iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bunu sadece apple ile ilgili degil, ulkemizdeki yasalari kurnazlikla,cakallikla kendi cikarlari icin kullananlarla ilgili olarak da soyluyorum. Yasayi arkadan dolanip indirim alan( ornegin kendi kullanacagi telefonu sirkete kestiren ve az vergi veren, arabayi engelli yakinin uzerine yapip, ucuza alip kendi kullanan) gibilere de soyluyorum. @Lonesomecowboy

işte tam bu yasayı arkadan dolanma cümlenden hareketle gündemde de yeni ötv varken şunu yazıyım dedim

ne zaman vergi arttırılsa o an hükümette kim varsa o suçlanır ama bu konuda devlet suçludur diyip eleştirip eleştirip durmakta yanlış Zaten esnaf ve şirketler az vergi vermek için binbir türlü şey çevirmese herkes vergisini adam gibi ödese iş çözülecek

abd de vergiler düşük olması çokta büyük bir yeteneğin sonucu değil. Vergi kaçırmanın cezası çok olduğu için firma ve şirketlerden ve üst gelir grubundan gereken vergi rahatça toplanıyor. O yüzden telefona ekstra vergi koymaya yada benzine ve arabaya ötv koymaya gerek kalmıyo.

Bu arada bizde de vergi için büyük cezalar konsun denebilir ama bu seferde bu kadar vergi vereceğime çalışmayım daha iyi diye ağlamalar başlıyo.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
IMG_0345.PNG

TheIceStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ne bileyim 5 kere 10 tl vermektense spigen alayım marka diye güveniyoruz bakalım
Note5 kullanıyorum. Spigenin şeffaf kılıflarıda sararıyor. O yüzden spigen alacaksanız şeffaf almayın. Spigenden 70 80 tlye şeffaf kılıf alıp 5 ay sonra sararacağına 3ayda bir 5tlye şeffaf kılıf alın daha iyi bence

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Note5 kullanıyorum. Spigenin şeffaf kılıflarıda sararıyor. O yüzden spigen alacaksanız şeffaf almayın. Spigenden 70 80 tlye şeffaf kılıf alıp 5 ay sonra sararacağına 3ayda bir 5tlye şeffaf kılıf alın daha iyi bence
5 TL ye satılan kılıfların hangi maddeden yapıldığı belli değil ayrıca telefona zarar vermesi bile mümkün

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
iPhone kullanıyosan kılıf kullanmıcaksın abi ;) şahsen iphone7 kullanıyorum kılıf kullanmaya gerek duymuyorum böyle daha güzel görünüyor ele daha güzel oturuyor, kılıf kullanmayı sevmiyorum ;):cool::rolleyes:

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
iPhone kullanıyosan kılıf kullanmıcaksın abi ;) şahsen iphone7 kullanıyorum kılıf kullanmaya gerek duymuyorum böyle daha güzel görünüyor ele daha güzel oturuyor, kılıf kullanmayı sevmiyorum ;):cool::rolleyes:
Tercih meselesi şahsen 4 milyar para verip birde çizik içersinde geçemem

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bende kılıfsız kullanmayı seviyorum çok hoş oluyor kullanması ancak iPhone 7 Plus çok değişik bir tutuş hissi verdi bana telefonu kap ile kullanınca ele tam oturuyor gibi geldi bana...

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Benim durumumu merak eden arkadaşlar bugün servisten mesaj geldi ve 549 tl ekran parası istediler. Magdur etmez inşallah apple ile görüşeceğim şimdi...

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Bende kılıfsız kullanmayı seviyorum çok hoş oluyor kullanması ancak iPhone 7 Plus çok değişik bir tutuş hissi verdi bana telefonu kap ile kullanınca ele tam oturuyor gibi geldi bana...

Dediğim gibi kişisel düşüncedir tabi bu :)

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Uag baska be abi :) su ana kadar 3 kisi sordu bu kilifi nereden aldiniz diye. 3unu de tanimam, otobuste cafede falan sordular.
İphone zaten dikkat cekiyor, uag ile bu durum ust seviyeye cikti. Her ne kadar dikkat cekmeyi sevmesem de uag ice modelinin space grey ile gayet iyi uyum gosterdigi asikar.
Kilif sart zira telefon sabun gibi kayip gidiyor kilifsiz. Kilifla hem daha dengeli bir tutus,hem koruma saglayip, tasarima arti katabiliyorsunuz eger marka ve bu isten anlayan ureticilere bir kilif alirsaniz.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Benim durumumu merak eden arkadaşlar bugün servisten mesaj geldi ve 549 tl ekran parası istediler. Magdur etmez inşallah apple ile görüşeceğim şimdi...
Benim cihazda da sıkıntı çıktı. Randevu aldım. Değişim talep edeceğim. Sizin sıkıntı neydi? Bugün 19:30 gibi gittim Zorlu Apple Store'a randevu olmadığı için bakmadılar.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

şebeke sorunun dikkate alınmamış anlaşılan birde ekran için 549 tl istemişler apple seni zaten mağdur etmiş ne yazıkki

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Uag baska be abi :) su ana kadar 3 kisi sordu bu kilifi nereden aldiniz diye. 3unu de tanimam, otobuste cafede falan sordular.
İphone zaten dikkat cekiyor, uag ile bu durum ust seviyeye cikti. Her ne kadar dikkat cekmeyi sevmesem de uag ice modelinin space grey ile gayet iyi uyum gosterdigi asikar.
Kilif sart zira telefon sabun gibi kayip gidiyor kilifsiz. Kilifla hem daha dengeli bir tutus,hem koruma saglayip, tasarima arti katabiliyorsunuz eger marka ve bu isten anlayan ureticilere bir kilif alirsaniz.

