iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
manzara güzel kamera ahım şahım değil
--- Gönderi Güncellendi ---
Yakınlaştırmadan iyi ama yakınlaitırırnca çok kötü oluyor
İllaki olur o kadar ,abarttım tabi:rolleyes::D ama şöyle bi durum var bulutlara kanıp çözünürlük düşük demek yanlış olur zaten bulutun aslı dağınık olduğu için net gözükmüyor, yakınlaştırdığın da çamurumsu gözüküyor, uzaklık farkı da var tabi dibindeki bi şeyi çekmiyosun sonuçta:):)

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Iphone 6S Plus kullanıyorum. Tam dolduğunda kilit ekranında şarj tam dolu şeklinde bir uyarı beliriyor. Fişten çekince kendiliğinden kayboluyor.

o kadar baktim fakat bu uyariyi daha gormedim. dikkat edicem tam dolunca. peki sizinki tam dolunca ekran resmini atarmisiniz.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
o kadar baktim fakat bu uyariyi daha gormedim. dikkat edicem tam dolunca. peki sizinki tam dolunca ekran resmini atarmisiniz.
Bende olduğunu gördüm ekran görüntüsü almaya çalışırım. Şöyle oluyor bende, telefonu kaldırdığımda ekran uyanıyor ve ekranda yani kilit ekranında telefonun şarjı tam dolu şeklinde bir uyarı penceresi var. Fişten çekince sanırsam ileti kayboluyor.

Honeyrock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Spotify'dan müzik dinliyorum.Basit bir örnekle %7 olan şarjım 7 dakikalık bir şarkı sonunda (ekran kapalıydı.) %2'ye kadar düştü.Şarjım %2 seviyesinde telefonu yaklaşık 15-20 dakika kullandım.Anca öyle düştü.Teknik servis pilde bir sorun yok diyor.
En az ayda bir pili kalibre etmek gerek. Yaşadığın sorun bundan kaynaklı. Pil bitip tamamen kapanana kadar kullan sonra %100 şarj edip çıkar. Kapatıp aç cihazı tekrar şarja tak birazda öyle beklesin. Kalibrasyon tamam.
Bi de arada kapatıp açın cihazları hiç kapatmadan kullanmayın.

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Bende olduğunu gördüm ekran görüntüsü almaya çalışırım. Şöyle oluyor bende, telefonu kaldırdığımda ekran uyanıyor ve ekranda yani kilit ekranında telefonun şarjı tam dolu şeklinde bir uyarı penceresi var. Fişten çekince sanırsam ileti kayboluyor.

evet gördüm teşekkür ederim. kilit ekranında saatin altında 100 de yuz dolu yazıyor. sonra kaybolup tarih yaziyor. bi saniye gibi kısa bi sure görünüyor sadece. artik ona dikkat ederim. cok sagolun tekrar

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
İllaki olur o kadar ,abarttım tabi:rolleyes::D ama şöyle bi durum var bulutlara kanıp çözünürlük düşük demek yanlış olur zaten bulutun aslı dağınık olduğu için net gözükmüyor, yakınlaştırdığın da çamurumsu gözüküyor, uzaklık farkı da var tabi dibindeki bi şeyi çekmiyosun sonuçta:):)
aynen deniz güzel ama
Bence shiftdeletenin sorunu fotonun çözünürlüğünü düşürmüş olabilir facebook gibi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
7 plus sarj sorunu yaşayan var mı :)
IOS sürümünüz nedir
Güncel değilse güncelleyin güncel ise linkte makalede restore bilgilendirmesi var onu uygulayın
Iphone Kullanım Rehberi - Iphone Hakkında Herşey - Iphone Nasıl Kullanılır ?
ios 10.2.1 kullaniyorum. eskiden android kullanirdim. onlarda sarz 100 olunca cihazı sarzdan cekin diye uyarı verirdi. fakat bu iosta ben oyle birsey goremedim. yani 100 de 100 olunca hemen çekecek miyiz. yoksa bekleyecekmiyiz. bu ayrımı nasil yapacagiz.
Linke grin makalenin sonunda restore anlattım onu uygulayın

Müzik dinlerken,video izlerken ve oyun oynarken pil seviyesinde hızlı düşüşler yaşayan var mı aranızda arkadaşlar ?

