Onur Erkaya
Öğrenci
Hocam önerebileceğin nd filtre var mı peki ? mm, ışık geçirgenliği gibi... Çok fazla fahiş fiyatlara kaçmayacak türlerden.İphone için nd filtre kullanabilirsiniz . Işık yansımalarını yok ediyor .
Hocam önerebileceğin nd filtre var mı peki ? mm, ışık geçirgenliği gibi... Çok fazla fahiş fiyatlara kaçmayacak türlerden.İphone için nd filtre kullanabilirsiniz . Işık yansımalarını yok ediyor .
Herkeste sabit olan şeyler sorun gibi anlatılıyor. Hergün sıkı takip ediyorum basit şeylere takılıyor herkes. Birkaç kişi ciddi anlamda problem yaşamış-yaşıyor sadece
telefon nerden alındıGünümüzde herşey yazılım ise bunları göz ardı etmek gerek. Keza yazılım güncellemesi ve uygulama güncellemeleriyle stabil hale gelecektir. Ha 4000 Tl verip bunlar olmasın diyorsan; diğer marka-model telefonlarda da aynı durum mevcut. Keşke yerli yazılımımız olsada böyle şeyler olmasa. + Bugüne kadar burada yazılanlardan bir tanesiyle ben karşılaşmadım i7 plus kullanıyorum orasıda ayrı bir durum
Abdtelefon nerden alındı
türkiyedekiler sorunlu olabilir
Pek inanasım gelmiyor açıkcası bütün avrupada da aynı sorunlar olmalı ozaman bu çok büyük üretim hatası anlamına gelirtürkiyedekiler sorunlu olabilir
kardeşim ben yalandan tavsiye veriyorum sanki. kendim aldım kullanıyorum gayet memnunum. ekran kalitesinin zevkini de gayet yaşıyorum. ayrıc aynı ürünü biri 10 katı fiyatına satıyorsa bu kalite değil kazıklanmadır. ayrıca senin telefonuna zarar verince benim elime ne geçecek ki bende ürünün yorumlarına ve resimlerine bakarak aldım. kaç bin kişi sipariş vermiş hep olumlu yorumlar yazılmış. benimde malım kıymetlidir, parayı sokakta bulmadım merak etme. ne zaman birine öneri niteliğinde bir mesaj yazsam sanki küfür etmişim gibi karşılaşıyorum zaten anlamadım. insanlara yardımcı olmakta suç olmaya başladı, hangi ürünü alırsan al kardeşim güle güle kullan.Telefonda bence kılıftan da önemli olan şey ekran koruyu, telefon kullanırken yaşayacağın ekran kalitesinin keyfini ancak sağlam bir ekran koruyu ile yaşarsın bence. 3000-35000 tl verip telefon alıyorum ardından ekran koruyucu 1 dolar.ekrana zarar verir o ürün demedi deme
5s imde kullandığım spigenin Nano ekran koruyucusu hala taş gibi ne bir çizik, ne bir iz var. kılıf kullanmadığım için sadece kenarlarda aşınma oluştu ama yaklaşık 4 yıl oldu o kadar da olsun.
Sağlam birşey almayı düşünüyorum o yüzden fiyata bakmıyorum açıkcası, bir kere alacağım adam akıllı birşey olsun. O yüzden gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın. Spigen in tam ekran koruyucusu yok hala i7 için ayrıca olsa bile sağlam birşey olması lazım. Neden nano üretmiyor artık onuda anlamadım. 3D curve olması mantıklı geldi bana ki ekranın kavislerini tam kaplasın.
Aliexpress.com : Buy G.D.SMITH 3D Edge Tempered Glass Screen Protector for iPhone 7 Full Cover Glass Protective Film for Apple iPhone7 4.7 inch from Reliable film book suppliers on G.D.SMITH official store
Şu ürünün müşteri menuniyeti daha iyi geldi bana ve müşteri hizmetleri daha ilgili gibi. O yüzden sipariş verdim.
Telefonunda sıkıntısı olan varmı?
Telefonunuzu iTunes e bağlayın yedeklemesini alıp telefonu sıfırlayın ardından tekrar yedeği yükler misinizselam arkadaşlar. telefonum 2 gündür yaklaşık 5 dakika boyunca kitleniyor durduğu yerde ve kesinlikle açılmıyorşuan mesela önümde duran telefonuma whatsapp bildirimi geldi elime aldım açıp okumak için tuş kilidini açmadan ekran karardı ve hiç bir şekilde açılmıyor
evet 5 dakikayıda geçti telefon hala kilitli. işin garip kısmı bildirim geliyor hala ekran bian aydınlanıyor sonra tekrar kararıyor![]()
IOS 10 sistemi biraz zaman alacak yerine oturmasında çoğu alanda IOS 10 ile alakalıAçık açık benim şüphelerim var intel işlemciden yana arkadaş bu sefer keriz niyetine sokulduk gibi geliyor bana 6s plus ta bu kadar sorun neden yok ta 7 de 7 plusta bunlar yaşanıyor iyice kıl olmaya başladım açıkçası değişimden gelen 7 plus telefonumu kullanmayı düşünmüyorum oda sorunlu çıkarsa bi 28 gün daha bekleyemem satacam direk. Alıpta memnun olan arkadaşlar güle güle kullansınlar inşallah sorun çıkmaz.
