gün önce değişimden gelen iphone 6 var. cihaz 3 aylık ama garanti yok yani. kozmetik olarak kutudan çıkan cihaz neyse o. komple body kaplama +cam+kılıfla kullanıldı. kutusu kulaklığı şarj aleti var. bu cihazı takasta iphone 7 gold 32 gb 19 aylık yine kozmetik olarak temiz bir cihazla takas yapma durumum var.
iphone 6 + 1300 tl 4 ay taksit = iphone 7 32 gold değişimi söz konusu. değermi, değişmelimiyim, sizce uygunmu kendim android kullandığımdan piyasayı bilmiyorum" yardımcı olurmusunuz. bu arada benim cihazı 1400 takasa sayıp iphone 7 yede 2700 t diyorlar.
Ucuza geliyor aslında. Ama 1400 değilde 1450 yapmaya çalışın. Pazarlık sünnettir![]()
Forum ölü gibi :S
Okullar kapanınca herkes uçtumaddi kısımdan bakarsanız ucuza geliyor evet
--- Gönderi Güncellendi ---
evet bugün üye oldum ama gerçekten çok sessiz neden acaba herkes tatilde mi ne ?
Forum ölü gibi :S
Ucuza geliyor aslında. Ama 1400 değilde 1450 yapmaya çalışın. Pazarlık sünnettir![]()
Forum başlıkları kısmı what the F..k dedirtiyor eski başlıklar son başlıklar adı altında görünüyor yazın bile hareketli olan forum geçen sene daha hareketliydi kimse kalmadı bu gidişle bende burdan kısa süreli uçacamYönetim değişince herşey kötüye gitmiş
Niye bence tam tersi olmalıOkullar kapanınca herkes uçtu![]()
Millet köye falan gidiyor. Oralarda da internet bulmak sıkıntı oluyorNiye bence tam tersi olmalı![]()
Plus ta değil normal s8 bile katlars8 plus alın boşa sürünmeyin !
Red çok güzel bir renk. Mat siyah arada sorun çıkarıyorBeyler red mi mat siyah mı hangisini önerirsiniz
Red çok güzel bir renk. Mat siyah arada sorun çıkarıyor
Red efsane bir renkMat vardı ücretli değişim yaptıracağım renk değişebilir miyim dedim evet dedi.
İphone 4den beri siyah kullanıyorum açıkcası artık sıkılmaya başladım sanırım red alacağım
Mat siyah herkeste var. Red al.Beyler red mi mat siyah mı hangisini önerirsiniz
Mat siyah herkeste var. Red al.
S8 işi ne olud ?
Plus ta değil normal s8 bile katlar
s8 plus alın bırakın iphoneyi iphoneyi hava atmak için alııyorsunuz millet bi üstünüze bakıyor bi kullandıgınız telefona bakıyor
Zorla aldıracaklar sen iphone al rahatına bakBir bitmediniz ya.
Zorla aldıracaklar sen iphone al rahatına bak
Kardeşim red hem renk yönünden hemde mat renginden sonra üretime bAşlandığı için tahminimce ve çevremde red alanda var bende mat var benim telde sarı ekran hışırtı vb var red alanda yok bence red alBeyler red mi mat siyah mı hangisini önerirsiniz
Kardeşim red hem renk yönünden hemde mat renginden sonra üretime bAşlandığı için tahminimce ve çevremde red alanda var bende mat var benim telde sarı ekran hışırtı vb var red alanda yok bence red al
Cızırtı olayı geçti.Red siparişi verdim n11den
logoya parmakla bastırınca cızırtı sesi var diyorlardı red alanlarda var mı o ?