iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İtunsten telefona müzik atıcam kaliteli müzikler indirebileceğim bi site var mı yoksa YouTube mp3 dönüştürücüyle mi indireyim ?

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İphone 7 kullanıyorum fotoğraf çekerken optik imaj sabitleyici çalışmıyor. Videoda çalışıyor fakat foto çekerken titreme oluyo bi arkadaşımda note 5 var onda fotoğrafta çalışıyor. Bu benim telefona özel bir sorun mu yoksa ios fotoğraf çekerken ois i devreye sokmuyor mu?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Babam dün 7 Plus almış elime aldığımda arkada alt bölge çıt çıt ediyordu bu genel mi?
7'de de elmaya vurunca çıtçıt geliyor

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ha bir de bu derinlik efekti bol ışık istiyor ayarlayamadım bi türlü

Son düzenleme:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Karanlık ortamda derinlik vermiyor, karartacağı birşey olmadığı için. Normal ışık düzeyinde çok çok güzel fotoğraflama oluyor yanlız. Çok iyi fotoğraflarım mevcut.

Hafta sonu ancak deneyebilirim o zaman. Örnek atabilir misin bir tane

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95

Ekli dosyalar

• IMG_0490.JPG
    IMG_0490.JPG
    689 KB · Görüntüleme: 507

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Babam dün 7 Plus almış elime aldığımda arkada alt bölge çıt çıt ediyordu bu genel mi?
7'de de elmaya vurunca çıtçıt geliyor
Apple kasaları problemli. Bende zorlu center a gidip baktım çıt çıt bazı cihzlar yapıyor. Apple dan aldıysanız iade yapıp farklı cihaz alın. Servise vermeyin swap cihaz alırsınız :) 15 günlük süre geçmediyse tabi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398

Dlvnkyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Meraba herkese ben ıphone 7 32 gb rose gold aldım arka kısmına apple işareti olan kısımlara falan hafif bastırınca çıt diye ince sesler geliyor arkadasın var ikimizinde yeni telefonları baktım ondan da geliyor bi sıkıntı yok gözüküyor ama bazı bölgelere dokununca sanki arka taraf tık diye yerine otıruyormus gibi yardımcı olur musunuz normal mi bu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Apple kasaları problemli. Bende zorlu center a gidip baktım çıt çıt bazı cihzlar yapıyor. Apple dan aldıysanız iade yapıp farklı cihaz alın. Servise vermeyin swap cihaz alırsınız :) 15 günlük süre geçmediyse tabi
Benimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo bazen tak diye yerine oturuyomıs gibi ses geliyo arkadan normal heralde bu esnek bi kapak sonucta
Arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum ☺️

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Meraba herkese ben ıphone 7 32 gb rose gold aldım arka kısmına apple işareti olan kısımlara falan hafif bastırınca çıt diye ince sesler geliyor arkadasın var ikimizinde yeni telefonları baktım ondan da geliyor bi sıkıntı yok gözüküyor ama bazı bölgelere dokununca sanki arka taraf tık diye yerine otıruyormus gibi yardımcı olur musunuz normal mi bu ?

Benimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo bazen tak diye yerine oturuyomıs gibi ses geliyo arkadan normal heralde bu esnek bi kapak sonucta
Arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum [emoji5]️
Şimdi gittim kardeşimin telefonunun her tarafına bastırdım. Tuhaf tuhaf baktı orası ayrı tabi :D Öyle bir ses ne Apple logosundan ne de başka biryerden geliyor. Çok büyük birşey olduğunu sanmam, sizi rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin eğer rahatsız ediciyse servise verirsiniz.

Dlvnkyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo
Şimdi gittim kardeşimin telefonunun her tarafına bastırdım. Tuhaf tuhaf baktı orası ayrı tabi :D Öyle bir ses ne Apple logosundan ne de başka biryerden geliyor. Çok büyük birşey olduğunu sanmam, sizi rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin eğer rahatsız ediciyse servise verirsiniz.
arkadas degişim yaptı götürüp ama ofa aynısı apple kendisi de demis arkası esnek kasa oldugu için hemen hemen her modelde olır diye bi hata degil bu kağaktan ses gelmesi demiş

arkadas degişim yaptı götürüp ama ofa aynısı apple kendisi de demis arkası esnek kasa oldugu için hemen hemen her modelde olır diye bi hata degil bu kağaktan ses gelmesi demiş
Yok rahatsız edici hiç birşey yok bastırınca hafif cıtlıyl tabi cok bastırırsan biyerine bastırınca kapak yerine otıruyormus gibi ses geliyo arada ama bi hata sorun olarak görmüyorum masallahı var telefonumun bi sıkıntıda yaratacagını düşünmüyorum elmaya degil elma işaretinin birazcık aştına bastırınca hafif cıt cıt ediyor kulagınoza yaklastırınca ama bi sorun degintabikş kapak bu bastırınca tabii ses gelir

