iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler akşam babamla konuşacam bana mart ayında söz vermişti. İyi dileklerinizi bekliyorum :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

98d79b64fd323d744672142c2915b534.png

7538039200ae1425e9b0675d0a478350.png

272c5d91e1ae6f4f7acfbd260072533a.png

Stoklar erimiş bitmiş bir de tutmaz diyorlar.

Evrenos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni katıldım aranıza. Ve hakkında en doğrusunu burdan alacağım fikirlerle yapacağımı düşündüğüm ufakta bi sorunla katıldım.

Konu malum iPhone 7. 128 gb versiyonunu Amerikadan bi arkadaşım vasıtası ile aldım. A1778 ülkemizde destek gören model. Bunları bi belirteyim önce.

Sorun daha önce sizlerde görmüşsünüzdür haberlerde iPhone 7 tıslıyor arka kapağın içinden donanımsal bi ses geliyor diye. Benim mevzuda buna benzer ancak yük altındayken bu sesi çıkardığı iddia edilse de bende telefon boşta dururkende arka yüzeye kulağımı yakınlaştırdığımda hoparlör cızırtısı veya pc nin cd yi ilk okurken çıkardığı gibi incecik bi ses geliyo ve donanımsal olduğu kesin anlaşılıyo zaten. Müşteri hizmetleri gönderin gerekirse değişir dedi ama göndermeme değer mi sebebi nedir hiç uğraşmasam mı diye düşünüyor sizde bunu yaşayan var mı diye merak ediyor ve değerli yardım-fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni katıldım aranıza. Ve hakkında en doğrusunu burdan alacağım fikirlerle yapacağımı düşündüğüm ufakta bi sorunla katıldım.

Konu malum iPhone 7. 128 gb versiyonunu Amerikadan bi arkadaşım vasıtası ile aldım. A1778 ülkemizde destek gören model. Bunları bi belirteyim önce.

Sorun daha önce sizlerde görmüşsünüzdür haberlerde iPhone 7 tıslıyor arka kapağın içinden donanımsal bi ses geliyor diye. Benim mevzuda buna benzer ancak yük altındayken bu sesi çıkardığı iddia edilse de bende telefon boşta dururkende arka yüzeye kulağımı yakınlaştırdığımda hoparlör cızırtısı veya pc nin cd yi ilk okurken çıkardığı gibi incecik bi ses geliyo ve donanımsal olduğu kesin anlaşılıyo zaten. Müşteri hizmetleri gönderin gerekirse değişir dedi ama göndermeme değer mi sebebi nedir hiç uğraşmasam mı diye düşünüyor sizde bunu yaşayan var mı diye merak ediyor ve değerli yardım-fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Shiftdelete bunun testini yapmıştı. Ancak kulağa 0 mesafede ise duyulabiliyor ki bu genelinde var her nedense. İne de aklınızda kalmasın zaten apple garanti konusunda baya esnek.

Evrenos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Shiftdelete bunun testini yapmıştı. Ancak kulağa 0 mesafede ise duyulabiliyor ki bu genelinde var her nedense. İne de aklınızda kalmasın zaten apple garanti konusunda baya esnek.
Aynen öyle kulağa sıfır iken duyuluyo tam tıslama olmasada bendeki. Ama sizinde dediğiniz gibi çoğunda olması cihazların normal gibi geliyo %70 değişen cihazda da olur gibi. Yarın ayrıntılı bilgiyi teknik servisten alıcam içime sinmezse göndericem. Peki yaşayan var mı aynısını aramızda?

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Aynen öyle kulağa sıfır iken duyuluyo tam tıslama olmasada bendeki. Ama sizinde dediğiniz gibi çoğunda olması cihazların normal gibi geliyo %70 değişen cihazda da olur gibi. Yarın ayrıntılı bilgiyi teknik servisten alıcam içime sinmezse göndericem. Peki yaşayan var mı aynısını aramızda?
bende iphone 5 vardı ondanda geliyordu ses ama bi sıkıntı çıkmadı tabi iphone 7 için bişe diyemem

Evrenos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
An
bende iphone 5 vardı ondanda geliyordu ses ama bi sıkıntı çıkmadı tabi iphone 7 için bişe diyemem
Anlıyorum. Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan veya yaşayan varsa burdan bildirirse sevinirim.

Arkadaşlar bir de iPhone 7 nin diğer iPhone lara göre özellikle ayarlar menüsünde ki arka planda olan beyazın daha sarımsı olduğunu söyleyenler var ki bu bende de böyle iPhone 6 ile karşılaştırdım. Bunun için Wide Colour Gamut teknolojisi ile göz sağlığı için yapılmış birşey denmekte. Bana da mantıklı geldi çünkü başka bi iPhone ile karşılaştırmadan sarılık fark edilmiyo. Siz ne diyosunuz?

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bu tutmamış haliyse tutmuş halini düşünemiyorum:D
Tuttu orası kesin ama stok olayı değil bu , tüm cihazları vodafone ttelekom almış bunu kendileri de inkar etmiyor. Alamayan arkadaşlar hiç sıkıntı etmesin en geç 1 haftaya herkes nakit ihtiyacından dolayı gidecek faturaya ek kapalı kutu iphone 7 7 plus alcaklar sonra getirip satacaklar. O yüzden pekte sıkıntı olmayacak

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
@Apocalyse_ arkadaşımız gold rengi alıcaktı eğer sorun varsa hala evimin yanındaki vatan mağasında mevcut. Nakil isteyebilirim yardımcı olmak adına tekirdağ vatan mağzasına gönderirler.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bilgisi olan varsa söylesin lütfen plus 128 rose gold harici her renk olur 4250 verebilirim fakat elden değil havale ile olabilir

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
7 ye baktım çok küçük geldi iyiki plus almışım

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Aynen bende 6s kullanıyordum 7 plus alınca dünya varmış dedim
Az önce türk telekomda baktım 5 kullanıcısıyım ve 7 ye baktım hiç bir fark hissedemedim. Sanki ekran büyümemiş gibi ama plus bambaşkaydı be :)

Birde yeni home tuşuna alışmam zaman alacak kullanamadım :D

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Az önce türk telekomda baktım 5 kullanıcısıyım ve 7 ye baktım hiç bir fark hissedemedim. Sanki ekran büyümemiş gibi ama plus bambaşkaydı be :)

Birde yeni home tuşuna alışmam zaman alacak kullanamadım :D
Home tuşu alışınca sanki bi fark yokmuş gibi geliyor sonradan

Evrenos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Kullananlar bi kulağına tutsun yahu yaşayan yok mu ses aynen videoda ki gibi.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
4 gündür kullanıyorum iphone7 yi.
Ya uygulamalar ios 10 a adapte değil ya da benim iphone 7 de sorun var.

Ayarlar menüsünde takılmalar yaşıyorum, kamera bazen takılarak açılıyor, tapatalk instagram pürüzsüz geçişlere sahip değil.
Fikri olan var mı?