ibrahimyz34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
bu appstore daki uygulama geçmişinden daha once yüklenmiş ve kalkmış olan uygulamayi nasıl komple kaldirabiliriz. bilgisi olan var mi

bu appstore daki uygulama geçmişinden daha once yüklenmiş ve kalkmış olan uygulamayi nasıl komple kaldirabiliriz. bilgisi olan var mi
Bende de oluyor sürekli değil arada falan bi tıık sesi geliyor ama dediğiniz gibi müzik sırasında bi tıklam yokMerhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce iPhone 7 aldım kulaklık taktığım zaman tık tık gibi bir ses geliyor.Müzik çalarken sorun yok ama kulaklıklık takılıyken telefonda gezinirken bu ses geliyor normal mi sizde de var mı
Acaba önemli bir şey mi ki neyden olabilirkiBende de oluyor sürekli değil arada falan bi tıık sesi geliyor ama dediğiniz gibi müzik sırasında bi tıklam yok
Bilmiyorum ki bi sorun olduğunu düşünmüyorum benAcaba önemli bir şey mi ki neyden olabilirki
ayarlar- ses ve dokunuş- sessizken titret aç düzelir bende sıkıntı yokArkadaslar ıphone 7 de yan taraftan ses acıp kapama yerinde telefonu titreşime gecirdiğim zaman titreme sesi gelmiyor ama titresimim calısıyor sıkıntı yaok sadece diğer ıphonelerde yandan titresime alımca titriyordu i7 de titremiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Herkesin öyle mi
Yardımcı olursanız sevinirim
Diğer ıphonelerde sarja ilk takımcada bi titrer ama i7 titremiyor ama titresimde hiç sıkıntı yok arama gelince mesaj gelince falan
Diğer ıphonelerde sarja ilk takımcada bi titrer ama i7 titremiyor ama titresimde hiç sıkıntı yok arama gelince mesaj gelince falan
7 Plus bazen ekranı donuyor hard reset atıyorum bu sorunu yaşayan var mı ?
bende de öyle ağır app yok , bazen twitter veya benzeri app'den çıktıktan sonra ekranda sadecee duvar kağıdı oluyor , hatta yedek telefonum 5s'de de oldu sabah , büyük ihtimal yazımla ilgili 10.3 'de düzelir1 aylık 7plus kullanıcısıyım daha telefonla ilgili takılma,donma gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım,ne yaparken donma yaşıyorsun
bende de öyle ağır app yok , bazen twitter veya benzeri app'den çıktıktan sonra ekranda sadecee duvar kağıdı oluyor , hatta yedek telefonum 5s'de de oldu sabah , büyük ihtimal yazımla ilgili 10.3 'de düzelir
![]()
İos 10.3 beta 5 pil performansı
Sürekli LTE de miydi hücresel ? Yoksa kullanmadığın zaman kapatıyormusun neti?![]()
İos 10.3 beta 5 pil performansı
telefon modeli nedir kardes. eger boyle olacaksa yeni sürüm gerçekten harika olur. 9 saat ekran suresi
Sürekli LTE de miydi hücresel ? Yoksa kullanmadığın zaman kapatıyormusun neti?
Lte kullanıyorum. Sürekli açık değil , gün içinde toplasam 2 saat açık
kardeşim bu 9 saati nasil aldin
muhtemelen.10.3 ne zaman sunulmaya başlanıcak bu ay içerisinde olabilir mi ?
selamlar cihazı yurtdışından aldım şuan ki sürüm 10.2.1 bunu yazarken şarj oranı %33 ve kullanım 5 saat 20 dakika diyor 9 saat nasıl oldu anlayamadım![]()