Yok rahatsız edici hiç birşey yok bastırınca hafif cıtlıyl tabi cok bastırırsan biyerine bastırınca kapak yerine otıruyormus gibi ses geliyo arada ama bi hata sorun olarak görmüyorum masallahı var telefonumun bi sıkıntıda yaratacagını düşünmüyorum elmaya degil elma işaretinin birazcık aştına bastırınca hafif cıt cıt ediyor kulagınoza yaklastırınca ama bi sorun degintabikş

Yok rahatsız edici hiç birşey yok bastırınca hafif cıtlıyl tabi cok bastırırsan biyerine bastırınca kapak yerine otıruyormus gibi ses geliyo arada ama bi hata sorun olarak görmüyorum masallahı var telefonumun bi sıkıntıda yaratacagını düşünmüyorum elmaya degil elma işaretinin birazcık aştına bastırınca hafif cıt cıt ediyor kulagınoza yaklastırınca ama bi sorun degintabikş kapak bu bastırınca tabii ses gelir
kimsecikler yok cevap yazanda yok heyyy ✋

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar instagram da özel mesajda gelen resimleri telefona kayıt edemiyorum. Ayarlarda instagram da fotoğraf açık.

muhammedilhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar iPhone 7'min ekranı kırıldı. Apple 530 TL'ye değiştiriyormuş. 1-2 ay değiştirme şansım yok ekranı böyle kullanmaya devam etmek ve daha fazla dağılmasını önlemek için ekran koruyucu jelatinlerden taksam bi faydası olur mu? Teşekkürler.

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba arkadaşlar iPhone 7'min ekranı kırıldı. Apple 530 TL'ye değiştiriyormuş. 1-2 ay değiştirme şansım yok ekranı böyle kullanmaya devam etmek ve daha fazla dağılmasını önlemek için ekran koruyucu jelatinlerden taksam bi faydası olur mu? Teşekkürler.

Sanmıyorum faydası olucağını. Sonra ahize bozulur bilmen içinde başka şeyler bozulur riske atmayın derim. Bence başka telefon kullanın varsa onu 1 2 ay bekletin yoksa daha çok masraf çıkabilir yada telefon kullanılmicak hale gelebilir. :(:eek:

hlc.emine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
selam arkadaşlar. 7 plus ve 6S için lens kiti bakıyorum ama karar veremedim önerebileceğiniz modeller var mıdır?

muhammedilhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sanmıyorum faydası olucağını. Sonra ahize bozulur bilmen içinde başka şeyler bozulur riske atmayın derim. Bence başka telefon kullanın varsa onu 1 2 ay bekletin yoksa daha çok masraf çıkabilir yada telefon kullanılmicak hale gelebilir. :(:eek:
yinede bi deniycem bişey olursa da artık şansıma

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
3626166ba32a1935d030904f0357ac1a.jpg

3 ayda bataryayı haşat ettim sanırım. Bu fotoğtafı atarken 96 oldu

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
nasil becerdin bunu kardes

Telefon boş kalmıyor ki. Akşam takıyorum sabaha kadar kalıyor bütün gün kullanıyorum. Bazen hızımı alamayıp akşama doğru bitiriyorum ve şarja takıp o şekilde kullanmaya devam ediyorum. Yazın batarya pert olursa değiştirtecem garantiye.

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Telefon boş kalmıyor ki. Akşam takıyorum sabaha kadar kalıyor bütün gün kullanıyorum. Bazen hızımı alamayıp akşama doğru bitiriyorum ve şarja takıp o şekilde kullanmaya devam ediyorum. Yazın batarya pert olursa değiştirtecem garantiye.

9c86082fef7f308b9a45681019c0d65a.jpg
kullanınca bitiyor kardeş senin bataryada bir şey yok gibi