Allah'dan almamışım
AOS havale indirimi ile alırım
Zaten nakit alanlar için sölüyorum bunu apple store ve online almak varken neden teknoloji mağazalarını seçiyolar hala anlamıyorum
Zannetmem ben stok bitsin iphone 7 ye sicak bakan yok ozellikle antiler felan heryerde kotuluyolar kullanmadiklari icin samsungna sıkısıp kaldiklari icinHavale onaylanması 3-5 iş günü diyorlar 5 günde stok kalmazsa ne yapıcaz![]()
Havale onaylanması 3-5 iş günü diyorlar 5 günde stok kalmazsa ne yapıcaz![]()
Zannetmem ben stok bitsin iphone 7 ye sicak bakan yok ozellikle antiler felan heryerde kotuluyolar kullanmadiklari icin samsungna sıkısıp kaldiklari icin
Iphone 7 32 siyah rengini siparis ettim yarin alicam telefonuSiz 32 gb mı alcaksınız 128 mi ?
Hayırlı olsun bende 7 plus sipariş ettim bekliyorumIphone 7 32 siyah rengini siparis ettim yarin alicam telefonu
Eyvallah sanada memnun kalırız insallahHayırlı olsun bende 7 plus sipariş ettim bekliyorum
Siz 32 gb mı alcaksınız 128 mi ?
Istek fazlaliklari 32 yeterli geliyoben 128 alacağım.
İnşallah ben bayağı umutluyum note 7 iade edip 7 plus aldimEyvallah sanada memnun kalırız insallah![]()
Istek fazlaliklari 32 yeterli geliyo
Video ceken birisi degilim sadece gures maclarimda cektiriyorum okadar yilda 3 turnuva oluyo oda4k videonun dksı 350 mb falan nasıl yetecek 32.
Onlarıda 1080p çekersin. Sıkıntı çıkmazVideo ceken birisi degilim sadece gures maclarimda cektiriyorum okadar yilda 3 turnuva oluyo oda
4k cekerim atarim pc ye orda kalir en kotu vlog bol video ceken birisi icin 128 hatta 256 bile olabilir dogru diyolarOnlarıda 1080p çekersin. Sıkıntı çıkmaz![]()
En güzelini yaparsın4k cekerim atarim pc ye orda kalir en kotu vlog bol video ceken birisi icin 128 hatta 256 bile olabilir dogru diyolar
Arkadaslar az once pupa media markt vatani gezdim iphone lar gelmis ama plus sadece gold 've gumus var jet hic gelmemis
Aynen fakat 32 ile 128 deki uçurum yok.şimdi denilene göre o zaman 256 da 128 den mi hızlı
şimdi denilene göre o zaman 256 da 128 den mi hızlı
En pahalı fiyata iphone 7 satılan ülkenin çektiği rezilliğe bak.