Hangi işlemi yaptınız kilitlendi nasıl kilitlendi ?Az önce de benim tel kitlendi. 1-2 dakikaöyle kaldı sonra kırmızı bi ekran geldi sonra resetledi kendini
Türkiyesi ABDsi Makedonya'sı diye bir şey Yok.Pek inanasım gelmiyor açıkcası bütün avrupada da aynı sorunlar olmalı ozaman bu çok büyük üretim hatası anlamına gelir
Kardeş sence tesadüf mü peki birçok kişi şebeke sorunu yaşadı kasma falan hadi neyse yazılımsal hatadır düzelir diyelim. Telefon bildiğin çekmiyor bazıları şebekesi gidiyor 6s Plusta Ful 4G çeken yerler 7 plusta 1 nokta çekiyor bunlarla ilgili birçok sorun videosu paylaşıldı. Açıkçası intel işlemciye güvenmiyorum. Koskoca apple ne akla hizmet bazılarını qualcomm bazılarını intel işlemci yapıyor gerçekten çok mantıksız.Pek inanasım gelmiyor açıkcası bütün avrupada da aynı sorunlar olmalı ozaman bu çok büyük üretim hatası anlamına gelir
Telefonunuzu iTunes e bağlayın yedeklemesini alıp telefonu sıfırlayın ardından tekrar yedeği yükler misiniz
IOS 10 sistemi biraz zaman alacak yerine oturmasında çoğu alanda IOS 10 ile alakalı
Hangi işlemi yaptınız kilitlendi nasıl kilitlendi ?
Türkiyesi ABDsi Makedonya'sı diye bir şey Yok.
Çoğu sorunların sebebi İşletim sisteminin daha adam gibi yerine oturmamış olması.
Kardeş sence tesadüf mü peki birçok kişi şebeke sorunu yaşadı kasma falan hadi neyse yazılımsal hatadır düzelir diyelim. Telefon bildiğin çekmiyor bazıları şebekesi gidiyor 6s Plusta Ful 4G çeken yerler 7 plusta 1 nokta çekiyor bunlarla ilgili birçok sorun videosu paylaşıldı. Açıkçası intel işlemciye güvenmiyorum. Koskoca apple ne akla hizmet bazılarını qualcomm bazılarını intel işlemci yapıyor gerçekten çok mantıksız.
Güncellemeyi bekleyin cihaz ile alakalı sorun değişİphone 7 kullanıyorum. Bataryası 10-15 gün önceye kadar 24 saatten fazla gidiyordu şuan 10 saat sürmüyor. İos 10.1.1 ile olabileceği hakkında yorum okudum. Garantiye götürmeli miyim yoksa güncelleme mi beklemeliyim.
Edit: 128gb'lık model
Edit2: Telefonu alalı 5 hafta oldu. 3 hafta gayet tatmin etti batarya beni son 2 haftadır böyle.
Peki düzelir mi ayrıca güncelleme gelene kadar eski sürüme dönmek istiyorum. Bunun yöntemi var mıdır? Varsa nedir?Güncellemeyi bekleyin cihaz ile alakalı sorun değiş
iOS 10.1'den iOS 10.0.3'e nasıl dönülür? - ShiftDelete.NetPeki düzelir mi ayrıca güncelleme gelene kadar eski sürüme dönmek istiyorum. Bunun yöntemi var mıdır? Varsa nedir?
Kardeş sence tesadüf mü peki birçok kişi şebeke sorunu yaşadı kasma falan hadi neyse yazılımsal hatadır düzelir diyelim. Telefon bildiğin çekmiyor bazıları şebekesi gidiyor 6s Plusta Ful 4G çeken yerler 7 plusta 1 nokta çekiyor bunlarla ilgili birçok sorun videosu paylaşıldı. Açıkçası intel işlemciye güvenmiyorum. Koskoca apple ne akla hizmet bazılarını qualcomm bazılarını intel işlemci yapıyor gerçekten çok mantıksız.
merhaba arkadaşlar kılıf olarak Ringke Air iPhone 7 Plus Kılıf alıcam 59 tl'ye gelecek sizce nasıl ekran koruyucu olarakta şunu alıyım dedim Ringke IDGL iPhone 7 Plus Glass Ekran Koruyucu 0.33 mm sizce bu kadar para vermeye değermi
IOS 10 iyi gelmedi apple cephesine önceki sorunlar düzeltirken diğerleri bozuluyor 10.2 den ümidimiz büyükKitlenme bana da 1 kere oldu hiçbir tuş çalışmadı 30 saniye falan sonra kendine geldi. Kasma yok ama biraz daha akıcı olabilir işlemler sonuçta ios ve iyi bir işlemci var içinde. Şebeke vs benzeri başka sorunum yok.
Ben Türk Telekom kullanıyorum 8 GB internetim var@Apocalypse_
Turkcell de salla kazan kampanyasi var. 10gb internet veya 10.000 dk. Veya haftalik 1gb internet veya 100dk konusma veriyor.
Hesabim uygulamasina hucresel veri ile baglaniyorsun, hemen karsina geliyor zaten. İlgili tusa basip telefonu sallıyorsun ve hediyen hattina yukleniyor. Bana 10gb internet cikti![]()
Senin icin yanlis alarm oldu ama bu mesaji okuyanlar turkcellin bu kampanyasindan en azindan haberdar olurlar....Ben Türk Telekom kullanıyorum 8 GB internetim var![]()
Benim için değil ama annem ile babama yaparımSenin icin yanlis alarm oldu ama bu mesaji okuyanlar turkcellin bu kampanyasindan en azindan haberdar olurlar....
Benim için değil ama annem ile babama yaparımSenin icin yanlis alarm oldu ama bu mesaji okuyanlar turkcellin bu kampanyasindan en azindan haberdar olurlar....