Makalenin sonundaki restoreyi uygulayın

erc4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
2 haftadır iphone 7'ye geçtim. daha önce iphone 6 plus kullanıyordum ve titreşim tuşunu aşağı çekince telefon titreşiyordu. ama iphone 7'de tuşu aşağı çekince telefon titreşmiyor. telefonda arıza mı var yoksa iphone 7'ye özgün birşey mi bu?

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
ios 10 coklu gorevdeki uygulamalarin hepsini tek dokunusla kapatamiyormuyuz.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
2 haftadır iphone 7'ye geçtim. daha önce iphone 6 plus kullanıyordum ve titreşim tuşunu aşağı çekince telefon titreşiyordu. ama iphone 7'de tuşu aşağı çekince telefon titreşmiyor. telefonda arıza mı var yoksa iphone 7'ye özgün birşey mi bu?
Ayarlar>Ses ve Dokunuş> SESSİZKEN TİTRET'i aç

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Önceki cihazlarda uzun titriyordu fakat 7 serisinde kısa sürüyor
ios 10 coklu gorevdeki uygulamalarin hepsini tek dokunusla kapatamiyormuyuz.

Sanırım yok bende bulamadım.

devamli tek tek ugrasiyoruz. asagidan yukariya dogru

Aynen öyle arka planda kaç tane varsa tek dokunuşla kapatmamız gerekir bunları ama böyle bir özelliği göremedim maalesef.

Yazılımsal mı diyorsun yani

En üstteki çarpı işaretine basılı tutun ardından karşınıza tüm bildirimleri sil çıkacaktır.

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Önceki cihazlarda uzun titriyordu fakat 7 serisinde kısa sürüyor

En üstteki çarpı işaretine basılı tutun ardından karşınıza tüm bildirimleri sil çıkacaktır.

o dediginiz olay degil .evet o dediginiz o sekilde oluyor bildirim ekranindan bahsediyorsunuz. bizim dedigimiz coklu gorev ekrani. orda cikmiyor

erc4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
forum çok kopuk. kimin ne için ne yazdığı belli değil

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
ses ve dokunuşta sistem dokunuşları var. onu kapalı konuma getirdiyseniz sessize aldığınızda titremez.

alikuz35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Beyler şu gereksiz sesleri nasıl engelleyebiliyoruz ya mesela telefon sessiz de değilken kamera sesini duymak istemiyorum yada WhatsApp ta mesaj gönderdiğimde çıkan tık sesini durmak istemiyorum gibi gereksiz sesleri nasıl kapatıyoruz

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Beyler şu gereksiz sesleri nasıl engelleyebiliyoruz ya mesela telefon sessiz de değilken kamera sesini duymak istemiyorum yada WhatsApp ta mesaj gönderdiğimde çıkan tık sesini durmak istemiyorum gibi gereksiz sesleri nasıl kapatıyoruz
whatsapp için whatsapp içinde ayarlar>bildirimler>uygulama içi bildirimler>sesler kısmını deaktif edebilirsin. kamera için bilmiyorum :)

Bilal Darcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum telefon için kılıf bakıyorum da bildiğiniz iyi güvendiğiniz siteler var mı ?

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum telefon için kılıf bakıyorum da bildiğiniz iyi güvendiğiniz siteler var mı ?

bence en mantılısı gidip vodafon, türk telekom , turkcell gibi ana bayilerden bakın kılıfınızı çünkü hem denersiniz hemde kaba durup durmadığına bakarsınız bende aldım spigen 40 tl verdim çokta beğeniyorum . sizede tavsiye ederim ama illa internet sitesinden alıcam diyosanız gitti gidiyor, n11 , ve hepsiburada.com adresleri güvenlidir birçok alışveriş yaptığım oldu sorun yok .
şimdiden hayırlı olsun iyi günler :)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
iphone 7 pil kalibrasyonu yapayim dedim aksam. telim kapandi 5 saat kapali beklettim. sabaha karşı teli sarza taktim. oglen teli almaya gittigimde tel kendini acmisti. benim tel kapali iken sarza takınca açılıyor. sizinde basiniza geldi ki hic.