• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

kullanmadığın zaman neti vs. kapatırsanız oluyor bende sürekli olarak 4G açık işlerim yoğun olduğu zamanlarda telefon görüşmesi, whatsapp ve instagrama giriyorum(arada instagram) 9-10-11 saat görmüşlüğüm var. Tabi bu telefonu kullanmak mı tabiki değil :) Cebinde öyle ölü gibi durduktan sonra 60 saat kullanım alsan neye yarar..

İPHONE 7 PLUS 32 gb gümüş 3.800₺ ye satıyorum 3 ay kullanıldı sıfır hata sıfır çizik

Arkadaslar 7 plus almayi dusunuyorum. Mat siyahinin boyasinda atma olustugu soyleniyor. Boyle bir sikinti yasayan oldu mu

Arkadaslar 7 plus almayi dusunuyorum. Mat siyahinin boyasinda atma olustugu soyleniyor. Boyle bir sikinti yasayan oldu mu
Mat black alcaksan al ama sakın kalitesiz ucuz slikon şeffaf kılıf takma, ufak lekeler kalıyor, kalitesiz bişey takma yani.Al gitsin

iPhone 7 Plusları olanlara soru YouTube neden tek hoparlör çalışıyor

Merhaba iphone 7 var ios 10.2 sürümü yüklü jailbreak yapılıyor mu ? Veya yapan var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

3deca13ef79571b6b3cf357bb1a927a7.jpg

Telefon baya şişti sanırım facebook saçmalamaya başladı. Yarın restore çekicem.
10.2.1 batarya süresi nasıl? Ben şuan 10.2 kullanıyorum.

7 nin metal kalitesi 6s le aynı mı 7000 serisi aleminyum mu kullanılıyor bilen varmı

Anten çizgilerinin oralarda ince kılcal çizgiler farkettim içim acıdı ya

Hocam spor uygulamaları var mı apple watchda?

Yaktığın kaloriyi falan gösteriyor mu koşudayken

Bazı spor uygulamaları var ama ben spordayken kullanmadığım için kalori konusunda bilgim yok ama gösteriyordur çünkü günlük aktivite uygulamasında günlük aktivite hedefleri falan var ama kullanmadığımdan detayını bilmiyorum

İphone 6 dan 7plusa geçmek istiyorum. Benim gibi düşünüp geçen var mı? Yorum istiyorum [emoji4] Bu arada TRden almayacağım tr gibi yüksek rakamlı değil. Yaşadığım yerde daha uygun..

Arkadaşlar iPhone 7 plus Mat siyah modeli için önerebileceğiniz kılıf var mı

Arkadaşlar Merhaba Cihazım İphone 7 plus 256 GB Mat Siyah modeli Türkiye'ye ilk geldiği hafta aldım gayette memnunum 5 aydan fazla oldu kılıf kullanmıyorum sadece kırılmaz cam mevcut çizilme vs bir sorun yaşamadım..
Gelelim soruma öncelik ile kulaklık takılı iken ilginç bir batarya gidiyor..
Dün gece 00:00 da batarya 100 iken çıkardm sarj kablosunu ve kulaklık taktım tüm arka plan uygulamalarını kapattım.
Sabah 10 gibi kalktım bi baktım pil %86 - 14 bir kayıp var bu neden olur ? kulaklık girişi kendi kendine pil bitire bilir mi ?
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

cd42ba827ba903419fd981fa125a8809.jpg

Beyler benim titreşim çalışmıyor ne bildirimlerde ne de aramalarda. Önceki 5S telefonumda titreşimi kapatmıştım bu telefonu da yedekten kurdum haliyle ayarlar buna da geçti ama çalıştıramadım bi türlü titreşimi.