Hakan__
Asistan
İllaki olur o kadar ,abarttım tabimanzara güzel kamera ahım şahım değil
--- Gönderi Güncellendi ---
Yakınlaştırmadan iyi ama yakınlaitırırnca çok kötü oluyor

İllaki olur o kadar ,abarttım tabimanzara güzel kamera ahım şahım değil
Yakınlaştırmadan iyi ama yakınlaitırırnca çok kötü oluyor
Iphone 6S Plus kullanıyorum. Tam dolduğunda kilit ekranında şarj tam dolu şeklinde bir uyarı beliriyor. Fişten çekince kendiliğinden kayboluyor.
Bende olduğunu gördüm ekran görüntüsü almaya çalışırım. Şöyle oluyor bende, telefonu kaldırdığımda ekran uyanıyor ve ekranda yani kilit ekranında telefonun şarjı tam dolu şeklinde bir uyarı penceresi var. Fişten çekince sanırsam ileti kayboluyor.o kadar baktim fakat bu uyariyi daha gormedim. dikkat edicem tam dolunca. peki sizinki tam dolunca ekran resmini atarmisiniz.
En az ayda bir pili kalibre etmek gerek. Yaşadığın sorun bundan kaynaklı. Pil bitip tamamen kapanana kadar kullan sonra %100 şarj edip çıkar. Kapatıp aç cihazı tekrar şarja tak birazda öyle beklesin. Kalibrasyon tamam.Spotify'dan müzik dinliyorum.Basit bir örnekle %7 olan şarjım 7 dakikalık bir şarkı sonunda (ekran kapalıydı.) %2'ye kadar düştü.Şarjım %2 seviyesinde telefonu yaklaşık 15-20 dakika kullandım.Anca öyle düştü.Teknik servis pilde bir sorun yok diyor.
Bende olduğunu gördüm ekran görüntüsü almaya çalışırım. Şöyle oluyor bende, telefonu kaldırdığımda ekran uyanıyor ve ekranda yani kilit ekranında telefonun şarjı tam dolu şeklinde bir uyarı penceresi var. Fişten çekince sanırsam ileti kayboluyor.
Sizde sağolun.evet gördüm teşekkür ederim. kilit ekranında saatin altında 100 de yuz dolu yazıyor. sonra kaybolup tarih yaziyor. bi saniye gibi kısa bi sure görünüyor sadece. artik ona dikkat ederim. cok sagolun tekrar
aynen deniz güzel amaİllaki olur o kadar ,abarttım tabiama şöyle bi durum var bulutlara kanıp çözünürlük düşük demek yanlış olur zaten bulutun aslı dağınık olduğu için net gözükmüyor, yakınlaştırdığın da çamurumsu gözüküyor, uzaklık farkı da var tabi dibindeki bi şeyi çekmiyosun sonuçta
![]()
IOS sürümünüz nedir7 plus sarj sorunu yaşayan var mı![]()
Linke grin makalenin sonunda restore anlattım onu uygulayınios 10.2.1 kullaniyorum. eskiden android kullanirdim. onlarda sarz 100 olunca cihazı sarzdan cekin diye uyarı verirdi. fakat bu iosta ben oyle birsey goremedim. yani 100 de 100 olunca hemen çekecek miyiz. yoksa bekleyecekmiyiz. bu ayrımı nasil yapacagiz.
Müzik dinlerken,video izlerken ve oyun oynarken pil seviyesinde hızlı düşüşler yaşayan var mı aranızda arkadaşlar ?
Sanırım yok bende bulamadım.ios 10 coklu gorevdeki uygulamalarin hepsini tek dokunusla kapatamiyormuyuz.
Sanırım yok bende bulamadım.
Aynen öyle arka planda kaç tane varsa tek dokunuşla kapatmamız gerekir bunları ama böyle bir özelliği göremedim maalesef.devamli tek tek ugrasiyoruz. asagidan yukariya dogru
Ayarlar>Ses ve Dokunuş> SESSİZKEN TİTRET'i aç2 haftadır iphone 7'ye geçtim. daha önce iphone 6 plus kullanıyordum ve titreşim tuşunu aşağı çekince telefon titreşiyordu. ama iphone 7'de tuşu aşağı çekince telefon titreşmiyor. telefonda arıza mı var yoksa iphone 7'ye özgün birşey mi bu?
Önceki cihazlarda uzun titriyordu fakat 7 serisinde kısa sürüyor2 haftadır iphone 7'ye geçtim. daha önce iphone 6 plus kullanıyordum ve titreşim tuşunu aşağı çekince telefon titreşiyordu. ama iphone 7'de tuşu aşağı çekince telefon titreşmiyor. telefonda arıza mı var yoksa iphone 7'ye özgün birşey mi bu?
ios 10 coklu gorevdeki uygulamalarin hepsini tek dokunusla kapatamiyormuyuz.
Sanırım yok bende bulamadım.
devamli tek tek ugrasiyoruz. asagidan yukariya dogru
Aynen öyle arka planda kaç tane varsa tek dokunuşla kapatmamız gerekir bunları ama böyle bir özelliği göremedim maalesef.
Yazılımsal mı diyorsun yani
Önceki cihazlarda uzun titriyordu fakat 7 serisinde kısa sürüyor
En üstteki çarpı işaretine basılı tutun ardından karşınıza tüm bildirimleri sil çıkacaktır.
ses ve dokunuşta sistem dokunuşları var. onu kapalı konuma getirdiyseniz sessize aldığınızda titremez.2 haftadır iphone 7'ye geçtim. daha önce iphone 6 plus kullanıyordum ve titreşim tuşunu aşağı çekince telefon titreşiyordu. ama iphone 7'de tuşu aşağı çekince telefon titreşmiyor. telefonda arıza mı var yoksa iphone 7'ye özgün birşey mi bu?
teşekkürler kardeş. hallettim sayendeses ve dokunuşta sistem dokunuşları var. onu kapalı konuma getirdiyseniz sessize aldığınızda titremez.
whatsapp için whatsapp içinde ayarlar>bildirimler>uygulama içi bildirimler>sesler kısmını deaktif edebilirsin. kamera için bilmiyorumBeyler şu gereksiz sesleri nasıl engelleyebiliyoruz ya mesela telefon sessiz de değilken kamera sesini duymak istemiyorum yada WhatsApp ta mesaj gönderdiğimde çıkan tık sesini durmak istemiyorum gibi gereksiz sesleri nasıl kapatıyoruz
whatsapp için whatsapp içinde ayarlar>bildirimler>uygulama içi bildirimler>sesler kısmını deaktif edebilirsin. kamera için bilmiyorum![]()
Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum telefon için kılıf bakıyorum da bildiğiniz iyi güvendiğiniz siteler var mı ?
Evet güncelleyebilirsiniz yan seçeneklerdenitunes uzerinden teldeki programları guncelleyebiliyor muyuz
Makalenin sonında anlatımını paylaştımiphone 7 icin pil kalibrasyon programı hangisini önerirsiniz