- Reaksiyon puanı
- 747
Oyun çok kapsamlı
Büyük ve güçlü ücretsiz oyun önerir misiniz
Vainglory tek geçerim
World of tanks iOS en büyük boyutlu oyunu 3 gb falan s7 edge full ayarlarda kasıyor bu oyunda
Mobil platformda ki en iyi moba oyunuNasıl bir oyun o yönetici kardeş
Güçlü basmıyorsun uygulamaya hafifçe basılı tutuyorsun titremeye başlıyor3D Touch açıkken klasörleme nasıl yapılır
Bende böyle bir sorun yokMuazzam bi bag buldum kilit ekranında kamerayı açınca şarjin kaç kaldıgı gözüküyor ama anamenuden acınca kayboluyor
10.1Sürüm ne sürümle alakalıdır
Ahizenin genişliğinden dolayıneden uymasın ki ön tarafları aynı sadece arka taraf farklı
Bir vodafone mağazasından alınan aksesuar diğer bir vodafone mağazasında değiştirilebilir mi acaba? Şu 6/6s ekran koruyucu değiştirmek istiyorum da
Arkaya jelatin taktırma şakın soyuluyoriphone 7 jet black 128gb ile aranıza katılmış bulunmaktayım sonunda alabildim bu jetblack in çizilmemesi için bi çözümünüz varmı ? Full body gibi mesela. Bide araçlara yaptırdığımız seramik kaplamadan yaptırsak olur mu acaba çok merak ediyorum
Bendede sorun var güncelleme şazımHadi buyurun
Spigen kaliteli ben ttec 10.000 mah bataryasını almışdım haylen kullanıyorumhttp://www.spigen.com.tr/Spigen-Tasinabilir-Harici-Batarya-Sarj-Cihazi-10000-mAh,PR-1877.html
Spigenin powerbankı indirimde. Diğerlerinden en büyük farkı önünde ekranı olması ve ekranında kalan şarj durumunu direk görebilmeniz. Alın kenarda dursun, bundan daha aşağısını görmedi.