Ya günlük hayatta hisedemesin bile dogruysadaYa bu 32 Gb meselesi gerçek mi kandırmaca mı? 6S den bile düşğk puan alması imkansız.
7 alHerkese merhaba, iphone 4 ten iphone 7 ye geçmeli mi yoksa 6s alıp yeni seriyi mi beklemeli çok kararsızım önerileriniz neler?
Herkese merhaba, iphone 4 ten iphone 7 ye geçmeli mi yoksa 6s alıp yeni seriyi mi beklemeli çok kararsızım önerileriniz neler?
Başka türkcell bayisine sipariş verdim bir hafta içinde geleceğini söylediŞu gb mevzusundan sonra ben sogudum açıkcası apple online alışverişdede havale için 3 ila 5 gün arası bekleniyormuş gına geldi valla.![]()
Çok sinir bozucu yaKendisine nazikçe "ROSE GOLD'U ANANA VER BEN 128GB GOLD İSTİYORUM" de.
Vatanda patladı beyler geçmiş olsun stok yok
Ya bu 32 Gb meselesi gerçek mi kandırmaca mı? 6S den bile düşğk puan alması imkansız.
Nasıl yani kardeş 32 nin neyi varmış yaw soğudum iyice
Harbi bende soğudum şimdiden ya gelmeyecekse kesin konuşmayacaksın arkadaşİzmirde sordum ben bu gece 00:01 den itibarenler mağazaları açık iphone 7 satışa sunulucak stok sıkıntısı şuanlık yok ama elinizi çabuk tutsanız iyi edersiniz dendi banada ben vatandan düşünmüyorum apple online havale ile alcam
Bunlar bize seçme geliyor galibaÇok sinir bozucu yatekirdağda dört tane yer gezdim yok birde bir ay öncesinden ayırttırdık bana birde mutlaka 14 ünde alacaksınız dedi gelde çıldırma ya
![]()
Valla hafta içi de gelmezse hepsini teker teker öpeceğimBunlar bize seçme geliyor galiba![]()
Peşini bırakma aman amanValla hafta içi de gelmezse hepsini teker teker öpeceğim
Bu yüzden teknosa candır.Teknosa can iste bana satis sorumlusu kendi telefonunu verdi yarin sabah 9 da alamazsan 2 tane vericem oglene sana dedi![]()
Aynen ole hizmet guzelBu yüzden teknosa candır.
Ben mesela ipad mini3 almıştım. Jailbreak mevzusu sordum. Dediler ki" sen merak etme sen bize jbli ver ben onu hallderim dedi" ben şok oldumAynen ole hizmet guzel
İnsanların vaktini çalmaktan başka halt yedikleri yokKabul etme ben ne zaman şipariş verdim de hiç kabul etme sana vermek zorunda istediğini. Öyle kafasına göre yok o zaman ilk başta o ön siparişi almayacaktı unutma sana bedava vermiyorki bir ton para ödeyeceksin sakın kabul etme
İnsanların vaktini çalmaktan başka halt yedikleri yok