iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Arkadaş iPhone 7 serisini soruyor sen samsung s8 söylüyorsun ben anlayamıyorum senin verdiğin cevabı. Bu yazdığını s8 kulübünde yazmalısın. Alakasız cevaplar veriyorsun yada hangi forumda olduğunu unuttun.
Galaxy S8 ve S8 + modellerinin iPhone'taki pil ömrüyle neredeyse aynı kalacağını öğrenildi ve şimdi ilk test sonuçları gelmeye başladı. Galaxy S8 Plus'ın pil ömrünün aslında biraz daha iyi olduğu ortaya çıktı Android'in pil ömrünü iPhone'la karşılaştıran herkesin çok iyi bilmesi gibi, 7'lerden çok daha büyük olması dikkat çekti.

Galaxy S8 +, Phone Arena testinde 8 saat sürdü. IPhone 7 7 saat 46 dakika sonra biterken, iPhone 7 Plus ise 9 saat 5 dakika sürdü. Site, tipik kapalı mekanlarda kullanılan 200 nit parlaklık seviyesine sahip ekranı yeni Samsung telefonuyla aynı standart pil testi kullanıyordu. Galaxy S8 +, her iki cihazda da benzer bir 3,500 mAh pil kullansa da Galaxy S7 kenarı ile karşılaştırıldığında neredeyse bir saat ekstra pil ömrü sunuyor.

58e4c00261361f17009ac079

Galaxy S8 +, yeni 10nm çip sayesinde öncekinden daha verimli. Bununla birlikte, Galaxy S8 + cep telefonunun Apple'ın iPhone 7 pil performansını neden üstesinden alamadığını açıklayan çok daha büyük bir ekran da bulunuyor. Phone Arena'nın yukarıdaki grafik de Galaxy S8 + 'ün Google Pixel, OnePlus 3T ve Huawei P10 gibi diğer Android cihazlara oranının nasıl olduğunu gösteriyor. Galaxy S8 +, iPhone 7 Plus'tan daha iyi performans gösterebilir, ancak sanki telefonun pili gün içinde sizi zorlaştıracak kadar iyi gibi görünüyor. Küçük Galaxy S8 henüz test edilmedi.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sabah uyandığımda Telefonun şarjı bitmiş kapanmıştı şarja taktım açıldı ve normale döndü????

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
Arkadaş iPhone 7 serisini soruyor sen samsung s8 söylüyorsun ben anlayamıyorum senin verdiğin cevabı. Bu yazdığını s8 kulübünde yazmalısın. Alakasız cevaplar veriyorsun yada hangi forumda olduğunu unuttun.

Bende seni anlamıyorum okumadan kafana göre yazı yazıyorsun.yazıda ip7 Plus pil dayanma süresi 9 saat 5 dk diyor ,ip7 7 saat 46 dakika diyor oku bunları sonra yorum yaz

Muratcan82727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Galaxy S8 ve S8 + modellerinin iPhone'taki pil ömrüyle neredeyse aynı kalacağını öğrenildi ve şimdi ilk test sonuçları gelmeye başladı. Galaxy S8 Plus'ın pil ömrünün aslında biraz daha iyi olduğu ortaya çıktı Android'in pil ömrünü iPhone'la karşılaştıran herkesin çok iyi bilmesi gibi, 7'lerden çok daha büyük olması dikkat çekti.

Galaxy S8 +, Phone Arena testinde 8 saat sürdü. IPhone 7 7 saat 46 dakika sonra biterken, iPhone 7 Plus ise 9 saat 5 dakika sürdü. Site, tipik kapalı mekanlarda kullanılan 200 nit parlaklık seviyesine sahip ekranı yeni Samsung telefonuyla aynı standart pil testi kullanıyordu. Galaxy S8 +, her iki cihazda da benzer bir 3,500 mAh pil kullansa da Galaxy S7 kenarı ile karşılaştırıldığında neredeyse bir saat ekstra pil ömrü sunuyor.

58e4c00261361f17009ac079

Galaxy S8 +, yeni 10nm çip sayesinde öncekinden daha verimli. Bununla birlikte, Galaxy S8 + cep telefonunun Apple'ın iPhone 7 pil performansını neden üstesinden alamadığını açıklayan çok daha büyük bir ekran da bulunuyor. Phone Arena'nın yukarıdaki grafik de Galaxy S8 + 'ün Google Pixel, OnePlus 3T ve Huawei P10 gibi diğer Android cihazlara oranının nasıl olduğunu gösteriyor. Galaxy S8 +, iPhone 7 Plus'tan daha iyi performans gösterebilir, ancak sanki telefonun pili gün içinde sizi zorlaştıracak kadar iyi gibi görünüyor. Küçük Galaxy S8 henüz test edilmedi.

