Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Mevzu karaborsa ama 3 ay sonra bir 50 tl oynarBir çok telefoncu fiyatları yüksek fiyatları düşer diyor 3249 dan düşecek mi yoksa karaborsa olması mevzusumu
İphone 7 veya 7 plös olan arkadaşlar çektiğiniz resimleri buraya atarsanîz seviniriz
ekran koruyucusu olarak hem ince hem sağlam spigenin dışında ne var acaba? Buff 60 tl sağlamlık testleri vs ortada ama çok çiziliyor falan yazmışlar...Şöyle 60 tl dolaylarında hem ince hem sağlam bir ekran koruyucu film öneriniz ne olur? Ayrıca mat siyah için applestoredan gece mavisi kapak almak istiyorum ama 130 TL... Daha ucuz nereden alabilirim spigen dışında? Sağlam başka ne marka var?
Telefonu almaktan vazgeçecektim bir deEkli dosyayı görüntüle 12529
Evin bahçesinden
Anladım.Mevzu karaborsa ama 3 ay sonra bir 50 tl oynar![]()
Bir çok telefoncu fiyatları yüksek fiyatları düşer diyor 3249 dan düşecek mi yoksa karaborsa olması mevzusumu
128 al pişman olmazsınAnladım.
32 gb yeter mi yetmez mi kafayı yemek üzereyim. Bu cihazı ben en az iki yıl kullanmayı düşünüyorum belki daha Da fazla 32/128 arası soru işaretleri var
İmkqn varsa kaçırma al derim vazgeçicek bi durum yok telefon piyasadaki en iyi diyebilirizTelefonu almaktan vazgeçecektim bir desagol ani hevesimi ayakta tutuyorsun
ben bu portre modunu çözeceğim ama zaman alacak gibi ois yok sanırım portre modundaİmkqn varsa kaçırma al derim vazgeçicek bi durum yok telefon piyasadaki en iyi diyebiliriz![]()
Portre modunda altta uzaklaşın yakınlaşın ışık az gibi komutları yerine getirin ha bide cisimi arka plandan uzak bir açı ile çekin yani fotoğrafın odaklayacağı bir nesne ve bulanıklaştıracağı bir arka plan olması gerek,telefonuda çekeceğiniz cisimle aynı seviyede olması daha hoş fotoğraflar çekmenizi sağlayacaktır.Ben
ben bu portre modunu çözeceğim ama zaman alacak gibi ois yok sanırım portre modunda
Mesafeyi uzaktutŞu portre moduna geçiyorum ama arka bulanık olmuyor
Vay hemşerim ben de diyorum burası bir yerden tanıdık geliyor![]()
Aqua Mall Avm den gece manzarası örneği 7 Plus
Yoha**** bu ne be süperEkli dosyayı görüntüle 12529
Evin bahçesinden
Teşekkür ederim 128 mat siyah almaya karar verdim ama bulabilirim inşallah128 al pişman olmazsın
Türk Telekom kaynaklı 4.5 g de kullanmayın 3G de kullanınarkadaşlar merhaba ben dün 7 plus aldım eski hattım uyumlu olmadığı için yeni 4.5 G uyumlu sim kart aldım türk telekomdan fakat telefon 2 diş çekiyor genelde ve hiç full çekmiyor sorun telefonda mıdır yoksa türk telekom sim kartından mı kaynaklıdır acaba aydınlatırsanız sevinirim.
LTE (4.5g) açıksa ondan olabilir merkezi olmayan yerlerde 4.5g az çekiyorarkadaşlar merhaba ben dün 7 plus aldım eski hattım uyumlu olmadığı için yeni 4.5 G uyumlu sim kart aldım türk telekomdan fakat telefon 2 diş çekiyor genelde ve hiç full çekmiyor sorun telefonda mıdır yoksa türk telekom sim kartından mı kaynaklıdır acaba aydınlatırsanız sevinirim.
Türk Telekom kaynaklı 4.5 g de kullanmayın 3G de kullanın
LTE (4.5g) açıksa ondan olabilir merkezi olmayan yerlerde 4.5g az çekiyor
Bende merkezde olmama rağmen bir diş iki diş çekiyor ttyardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim düzeldi sanırım 4 diş çekiyor artıkaslında merkezi bi noktadayım ama demekki en kısa sürede diğer operetörlere geçiş yapmam gerektiğini anladım türk telekomla olan sözleşmem bitince direk geçiş yapacağım
![]()
Bende merkezde olmama rağmen bir diş iki diş çekiyor tt![]()
İmkqn varsa kaçırma al derim vazgeçicek bi durum yok telefon piyasadaki en iyi diyebiliriz![]()
@FOM bu bulutu yok edemez miyiz ?
Şimdi yanlış yükledim bunu ve telefondan kaldırdım acaba telefonun hafızasında duruyor mu hala yoksa hafızadan uygulama siliniyor mu
Hafızada da durmuyor değil miTelefondan sildiysen artık durmuyordur telefonda appmarkette gözükmesinin sebebi daha önce indirilmiş olduğu için hatırlatmak amaçlı sildiysen şuan telefonda yoktur.