• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bilgilendirmek adına yazmak istediğim ve çok küçük bir tavsiyem var. Bence apple storedan almak isteyenler bir arada toplu şekilde herhangi bir kurumsal satıcı adına alsın bu şekilde cihazın teslimi çok daha çabuk oluyor ben son anda anladım bunu biz 7 arkadaş aldık ilgilenirseniz sizde böyle bir yola başvurabilirsiniz

Son düzenleyen moderatör:
Arkadaşlar bilgilendirmek adına yazmak istediğim ve çok küçük bir tavsiyem var. Bence apple storedan almak isteyenler bir arada toplu şekilde herhangi bir kurumsal satıcı adına alsın bu şekilde cihazın teslimi çok daha çabuk oluyor ben son anda anladım bunu biz 7 arkadaş aldık ilgilenirseniz sizde böyle bir yola başvurabilirsiniz

vallaha işyeri olan bir tane bile arkadaş yok ki 7 kişi alsak 3-4 haftadan önce teslim ederlermiki etselerde yine 10 günü bulur heralde

Of of. Bu ne zahmetli iş arkadaş :(
gerçekten zahmetli

bak istanbulda isen HOBYAR MAH YALIKÖŞKÜ CAD MÜHÜRDARZADE İŞ HANI/ Fatih/istanbul adresi bu. önce ara appletürkiye cihazı var mı de. Öyle git

Son düzenleme:
Şimdi detaylı baktım ürün icin kayıt yaptırmamız lazımmış

Bi soru sorucam 7 plus icin paraya kıyıp spigen cam jelatin alıyımmı 100 tl degermi

4 gündür kullanıyorum iphone7 yi.
Ya uygulamalar ios 10 a adapte değil ya da benim iphone 7 de sorun var.

Ayarlar menüsünde takılmalar yaşıyorum, kamera bazen takılarak açılıyor, tapatalk instagram pürüzsüz geçişlere sahip değil.
Fikri olan var mı?
Valla bılmıyorumda bende cumartesiden beri kullanıyorum hiçbir sorun yok bende gayet iyi

İphone 7 plus kullanan arkadaşlar yazılımım guncel ancak portre modu yok kamerada ne yapmamız gerekıyor bilen varmı

Beyler havale onaylanmış bir türlü iptal edemiyorum ibanı kabul etmiyor

yardımcı olacak biri yok mu ?

Arkadaşlar 7 plus da herhangi bir uygulmanın içindeyken ana ekrana dönerken hafif bir takılma oluyormu sizde de