--- Gönderi Güncellendi ---

Servise götürmeli bence
Teşekküler.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Donma sırasında %11 idi sabah kalktığımda kapanmış idi. Mesaj bildirimleri falan geliyordu o yüzden şarjı bitip kapandı.

Ne yapmalıyım şimdi app store'dan saat 13'e randevu aldım gitmeli miyim???
Donma sırasında %11 idi sabah kalktığımda kapanmış idi. Mesaj bildirimleri falan geliyordu o yüzden şarjı bitip kapandı.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348

% 11 şarj ile telefon sıkıntı yapmış ise ya pilde yada ekranda kronik bir sıkıntı olabilir.Ben olsam hemen giderdim ama bekleyecem dersen dün attığın fotolar elinde Dursun tekrar olursa git servise anlat durumu
Siz daha önce ara kabloyu takıp başka kulaklıktan müzik dinleyince ses bozuk geliyor demiştiniz birde herhalde

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Normal değil telefon Yen'i pilin bu kadar hızlı bştmemesi gerekli siz sevise gittiniz mi?
bulunduğum şehirde app store yokmuş gitmedim
Normal değil telefon Yen'i pilin bu kadar hızlı bştmemesi gerekli siz sevise gittiniz mi?
6 aydır kullanıy5orum
şu telefonu aldığım güne lanet olsun ömrümü çürüttü. iphone pişmanlıktır.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
bulunduğum şehirde app store yokmuş gitmedim

6 aydır kullanıy5orum
şu telefonu aldığım güne lanet olsun ömrümü çürüttü. iphone pişmanlıktır.

Kaderde var hocam belki başkasında alsan böyle olabilir elektronikte kesin iyi olacak diye birşey yoktur bence paranla bir baktır bu telefona yada sat s8 al

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
şu t

kader mader değil. kaç bin lira veriyoruz bu mu hak ettiğimiz?
Değil tabi ki ama bu tip şeyler azda olsa olur elektronikte sana bilgisayarımı anlatmıştım .Birde telefonuna oldu aynısı sen gene 6 ay kullandın.Benimki 12 günlüktü daha dediğim gibi sat s8 al.

furkanaskar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Y4$4R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar iphone 7 plus kullanmaktayım bir üstteki arkadaşın dediği battery life uygulamasını indirdim be kalan batarya ömrünün 93 olduğunu gördüm bu durum çok canımı sıktı şunu söyliyeyim telefonu alalı 7 ay oldu sizce ne yapmalıyım uygulama apple ın doğrulamadı olmadığı için pek inanasım gelmiyor ama sizcede 7 ayda %7 ölmesi anormal değilmi bu arada telefonumu genellikle %20 üstünde takarım

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Merhabalar iphone 7 plus kullanmaktayım bir üstteki arkadaşın dediği battery life uygulamasını indirdim be kalan batarya ömrünün 93 olduğunu gördüm bu durum çok canımı sıktı şunu söyliyeyim telefonu alalı 7 ay oldu sizce ne yapmalıyım uygulama apple ın doğrulamadı olmadığı için pek inanasım gelmiyor ama sizcede 7 ayda %7 ölmesi anormal değilmi bu arada telefonumu genellikle %20 üstünde takarım
Normal 1 yilda %15 bulacaktir. Bu böyle cogu telefon icin

Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar iphone 6s plus ta 10 bin küsür foto var fotolar galeriden gidiyor sonra tekrar geri yükleniyor çok salak bir durum neden oluyor bu

Enver_pş

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Merhaba bırsey soracağım iphone 7 Plus alınır mı hala biliyorum iphone 8 mi bekleyeyım yoksa 1 sene oldu ıphone gerı donmek istiyorum :((

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar iphone 6s plus ta 10 bin küsür foto var fotolar galeriden gidiyor sonra tekrar geri yükleniyor çok salak bir durum neden oluyor bu
depolama dalgalanma yaşıyordur. yedekleme alıp sıfırlayın. veya tamamen dolmuştur alan
Merhaba bırsey soracağım iphone 7 Plus alınır mı hala biliyorum iphone 8 mi bekleyeyım yoksa 1 sene oldu ıphone gerı donmek istiyorum :((
az kaldı. bekleyin 2 ay. çok güzel yenilikler olacak:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Suan Android sıkıldım sarmadı benı iosa gerı donmem lazım
Diyorum ya ne kullanıyorsunuz Tahammül edilecek birşeyse bekleyin hem yeni iPhone çıkınca 7 Plus fiyatı düşer olmadı yine bekleyin bence yeni iPhoneda hızlı şarj vb özellikler gelir belki