uag kılıflara kötü diyemem hakkaten güzeller ama telefonların orjinal tasarımlarını bozuyor ama başka bir cihaz kullanıyormuş gibi oluyor

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Benim cihazda da sıkıntı çıktı. Randevu aldım. Değişim talep edeceğim. Sizin sıkıntı neydi? Bugün 19:30 gibi gittim Zorlu Apple Store'a randevu olmadığı için bakmadılar.

apple da yoldan çıkmış anlaşılan eskiden rica filan edince insiyatif filan kullanıyolardı

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
apple da yoldan çıkmış anlaşılan eskiden rica filan edince insiyatif filan kullanıyolardı
Öyle birşey kalmamış kardeşim. Üç ayrı kişiye rica ettim üçüde olumsuz cevap verdi. 5 günlük cihaz. Hele bi randevu günü gelsin o zaman görüşürüz.

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
şebeke sorunun dikkate alınmamış anlaşılan birde ekran için 549 tl istemişler apple seni zaten mağdur etmiş ne yazıkki
öyle gözüküyor ancak bu kadar kolay değil. Apple ile görüşme gerçekleştirdim danışman verdiler sorunu 48 saat içinde halledeceklerini söylediler. Sonuçta 4 bin lira verip bu telefonları aldık sorunlu çıkması bizim bir suçumuz değil tabiki değişim veya yenı telefon verecekler isterse camını kırmış olayım ben ufacık çatlaktan şikayetçi değilim dedim telefonumu tamir edin sebeke sorunsuz olsun o camıyla kullanacagım dedim. Haklı olduğumu onlarda biliyor. Bakalım ne olcak.

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Öyle birşey kalmamış kardeşim. Üç ayrı kişiye rica ettim üçüde olumsuz cevap verdi. 5 günlük cihaz. Hele bi randevu günü gelsin o zaman görüşürüz.
ben izmirde oldugum için gidip yüz yüze görüşemiyorum. Sizin sorununuz neydi? benim sebeke sorunu vardı ve garantıye gıdecegı gun camı catladı.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
ben izmirde oldugum için gidip yüz yüze görüşemiyorum. Sizin sorununuz neydi? benim sebeke sorunu vardı ve garantıye gıdecegı gun camı catladı.
Anladım. Benim sorunum titreşimle alakalı. Telefonu kutusundan çıkarıp ilk kurulum yaptıktan sonra telefonun titreşimle geri bildirim yapmadığını farkettim. Yani ne home tuşuna basınca nede 3D Touch yapınca hiçbir tepki vermedi. Sonra cihazı kapatıp açtım ve düzeldi. Aradan 3 gün geçtikten sonra bu sefer titreme şekli değişti cihazın ve home tuşuna tıkladığımda acayip bir ses geliyor. Bugün randevu aldım ayın 16'sına işler yoğun olduğu için 19'una kaydırdım randevuyu.

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Anladım. Benim sorunum titreşimle alakalı. Telefonu kutusundan çıkarıp ilk kurulum yaptıktan sonra telefonun titreşimle geri bildirim yapmadığını farkettim. Yani ne home tuşuna basınca nede 3D Touch yapınca hiçbir tepki vermedi. Sonra cihazı kapatıp açtım ve düzeldi. Aradan 3 gün geçtikten sonra bu sefer titreme şekli değişti cihazın ve home tuşuna tıkladığımda acayip bir ses geliyor. Bugün randevu aldım ayın 16'sına işler yoğun olduğu için 19'una kaydırdım randevuyu.
Geçmiş olsun halledersin umarım.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
öyle gözüküyor ancak bu kadar kolay değil. Apple ile görüşme gerçekleştirdim danışman verdiler sorunu 48 saat içinde halledeceklerini söylediler. Sonuçta 4 bin lira verip bu telefonları aldık sorunlu çıkması bizim bir suçumuz değil tabiki değişim veya yenı telefon verecekler isterse camını kırmış olayım ben ufacık çatlaktan şikayetçi değilim dedim telefonumu tamir edin sebeke sorunsuz olsun o camıyla kullanacagım dedim. Haklı olduğumu onlarda biliyor. Bakalım ne olcak.

kardeş hiç merak etme güzellikle yardım etmeseler bile tüketici mahkemesine başvurunca, sıkıntını doğru ve açıklayıcı bir şekilde anlatan bir dilekçe ile başvurursan yüzde 99 oranında tüketici lehine karar veriliyomuş tabi karar çıkması 6 ayı buluyomuş ama çözüm olumlu oluyomuş tabi inşallah tüketiciye gerek kalmadan çözülür

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

ben bizim memleketteki teknik servis olayını bir türlü çözemedim bir standart hala yok bir müşteriye çok insiyatifli yaklaşılırken aynı problemi olan başka bir müşteriye zorluk çıkarabiliyor

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar büyük bir sorunun içerisindeyim biliyorsunuz Iphone 7 ön kameradan fotoğraf çekerken ekranda beyaz ışık parlıyor. Fakat ne oldu ise artık o beyaz ışık parlamıyor. Ve böyle karanlık çıkıyor.

@FOM

Ekli dosyalar

• IMG_0359.JPG
    IMG_0359.JPG
    738.5 KB · Görüntüleme: 413

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
İphone 7 32gb mat siyah aldım Dubai den 700 dolara, şimdi pasaporta kaydettirecem. Kılıf ve ekran koruyucu olarak spigen almayı düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan varmı ?