iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
bu appstore daki uygulama geçmişinden daha once yüklenmiş ve kalkmış olan uygulamayi nasıl komple kaldirabiliriz. bilgisi olan var mi

6a28daf86c6a1ded944d9922c85c7d72.jpg

Ali9898

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce iPhone 7 aldım kulaklık taktığım zaman tık tık gibi bir ses geliyor.Müzik çalarken sorun yok ama kulaklıklık takılıyken telefonda gezinirken bu ses geliyor normal mi sizde de var mı

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce iPhone 7 aldım kulaklık taktığım zaman tık tık gibi bir ses geliyor.Müzik çalarken sorun yok ama kulaklıklık takılıyken telefonda gezinirken bu ses geliyor normal mi sizde de var mı
Bende de oluyor sürekli değil arada falan bi tıık sesi geliyor ama dediğiniz gibi müzik sırasında bi tıklam yok

Dlvnkyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ıphone 7 de yan taraftan ses acıp kapama yerinde telefonu titreşime gecirdiğim zaman titreme sesi gelmiyor ama titresimim calısıyor sıkıntı yaok sadece diğer ıphonelerde yandan titresime alımca titriyordu i7 de titremiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Herkesin öyle mi
Yardımcı olursanız sevinirim
Diğer ıphonelerde sarja ilk takımcada bi titrer ama i7 titremiyor ama titresimde hiç sıkıntı yok arama gelince mesaj gelince falan
Diğer ıphonelerde sarja ilk takımcada bi titrer ama i7 titremiyor ama titresimde hiç sıkıntı yok arama gelince mesaj gelince falan

engntncy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ıphone 7 de yan taraftan ses acıp kapama yerinde telefonu titreşime gecirdiğim zaman titreme sesi gelmiyor ama titresimim calısıyor sıkıntı yaok sadece diğer ıphonelerde yandan titresime alımca titriyordu i7 de titremiyor
Herkesin öyle mi
Yardımcı olursanız sevinirim
ayarlar- ses ve dokunuş- sessizken titret aç düzelir bende sıkıntı yok

Dlvnkyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sistem dokunuşlarını açtım düzeldi onu kapatınca sarja takımca ve yandan titresime alımca tütresim sesi gelmiyodu normal titresimde sıkıntı yoktu sistem domunuslarını acınca düzeldi

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
7 Plus bazen ekranı donuyor hard reset atıyorum bu sorunu yaşayan var mı ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
1 aylık 7plus kullanıcısıyım daha telefonla ilgili takılma,donma gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım,ne yaparken donma yaşıyorsun
bende de öyle ağır app yok , bazen twitter veya benzeri app'den çıktıktan sonra ekranda sadecee duvar kağıdı oluyor , hatta yedek telefonum 5s'de de oldu sabah , büyük ihtimal yazımla ilgili 10.3 'de düzelir

mirzaabur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de öyle ağır app yok , bazen twitter veya benzeri app'den çıktıktan sonra ekranda sadecee duvar kağıdı oluyor , hatta yedek telefonum 5s'de de oldu sabah , büyük ihtimal yazımla ilgili 10.3 'de düzelir

O bende de oluyor oyun oynarken çıktığımda vs. Büyük ihtimalle yazılım sorunu, yeni güncellemeyle düzelir

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
selamlar arkadaşlar yurtdışından iphone 7 jetblack modelini aldım da silikon kılıflardan arıyorum apple'ın sitesinde 150 tl diyor daha uyguna alan var mı site yada mekan söyliyebilecek
teşekkürler

mirzaabur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,forumda yaklaşık 20 dakikadır dolaşıyordum ve telefonum bir anda kendine hard reset attı,bunun nedeni nedir? Yaşayan var mı?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Beta 6 yayımlandı. İlgilenen arkadaşlar var ise güncelleyebilir.

Habibo881

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar 10 gün önce instagram hesabımı dondurdum geri açmak için ne yapmam gerekiyor konuyla alakası yok ama lütfen yardımcı olur musunuz

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.3 ne zaman sunulmaya başlanıcak bu ay içerisinde olabilir mi ?

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
selamlar cihazı yurtdışından aldım şuan ki sürüm 10.2.1 bunu yazarken şarj oranı %33 ve kullanım 5 saat 20 dakika diyor 9 saat nasıl oldu anlayamadım :D