canberk sagnak
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 314
apple sitesinden alıyım dedim teslimat 3 4 hafta o nedir öyle ya
Bilgilendirmek gerekirse evet apple da stok olmadığı doğrudur fakat perakende ve kurumsal satış için stoğu ayırmışlar bilginize.apple sitesinden alıyım dedim teslimat 3 4 hafta o nedir öyle ya
Arkadaşlar bilgilendirmek adına yazmak istediğim ve çok küçük bir tavsiyem var. Bence apple storedan almak isteyenler bir arada toplu şekilde herhangi bir kurumsal satıcı adına alsın bu şekilde cihazın teslimi çok daha çabuk oluyor ben son anda anladım bunu biz 7 arkadaş aldık ilgilenirseniz sizde böyle bir yola başvurabilirsiniz
Bozulmadan kullanmak dileğiyle![]()
Çok doğru bildin akşamı zor ettim![]()
iOS 10.0.3 yükleyen var mı ne derece farklılık var 10.0.2 yi kulaklık için yüklemiştim .
Ben her iPhone degiştirdimde yedekle değilde Yeni iphone seçiyorum
www.applekutusu.com dayım daha önce alışveriş yapmış alabilirsiniz arkadaşlar. Avukat kendisi bürosuna almış malzeme bugün sordum.vallaha işyeri olan bir tane bile arkadaş yok ki 7 kişi alsak 3-4 haftadan önce teslim ederlermiki etselerde yine 10 günü bulur heralde
gerçekten zahmetliOf of. Bu ne zahmetli iş arkadaş![]()
Yok artık 7 plus 128 gb 3600 tl mi 200 tl zarardayımwww.applekutusu.com dayım daha önce alışveriş yapmış alabilirsiniz arkadaşlar. Avukat kendisi bürosuna almış malzeme bugün sordum.
Dedim ya arayıp sorun, var ellerinde türkiye cihazı , şu an zaten kıtlıktan fiyatları yüksek tutuyorlar.Şimdi detaylı baktım ürün icin kayıt yaptırmamız lazımmış
Bi soru sorucam 7 plus icin paraya kıyıp spigen cam jelatin alıyımmı 100 tl degermi
Jelatin Öner'iniz varmiDeğmez şahsen.
Jelatin Öner'iniz varmi
Buff ve spigen markaları arası da kalmışdımBen piyasadan 10₺ taktırdım zamanın da 60₺ verip buff almıştım üç kere ama gerek olmasığını anladım hepsi aynı.
Buff ve spigen markaları arası da kalmışdım
neden apple dan iptal ettirdiniz bi sorunmu yaşattılar
Hayır 128gbplus 32 gb ?
Valla bılmıyorumda bende cumartesiden beri kullanıyorum hiçbir sorun yok bende gayet iyi4 gündür kullanıyorum iphone7 yi.
Ya uygulamalar ios 10 a adapte değil ya da benim iphone 7 de sorun var.
Ayarlar menüsünde takılmalar yaşıyorum, kamera bazen takılarak açılıyor, tapatalk instagram pürüzsüz geçişlere sahip değil.
Fikri olan var mı?
İphone 7 plus kullanan arkadaşlar yazılımım guncel ancak portre modu yok kamerada ne yapmamız gerekıyor bilen varmı