MrJokes
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 283
Bu arada senin istediğin model nedir. renk nedirKalmamış lydia da
Bu arada senin istediğin model nedir. renk nedirKalmamış lydia da
yarın jelatinleyip fotosunu atarımÖyle olmuş. Şansa bak![]()
Merakla bekliyorum[emoji5]yarın jelatinleyip fotosunu atarım![]()
Yaw telefon yok kardeşim konussan ne olacakBeyler akşam babamla konuşacam bana mart ayında söz vermişti. İyi dileklerinizi bekliyorum![]()
Yaw telefon yok kardeşim konussan ne olacak![]()
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni katıldım aranıza. Ve hakkında en doğrusunu burdan alacağım fikirlerle yapacağımı düşündüğüm ufakta bi sorunla katıldım.
Konu malum iPhone 7. 128 gb versiyonunu Amerikadan bi arkadaşım vasıtası ile aldım. A1778 ülkemizde destek gören model. Bunları bi belirteyim önce.
Sorun daha önce sizlerde görmüşsünüzdür haberlerde iPhone 7 tıslıyor arka kapağın içinden donanımsal bi ses geliyor diye. Benim mevzuda buna benzer ancak yük altındayken bu sesi çıkardığı iddia edilse de bende telefon boşta dururkende arka yüzeye kulağımı yakınlaştırdığımda hoparlör cızırtısı veya pc nin cd yi ilk okurken çıkardığı gibi incecik bi ses geliyo ve donanımsal olduğu kesin anlaşılıyo zaten. Müşteri hizmetleri gönderin gerekirse değişir dedi ama göndermeme değer mi sebebi nedir hiç uğraşmasam mı diye düşünüyor sizde bunu yaşayan var mı diye merak ediyor ve değerli yardım-fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bu tutmamış haliyse tutmuş halini düşünemiyorum![]()
![]()
![]()
Stoklar erimiş bitmiş bir de tutmaz diyorlar.
o zamana galaxy s8 çıkar baya da iddalı diyorlar bi düşün derimBeyler akşam babamla konuşacam bana mart ayında söz vermişti. İyi dileklerinizi bekliyorum![]()
Aynen öyle kulağa sıfır iken duyuluyo tam tıslama olmasada bendeki. Ama sizinde dediğiniz gibi çoğunda olması cihazların normal gibi geliyo %70 değişen cihazda da olur gibi. Yarın ayrıntılı bilgiyi teknik servisten alıcam içime sinmezse göndericem. Peki yaşayan var mı aynısını aramızda?Shiftdelete bunun testini yapmıştı. Ancak kulağa 0 mesafede ise duyulabiliyor ki bu genelinde var her nedense. İne de aklınızda kalmasın zaten apple garanti konusunda baya esnek.
bende iphone 5 vardı ondanda geliyordu ses ama bi sıkıntı çıkmadı tabi iphone 7 için bişe diyememAynen öyle kulağa sıfır iken duyuluyo tam tıslama olmasada bendeki. Ama sizinde dediğiniz gibi çoğunda olması cihazların normal gibi geliyo %70 değişen cihazda da olur gibi. Yarın ayrıntılı bilgiyi teknik servisten alıcam içime sinmezse göndericem. Peki yaşayan var mı aynısını aramızda?
o zamana galaxy s8 çıkar baya da iddalı diyorlar bi düşün derim
Anlıyorum. Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan veya yaşayan varsa burdan bildirirse sevinirim.bende iphone 5 vardı ondanda geliyordu ses ama bi sıkıntı çıkmadı tabi iphone 7 için bişe diyemem
Şubatta MWC de çıkacak muhtemelen.Galaxy s8 ne zaman çıkar kesin ?
inşallah kardeşimBeyler akşam babamla konuşacam bana mart ayında söz vermişti. İyi dileklerinizi bekliyorum![]()
Şubat boşverŞubatta MWC de çıkacak muhtemelen.
Tuttu orası kesin ama stok olayı değil bu , tüm cihazları vodafone ttelekom almış bunu kendileri de inkar etmiyor. Alamayan arkadaşlar hiç sıkıntı etmesin en geç 1 haftaya herkes nakit ihtiyacından dolayı gidecek faturaya ek kapalı kutu iphone 7 7 plus alcaklar sonra getirip satacaklar. O yüzden pekte sıkıntı olmayacakBu tutmamış haliyse tutmuş halini düşünemiyorum![]()
Aynen bende 6s kullanıyordum 7 plus alınca dünya varmış dedim7 ye baktım çok küçük geldi iyiki plus almışım
Az önce türk telekomda baktım 5 kullanıcısıyım ve 7 ye baktım hiç bir fark hissedemedim. Sanki ekran büyümemiş gibi ama plus bambaşkaydı beAynen bende 6s kullanıyordum 7 plus alınca dünya varmış dedim
Home tuşu alışınca sanki bi fark yokmuş gibi geliyor sonradanAz önce türk telekomda baktım 5 kullanıcısıyım ve 7 ye baktım hiç bir fark hissedemedim. Sanki ekran büyümemiş gibi ama plus bambaşkaydı be
Birde yeni home tuşuna alışmam zaman alacak kullanamadım![]()
Bozulmadan kullanmak dileğiyleHome tuşu alışınca sanki bi fark yokmuş gibi geliyor sonradan
Shiftdelete bunun testini yapmıştı. Ancak kulağa 0 mesafede ise duyulabiliyor ki bu genelinde var her nedense. İne de aklınızda kalmasın zaten apple garanti konusunda baya esnek.
Azını hayra aç bozulursa valla tadı çıkmaz cihazınBozulmadan kullanmak dileğiyle![]()
plus 32 gb ?Cumartesi gununden beri kullanıyorum çok iyi telefon arkadaşlar plus alın