canberk sagnak
Profesör
Plusda gold alınır mı ya![]()
kişisel zevk meselesi alanlar var napcan
Plusda gold alınır mı ya![]()
AldımAldın mı cihazı ve iyi bedava sirke baldan tatlıdır![]()
Hayırlı olsun kardeşAldımVestel tablet verdiler
![]()
SağolHayırlı olsun kardeş![]()
Pek kimsede yok ya daha ben görmedimSağolotobüsteyim korkuyorum çalacaklar diye telefonu
![]()
Valla efsane cihaz ama korkuyorum çalacaklar diyePek kimsede yok ya daha ben görmedim![]()
kişisel zevk meselesi alanlar var napcan
Anlamıyorum bu siyah takıntınız nedir bu sanki gold alanları dövecekmiş gibi tavırlar filankişisel zevk meselesi alanlar var napcan
Anlamıyorum bu siyah takıntınız nedir bu sanki gold alanları dövecekmiş gibi tavırlar filan![]()
Sarı Ekran denilen sorunu apple garanti değişim kapsamına alıyor mu?
Bende o yüzden aldım yaBeyazda telefon daha büyük duruyor![]()
Verilen tablete bakın deponun köşesinden mi verdiler ne yaptılar![]()
Bugünü tarihe yazın @Apocalypse_ İphone 7 'yi aldı.Verilen tablete bakın deponun köşesinden mi verdiler ne yaptılar![]()
Eyvallah sağol şeninde darısı başınaHayırlı olsun az beklemedik![]()
Aynen öyle vallahi inanamıyorum halaBugünü tarihe yazın @Apocalypse_ İphone 7 'yi aldı.
Hayır kayıt ettiremezsinBen birşeyi merak ediyorum. Şimdi eniştem almanyaya gidecek. Ağustosta bir telefon almış ve pasaportuna işletmişti. Şimdi bana oradan iphone getirse ve ben bunu kendi pasaportuma işletsem olur mu? Yalnız ben yurtdışına henüz çıkmış değilimAslında pasaportum da yok... Ama hemen çıkartabilirim ne dersiniz?
Ben birşeyi merak ediyorum. Şimdi eniştem almanyaya gidecek. Ağustosta bir telefon almış ve pasaportuna işletmişti. Şimdi bana oradan iphone getirse ve ben bunu kendi pasaportuma işletsem olur mu? Yalnız ben yurtdışına henüz çıkmış değilimAslında pasaportum da yok... Ama hemen çıkartabilirim ne dersiniz?
Bunun home tuşu bozulmaz dimi @FOM![]()
Verilen tablete bakın deponun köşesinden mi verdiler ne yaptılar![]()
home tuşu bench güzel olmuş alışınca basmanın gereksiz olduğunu anlıyorsunBence telefonu kullanmayım ben bozulur filan
Home tuşuna alışamadım ya
Olsun bedava herzaman iyidirVerilen tablete bakın deponun köşesinden mi verdiler ne yaptılar![]()
Ben birşeyi merak ediyorum. Şimdi eniştem almanyaya gidecek. Ağustosta bir telefon almış ve pasaportuna işletmişti. Şimdi bana oradan iphone getirse ve ben bunu kendi pasaportuma işletsem olur mu? Yalnız ben yurtdışına henüz çıkmış değilimAslında pasaportum da yok... Ama hemen çıkartabilirim ne dersiniz?
AldımVestel tablet verdiler
![]()
muhahahhaSağolotobüsteyim korkuyorum çalacaklar diye telefonu
![]()