Turkmenmert
Asistan
Ayarlardan aboneliği iptal et. Kredi kartı girdin muhtemelen ayarlara gir kredi kartı bilgilerine erişip aboneliği oradanda kaldıryanlislikla yaptim iptal edip program i kaldirmak istiyorum
Ayarlardan aboneliği iptal et. Kredi kartı girdin muhtemelen ayarlara gir kredi kartı bilgilerine erişip aboneliği oradanda kaldıryanlislikla yaptim iptal edip program i kaldirmak istiyorum
Ayarlardan aboneliği iptal et. Kredi kartı girdin muhtemelen ayarlara gir kredi kartı bilgilerine erişip aboneliği oradanda kaldır
Karanlık ortamda derinlik vermiyor, karartacağı birşey olmadığı için. Normal ışık düzeyinde çok çok güzel fotoğraflama oluyor yanlız. Çok iyi fotoğraflarım mevcut.Ha bir de bu derinlik efekti bol ışık istiyor ayralayamadım bi türlü
Karanlık ortamda derinlik vermiyor, karartacağı birşey olmadığı için. Normal ışık düzeyinde çok çok güzel fotoğraflama oluyor yanlız. Çok iyi fotoğraflarım mevcut.
GibiHafta sonu ancak deneyebilirim o zaman. Örnek atabilir misin bir tane
Apple kasaları problemli. Bende zorlu center a gidip baktım çıt çıt bazı cihzlar yapıyor. Apple dan aldıysanız iade yapıp farklı cihaz alın. Servise vermeyin swap cihaz alırsınızBabam dün 7 Plus almış elime aldığımda arkada alt bölge çıt çıt ediyordu bu genel mi?
7'de de elmaya vurunca çıtçıt geliyor
arka plan çok bulanmış![]()
bu nasil olmuş arkadaslar. iphone 7 ile cektim.
almadım ama silikon kılıf diyor sadece çizilmelerden korur kanımcaAliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more
arkadaslar bunu almak istiyorum. sizce nasildir kullanan alan bilen var mi hic. kullanimi durusu nasildir acaba. degerli fikirlerinizi bekliyorum
almadım ama silikon kılıf diyor sadece çizilmelerden korur kanımca
Benimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo bazen tak diye yerine oturuyomıs gibi ses geliyo arkadan normal heralde bu esnek bi kapak sonuctaApple kasaları problemli. Bende zorlu center a gidip baktım çıt çıt bazı cihzlar yapıyor. Apple dan aldıysanız iade yapıp farklı cihaz alın. Servise vermeyin swap cihaz alırsınız15 günlük süre geçmediyse tabi
Şimdi gittim kardeşimin telefonunun her tarafına bastırdım. Tuhaf tuhaf baktı orası ayrı tabiMeraba herkese ben ıphone 7 32 gb rose gold aldım arka kısmına apple işareti olan kısımlara falan hafif bastırınca çıt diye ince sesler geliyor arkadasın var ikimizinde yeni telefonları baktım ondan da geliyor bi sıkıntı yok gözüküyor ama bazı bölgelere dokununca sanki arka taraf tık diye yerine otıruyormus gibi yardımcı olur musunuz normal mi bu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Benimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo bazen tak diye yerine oturuyomıs gibi ses geliyo arkadan normal heralde bu esnek bi kapak sonucta
Arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum [emoji5]️
Benimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyoApple kasaları problemli. Bende zorlu center a gidip baktım çıt çıt bazı cihzlar yapıyor. Apple dan aldıysanız iade yapıp farklı cihaz alın. Servise vermeyin swap cihaz alırsınız15 günlük süre geçmediyse tabi
arkadas degişim yaptı götürüp ama ofa aynısı apple kendisi de demis arkası esnek kasa oldugu için hemen hemen her modelde olır diye bi hata degil bu kağaktan ses gelmesi demişŞimdi gittim kardeşimin telefonunun her tarafına bastırdım. Tuhaf tuhaf baktı orası ayrı tabiÖyle bir ses ne Apple logosundan ne de başka biryerden geliyor. Çok büyük birşey olduğunu sanmam, sizi rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin eğer rahatsız ediciyse servise verirsiniz.
Yok rahatsız edici hiç birşey yok bastırınca hafif cıtlıyl tabi cok bastırırsan biyerine bastırınca kapak yerine otıruyormus gibi ses geliyo arada ama bi hata sorun olarak görmüyorum masallahı var telefonumun bi sıkıntıda yaratacagını düşünmüyorum elmaya degil elma işaretinin birazcık aştına bastırınca hafif cıt cıt ediyor kulagınoza yaklastırınca ama bi sorun degintabikş kapak bu bastırınca tabii ses gelirBenimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo
arkadas degişim yaptı götürüp ama ofa aynısı apple kendisi de demis arkası esnek kasa oldugu için hemen hemen her modelde olır diye bi hata degil bu kağaktan ses gelmesi demiş
Yok rahatsız edici hiç birşey yok bastırınca hafif cıtlıyl tabi cok bastırırsan biyerine bastırınca kapak yerine otıruyormus gibi ses geliyo arada ama bi hata sorun olarak görmüyorum masallahı var telefonumun bi sıkıntıda yaratacagını düşünmüyorum elmaya degil elma işaretinin birazcık aştına bastırınca hafif cıt cıt ediyor kulagınoza yaklastırınca ama bi sorun degintabikşBenimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo
arkadas degişim yaptı götürüp ama ofa aynısı apple kendisi de demis arkası esnek kasa oldugu için hemen hemen her modelde olır diye bi hata degil bu kağaktan ses gelmesi demiş
kimsecikler yok cevap yazanda yok heyyyBenimkide aynı sekilde i7 benimki ama kiminkinr baksam aynı biyerleri cıtlıyo
Yok rahatsız edici hiç birşey yok bastırınca hafif cıtlıyl tabi cok bastırırsan biyerine bastırınca kapak yerine otıruyormus gibi ses geliyo arada ama bi hata sorun olarak görmüyorum masallahı var telefonumun bi sıkıntıda yaratacagını düşünmüyorum elmaya degil elma işaretinin birazcık aştına bastırınca hafif cıt cıt ediyor kulagınoza yaklastırınca ama bi sorun degintabikş kapak bu bastırınca tabii ses gelir
İtunsten telefona müzik atıcam kaliteli müzikler indirebileceğim bi site var mı yoksa YouTube mp3 dönüştürücüyle mi indireyim ?
Merhaba arkadaşlar iPhone 7'min ekranı kırıldı. Apple 530 TL'ye değiştiriyormuş. 1-2 ay değiştirme şansım yok ekranı böyle kullanmaya devam etmek ve daha fazla dağılmasını önlemek için ekran koruyucu jelatinlerden taksam bi faydası olur mu? Teşekkürler.
yinede bi deniycem bişey olursa da artık şansımaSanmıyorum faydası olucağını. Sonra ahize bozulur bilmen içinde başka şeyler bozulur riske atmayın derim. Bence başka telefon kullanın varsa onu 1 2 ay bekletin yoksa daha çok masraf çıkabilir yada telefon kullanılmicak hale gelebilir.![]()
![]()
3 ayda bataryayı haşat ettim sanırım. Bu fotoğtafı atarken 96 oldu
nasil becerdin bunu kardes
Telefon boş kalmıyor ki. Akşam takıyorum sabaha kadar kalıyor bütün gün kullanıyorum. Bazen hızımı alamayıp akşama doğru bitiriyorum ve şarja takıp o şekilde kullanmaya devam ediyorum. Yazın batarya pert olursa değiştirtecem garantiye.